>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
czy kupić
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, ja właśnie czekam
massimo massimo:
ja mam dwa bilety,jeszcze nie zdecydowałem co z nimi zrobić hehe
High_Roller High_Roller:
Ktoś się wybiera na ufc w Londynie w sobotę ?
Waldi1979 Waldi1979:
ale przeglądać wszystkich nie możesz
Waldi1979 Waldi1979:
możesz sobie wyszukać użytkownika wpisując jego nick tutaj
Waldi1979 Waldi1979:
@gubernator_nh, jeżeli chodzi o listę wszystkich użytkowników to nie jest ona ogólno dostępna
Ori1995 Ori1995:
Oglądając Hurkacz od 3 lat to nie pamiętam, żeby dobry był w wymianach, pomijając raz na jakiś czas dobry mecz z wymianą
K kubaion:
Ale Hubi sennie w tych wymianach gra
jozzy22 jozzy22:
Arka co tak słabo? Brakło snajpera i nikt nie umie strzelać?
madman01 madman01:
juz znalzlem
madman01 madman01:
polsat eurosport?
madman01 madman01:
hurkacz leci gdzieś
S snickers69:
Arka :ROFLMAO: :ROFLMAO:
S snickers69:
Lublin :ROFLMAO: :ROFLMAO:
czaro82 czaro82:
High_Roller berserk, a ja pobieram Paula 💪
'Corek 'Corek:
High_Roller berserk, Paul +2.5 gema
High_Roller High_Roller:
hurkacz wygra seta czy lepiej over 20,5 gemów ?
'Corek 'Corek:
SAW co miażdży 💪
K kubaion:
Druga polowa jest przeniesiona na inny termin, na pewno nie w tym tygodniu, kontynuowany od stanu 2:0 wiec rozliczanie jako zwrot overu 1,5 to dla mnie chore
luque luque:
Pewnie do 24h info czy się odbędzie mecz
K kubaion:
Ktoś tu może miał sytuację w której postawił over w meczu, pokryty już w 1 połowie, a druga połowa została przełożona na inny termin? Jeśli tak, to jak wam rozliczały buki dane zdarzenie?
madman01 madman01:
Pograłem Paula
sza sza:
Hurkacz dziś widzicie ?
Thalion Thalion:
luque luque, tak, to prawda
krystiansm krystiansm:
Sangala vs SAW nie widzę w ofercie
krystiansm krystiansm:
'Corek 'Corek, Co to za zakład? Widzę tylko SAW vs Bad New Angels
louisarmstrong louisarmstrong:
Dzięki chyba coś w takiej ilości dziś przyznałem więc ma to ses , dzieki
Psychosocial Psychosocial:
louisarmstrong louisarmstrong, dwie reputacje dziennie dla jednej osoby a limit to chyba 5 reputacji trza sie spytac administratora
luque luque:
Dlatego j...sts ;)
luque luque:
Przez sts mamy ten cały kolhoz bukmacherski gdzie obce firmy uciekly
louisarmstrong louisarmstrong:
Czy ktoś wie czy jest jakiś limit dzienny przyznawania reoutacji??? trochę dzisiaj przyznałem ludziom i nie mogę wiecej bo mi sie nie świeci przyznaj reputacje.
Thalion Thalion:
Sts chyba probowal w ostatnich dwoch latach w UK ale nie wiem czy coś zwojowali
jozzy22 jozzy22, Wiem ale bedzie skasowana i u mnie w Irlandii, napisałem w wątku o tym
jozzy22 jozzy22:
Psychosocial Psychosocial, Walia jest w dziale Wyspy Brytyjskie
Otworzyłem nowy temat w dziale Irlandii o...Walii....powodzenia jak ktoś zagra
Nie wiem czy walczą pisze tylko o fakcie. Nieraz konsultanci z Fortuny chełpili sie w rozmowie ze mna jacy to oni są ważni to ich wyjasniałem
Fortuna i STS w skali nawet europejskiej nie mówiąc o świecie to dno, nic nie znaczące "Zbuki". Najwazniejsze Zbuki to te na rynku azjatyckim
Największe lańsko miałem pare lat temu jak pisałem typy na jakiś zagranicznych forach we Włoszech, Niemczech i angielskich i nikt nie dziwił się moim typom co jak i dlaczego tylko wszyscy w szoku pytali co to Fortuna i STS ,,buahahha nikt nie znał tam takich bukmacherów
Te Happy Hour było kiedyś zawsze w weekend od 12 do 15 niestety teraz cienko to wygląda
A w STS można wybierać w Superofercie juz od 3 spotkań..w Fortunie dopiero od 5..
madman01 madman01:
Fortuna ma happy hours
madman01 madman01:
ale najlepiej polować na promocje gre bez podatku, forbet czesto ma betfan, fortuna czasami
madman01 madman01:
STS i Fortuna mają największe wpływy, więc oni z pewnością interesu nie zwiną, u nich mozna bezpiecznie grać, ztym minusem ze jest ten podatek
madman01 madman01:
Wiekszość tych buków krzaków co dostała licencje pewnie zwinie się po kilku latach, a na powierzchni zostanie fortuna sts, (ew. forbet, betfan) ktorzy mają takie przychody ze sa wypłacalni
krystiansm krystiansm:
ale wtedy jakoś zgapilem sytuacje
krystiansm krystiansm:
Zazwyczaj tak gram, aby ominąć podatek powyżej 2280
kilku
Prosta zasada Panowie jak jest wieksza wygrana to grac to samo na kulku kuponach zeby maksymalna wygrana była do tysiaka
HelpBet HelpBet:
Mi tak samo pzbuk zablokował konto z 4 tys. powód - grane te same typy przez kilka osób, "zorganizowana grupa". Grałem tam spadki kursowe, nie miałem multikonta, ale uznali że jest powiązane z innymi kontami. W regulaminie mają, że mogą w takim wypadku zabrać sobie depozyt. Inna sprawa czy taki regulamin jest zgodny z polskim prawem w co nie chce mi się wierzyć, ale nie bawiłem się w to dalej.
krystiansm krystiansm:
Mailowo coś próbowałem ale to walka z wiatrakami
krystiansm krystiansm:
Mailowo. Os
krystiansm krystiansm:
Zablokowali konto i tyle
krystiansm krystiansm:
No tutaj stawki nie zwrócili
krystiansm krystiansm:
Także nie dość, ze nie wypłacili wygranej 5000 to przywłaszczyli również stawkę 500 zł
krystiansm krystiansm:
Podali powód, ze jest powiązane z innym. Żadnych powiązań nie było, gdyż to konto które podali jako powiązane było użytkowane przez brata z innym miejscem pobytu i zameldowania :)
krystiansm krystiansm:
Wcześniej jak były małe wygrane albo większe przegrane to nic złego w moim koncie nie widzieli :)
Do góry Bottom