Sakkari ciezko pracuje na drugiego seta dla Begu zeby nikt nie powiedział ze sie gładko podłozyła bo przeciez walczy prawda?? wazne ze jej zalezy i sie przykłada . co prawda to skróty w pół krotu metr ponad siatką troche psują obraz ale genberalnie spoko
W Chelsea nic się nie zmieniło, marazm jaki był to jest, dla nich najlepiej jakby się już ten sezon skończył, bo się ten klub kompromituje. Jak tam nie przyjdzie trener o uznanej marce i z wynikami to ciężko im będzie wrócić na dobre tory.
prosze sie nie ekscytować za bardzo jak planujecie jeszcze siedziec w bukmacherce dłuzszy czas a tak pewnie bedzie serce i nerwy trzeba oszczedzać .ja tylko przypom to co pisałem sam wczesniej zagrałem na amatorskim pozieimie sredniozaawansowany grubo ponad 500 meczy i mialem jedno moze dwa spotkania o bardzo dziwnym przebiegu a tutaj macie co rundka po kilka xDDD
a Fritz co sprzedał mecz. Chyba na jednym targu z Sabalenką i Sakkari handluje. Miał Fritz 6:3 4:3 40:0 przy swoim podaniu, na Zhanga było pewnie z 30 i przegrał 6:7 6:7. Kolejna niespodzianka w 1/4 po Altmeierze.
Jeszcze w perspektywie walki o mistrza brał bym pod uwagę to kto wcześniej z Europy odpadnie rakow będzie chyba grał najdłużej i zacznie najwcześniej ? Czy się mylę
adik1992, właśnie dlatego ze w poprzednich latach rakow nie zdobywał mistrza to trzymał się w topie . Zobaczysz teraz po zdobyciu mistrza ze będzie środek tabeli . Myśle następny sezon Lech może zdobyć mistrza Legia druga nie wiem kto 3/4 ale celuje ze pogoń i może jakiś beniaminek odpali jak to jest w zwyczaju
Mówię czas pokaże. Zobaczymy jak ważny był Papszun. Jak przebudują drużynę w lecie. Wiadomo że taki sezon jak ten z taką przewagą się pewnie nie powtórzy, ale jeżeli będą w czołówce i konsekwentnie umacniac w topie to już będzie dla nich dużo
ale dlaczego mamy się porównywac do innych lig. Raków ma inny plan na prowadzenie klubu. Nie kopiuje od innych tylko robi po swojemu. To dlaczego ma byc jak u innych