>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Thalion Thalion:
A rondel pusal ze niby liga spuscic Nottingham
'Corek 'Corek:
Nottingham raz
B bartek2701:
'Corek 'Corek, Jak widzisz dzisiaj GP w Gorican ?
'Corek 'Corek:
A wy co robiliście w 16 urodziny? 😆
M mcz:
heh set Linette, no niestety zawsze źle
Ori1995 Ori1995:
Znaczy ja ich nie grałem, tylko z tych kursów śmieszkuje, że mogę to tak nazwać. Bo od AO zacząłem w tych normalnych turniejach zwracać na to uwagę i w sumie, jakby zrobić wyliczenie % to te kursy co wymieniłem to w 80 % przegrywają. Kurs ustala buk, ale no śmiesznie to z mojej strony wygląda.
adik1992 adik1992:
Ori1995 Ori1995, grać Augera na ziemi i to z Lajovicem, który w formie to trzeba mieć nerwy. Co do Ostapenko to ja jej mecze omijam szerokim łukiem bo może wygrać seta 6:0 jak i przegrać 0:6 jak dziś. Nigdy nie wiadomo co sie wylosuje.
Ori1995 Ori1995:
Auger,Ostapenko, Evans 1.75 kurs x3 i x3 papa ogólnie zauważyłem że te faworyci po tych kursach 1.73-1.76 w meczach 50/50 przeważnie przegrywają :ROFLMAO:
adik1992 adik1992:
dziś Andreeva ma 16 urodziny. Jak na debiut w cyklu WTA to wygląda bardzo pewnie. Dobre warunki, zmienia kierunki a do tego jest siła w tak młodym wieku. Ostatnio kursy na faworyta w meczu były gdy grała tak młoda zawodniczka były na Igę. Zobaczymy czy też się tak rozwinie.
#10 #10:
Powrót z 1:4 do 5:4, własny licznik , 6 perfekcyjnych lotek i pomyłki na singlach 😭
#10 #10:
Kurde ej oglądał ktoś Cullena w darta? 😔
S spider-official:
Gubernator Ty też założyłeś nowe konto? Co z starym?
O oth:
Fajne macie problemy.... zamiast sobie pomagać
MichaelCorleone MichaelCorleone:
ale nie wiedziałem, że jest zapis w regulaminie tematów ze statami, że trzeba każdy typ rozliczać, od dziś będę to robił. pzdr
@gubernator_nh., ja to samo, nie rozkręcaj po prostu napinek następnym razem a raczej je tamuj i nie będzie takiego spamu na czacie. pozdrawiam miłego dnia
'Corek 'Corek:
Kusi mnie Madzia po 2,40
B brajan82, to fakt, uciekam bawcie się tam sami
czytaj ze zrozumieniem
B brajan82:
Don Corleone nie spinaj się. Zawsze ktoś się przyczepi do twoich analiz. Takie życie. Raz się wygrywa a raz nie. Każdy gra nie swoje typy na własna odpowiedzialność przecież.
@gubernator_nh., nie mówie żeby się czepiał tylko że równie dobrze może to robić
@gubernator_nh., nic mówie jak zrobie, mam wkurw..jący dzień i tyle a jakieś kasztany 7postowe które mają żal że Resovia nie wygrała z 2:0 meczu tutaj mnie prowokują no co zrobić
'Corek 'Corek:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja nie znawca a dziś 2/2 wczoraj 4/4 pre
okej macie to jak w banku, że ze swojego tematu nie wychodze skoro i tak nikt nie czyta tych analiz to po co się męczyć i dawać jakieś argumenty, no idiotyzm czysty. dlatego dziena i tak postąpie
Madryt to trudny turniej, większość nawet znawca tamtego działu topi na tym turnieju, ale po co się do niego spinać jak lepiej do mnie
B brajan82:
power30 power30, zgadza się. Ja się nauczyłem nie grać typów popartych nawet solidna analiza na sporcie na którym się nie znam. Polecam to każdemu.
Thalion Thalion:
'Corek 'Corek, tak to Nottingham to chyba dobry kierunek
dziękuje :) skupie się na swoim temacie najlepiej
'Corek 'Corek:
B brajan82, niestety jest, ale jeśli do kogoś pije to robię to prywatnie a nie publicznie. Jest tutaj sporo osób, które chciały by poczytać o sporcie i przemyśleniach.
@danio4954, miałem range znawcy siatkówki i tyle, potem dałem sobie spokój z forum na wiele lat bo uważałem, że nie jest mi potrzebne do niczego w życiu a teraz z nudów sobie podaje te typy i skrobnę analizę raz na jakiś czas - cała historia
power30 power30:
B brajan82, każdą analizę możesz napisać pod typ, dając niekiedy wyolbrzmiałe argumenty
wie o co chodzi
B brajan82, jeden normalny
B brajan82:
'Corek 'Corek, zawsze tak jest gdy bierzesz od kogoś typ poparty analiza i typ nie wchodzi. Trzeba dać upust złości :)
'Corek 'Corek:
Piękna sobota, mnóstwo spotkań, zamiast podyskutować w fajnej atmosferze to jakieś nie prowadzące do niczego przepychanki słowne, oj panowie
power30 power30:
MichaelCorleone MichaelCorleone, wzajemnie
power30 power30, rozumiem w takim razie życzę miłego dnia jeśli to wszystko bo mam ciekawsze zajęcia niż powtarzanie tego samego po raz 50ty
power30 power30:
MichaelCorleone MichaelCorleone, nie widzę, co on pisze, tak więc ciężko mi się wypowiedzieć
power30 power30, zrobił to tak samo gubernator, jego się czepiaj nie mnie
power30 power30:
robisz jakieś publiczne dramy, odchodzisz i przychodzisz pod kolejnym wcieleniem...
'Corek 'Corek:
Nottingham +1.00 nie wygląda źle, muszą punktować. Ktoś jakieś przeciw?
power30 power30, no sam pytasz to odpowiadam nie rozumiem takich ludzi, zajmj się sobą i bądź tą chodzącą legendą ja udowodnie w swoim temacie, na co mnie stać i to powinno wystarczyć. Pozdrawiam
'Corek 'Corek:
ale meczycho w Anglii
power30 power30:
MichaelCorleone MichaelCorleone, możesz poraz setny napisać, jak Ci to podnosi samoocenę
power30 power30, co dokładnie można osiągnąć na forum bukmacherskim? mam Ci przypomnieć co osiągnąłem już lata temu?
power30 power30:
MichaelCorleone MichaelCorleone, z tymi hejterami to sobie nie pochlebiaj, bo by mieć hejterów to trzeba coś osiągnąć :)
@gubernator_nh., okej będę rozliczał w takim razie wszystko. dziękuje
@gubernator_nh., a ja wiem co Ty czytasz. To mam na Twoje życzenie rozliczać podójnie typy najpierw z działu a potem jeszcze z tematu :LOL: dobra koniec tego mi to tam lata
adik1992 adik1992, uwierz, że mam swoich zwolenników na forum tak jak i hejterów to raczej normalne i tyle, skądś tą reputacje dostaje sama mi nie wpada a zresztą ja tylko odpowiadam na posty ludzi którzy mnie przywołują i w zjebany sposób po prostu kłamią i tyle. więcej nie napisze
slomiany400 slomiany400:
adik1992 adik1992, że tobie się chce przepychać z tym farmazonem
adik1992 adik1992, mam taki zamiar, ale jak ktoś mnie przywołuje na czacie to nie będę chował głowy w piach, spokojnie mój temat będzie na plus tak jak i ostatnio
adik1992 adik1992:
MichaelCorleone MichaelCorleone, to prowadz temat i to udowodnij na dłuższym etapie.
i żadnych zaczepek nie szukam do nikogo broń boże
adik1992 adik1992, nie wspominaj lutego i marca bo wiele się w moim zachowaniu zmienioło
Karacjew kolejny typek co już pewnie go w kieszeni ma, ale cóż w tenisie się gra do dwoch setów i zaraz umoczy te 200 zł które zagrał singlami i na tym się skończy
adik1992 adik1992:
MichaelCorleone MichaelCorleone, to zrozum że pewnie dla 80% forumowiczów Twoje typy nie są wiarygodne i takimi tekstami jeszcze bardziej siebie podważasz. Jak ktoś będzie uwazać że Twoje typy mu pomagają to Ci podziękuje ale nie musisz ciągle przypominać trafionych typów tak jak to było z AO że w marcu wypominałes ile to typów trafiłeś ale że luty i marzec był słaby to nie wspomniałeś tylko narzekałeś że ludzie Cie hejtują.
tylko cymbał mu uwierzy, że śledzi moje typy z działów i gra odwrotnie, zresztą z marnym by to było skutkiem
typek na 99 procent zagrał na Lajovica i już czuł się wygrany i to wszystko co zagrał przeciwko mnie i tak się chciał odegrać, proste
ale to nie ja zaczynam te napinki, jak se gra odwrotnie do mnie to niech to zachowa dla siebie i tyle, po co pisze o tym i prowokuje innych userów, dla mnie gość co ma 7postów nie jest w żaden sposób wiarygodny i po prostu leje na takich ludzi ale to co pisze gubernator to głupota, zaglądaj do działów to będziesz miał moje typy rozliczone
adik1992 adik1992:
MichaelCorleone MichaelCorleone, a Ty zamiast zmieniać konta to poprostu zmieniłbys swoje zachowanie i schował ego do kieszeni. Bo to że napiszesz 100 czy 200 postów nie uczyni z Ciebie wielkiego znawcy czy typera. Nie ma przymusu pisania postów nie raz Ci to juz pisałem ale Ty wywyższasz sie bo masz napisanych wiecej opd innych. Ale jak widać grochem o ścianę nic nie dociera
nie gubernator tylko tamten agent specjalny
Do góry Bottom