>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

H halacik96:
A tu masz za nic
H halacik96:
@danio4954, nie obchodzą, ale w 80% pewnie te pkt to jedyny sposób na docenienie czyjeś pracy
massimo massimo:
H halacik96, kolko wzajemnej adoracji
czaro82 czaro82:
H halacik96, no wreszcie 👌
massimo massimo:
Thalion Thalion, hehe dzieki, oni ostatnie mecze grali jak wariaci rzucajac co wlezie
H halacik96:
Grupa 5-6 osób i ja Tobie, Ty mi
Thalion Thalion:
massimo massimo, miales racje z tym overem w Turcji
massimo massimo:
Mnie rozwalily posty "wesolych swiat" i cyk 1000 reputacji albo ktos podal suchy typ ktory nawet nie wszedl i 3200 reputacji albo cala strona nietrafionych typow i kazdy post 3200 reputacji😅
H halacik96:
I cyk. 1000 pkt rep
H halacik96:
massimo massimo, czasem w typach dnia co mają większy rozgłos za trafiony typ mniej ludzie dostają, a tutaj post e stylu "oglądam mecz, zaraz wpadnie bramka, gram over 1.5 za piątkę"
T Tr3y:
Wypłacał ktoś z was jakąś większą sume u zagranicznego buka? jakieś problemy były?
massimo massimo:
H halacik96, własnie sprawdziłem, to niesamowite, cokolwiek bys tam nie napisal dostajesz 1600,1700 reputacji
Thalion Thalion:
Zerkam na ten mecz i ta liga to poziom nssxej ekstraklapy-1 ;D
H halacik96:
Co ten temat o Australii ma w sobie, że każdy post to około 1500pkt reputacji, niesamowite
p-z. p-z.:
Liga chinska gra trzeba rozne pograć 😄
Thalion Thalion:
Nie znam sie na australii ale stradznie spychaja kurs gosci w dol na gieldzie, troche to dziwne, tak jakby rynek uwazal ze 1 gola zdobedą
Thalion Thalion:
@rondani, na 12 proponuje under w tureckiej ludze kosza
yrek yrek:
Dzień dobry.
psotnick psotnick:
Ktoś wie co sie dzieje w tym challenderze w Splicie? Pogoda ok, bez opadów, a już drugi dzień przekłądają mecze.
Thalion Thalion:
;)
C cichybob:
Balcerowski musi odejsc
massimo massimo:
Ale trzeba byc kozakiem,Balcerowski ma 22 lata,Ponitka w jego wieku byl chyba nawet lepszy i gral w eurolidze
massimo massimo:
Sa gracze z euroligi ktorych kluby NBA nawet bez draftu biora
massimo massimo:
Nie ma szans,za stary juz nawet jest
massimo massimo:
Kwestia jest tylko tego typu czy jest wystarczajaco dobry zeby go wybrali bo jak wiemy Karnowski i Ponitka sie zglaszali ale nie mieli szans
massimo massimo:
Kazdy moze zglosic sie do draftu
C cichybob:
moze wejsc w pule wolnych agentow
massimo massimo:
No z 13
C cichybob:
Kobe byl wybrany z drugiej dziesiatki chyba
massimo massimo:
Scouting decyduje,mozna wybrac jedynke ale to numer 18 jest gwiazda przez kolejne 10 lat
massimo massimo:
Giannis tez wybrany dopiero z drugiej dziesiatki
C cichybob:
Itd itd. Jest w tym sens. Troche sie polepszylo dzieki temu nowemu systemowi Play In.
massimo massimo:
Denver Jokicia przeciez wybralo z prawie ostatnim nunerem
C cichybob:
Seattle/ Oklahoma
massimo massimo:
Dallas tez bylo na dnie a potem Luka wjechal
C cichybob:
Golden State z Currym, Thompsonem i Greenem itd
C cichybob:
jak np. kiedys bylo z Cavaliers. Zawsze byli slabi, przyszedl LeBron i mieli final po chwili
massimo massimo:
NBA nie chce robic z siebie la ligi jak real madryt i barcelona a reszta to tło
C cichybob:
Z jednej strony tak, a z drugiej jednak prowadzi do tego, ze te slabe zespoly zyskuja zawodnikow, ktorzy ich moga prowadzic do zwyciestw
massimo massimo:
3.6 na Aston Ville tez lekka przeginka,Newcastle to nie Man City
massimo massimo:
No to po prostu Brighton jest zbyt dobre
C cichybob:
malo. Powinno tysiac milionow i karny siusiak przyklejony na hale
C cichybob:
na Tottenham u siebie z Brighton tez tyle bylo
massimo massimo:
Wiesz że Chelsea jest ujowa jesli Brighton gra z nimi na wyjezdzie i jest kurs 2.7 na Mewy
C cichybob:
nie wiem jaka jest kara, ale mam nadzieje, ze dostalo im sie po dupie. Mega chamowa tez dla kibicow, ktorzy caly sezon chodz na mecze, zeby w ostatnim, najwazniejszym klub wylozyl na nich parowe
massimo massimo:
@rondani, haha ponad 60 w ostatniej kwarcie 😀
C cichybob:
bo Dallas zrobilo to w ostatnim meczu, a Houston i Spurs sa wybitnie slabi caly sezon
Thalion Thalion:
"Bo wsxystkie zwierzęta są równe ale niektore są równiejsze" )
Thalion Thalion:
@rondani, grałem :)
Thalion Thalion:
Ale sie Byki posypaly na koniec
D daayvit:
I do skarbu państwa 2 tysiące, za grę swoimi pieniędzmi
Cabron Cabron:
Ale fart w 96 5 żółta w meczu Rayo.. Jeszcze tylko Okc w nocy. Niech robią super przewage a potem mogą se odpaść
Cabron Cabron:
I właśnie ten sam gość co to zagrał to ciągle gra w fortunie kupony po kilka naście / kilka dziesiąt koła i wrzuca tam na czacie. Ok sporo mu nie siada ale sądzę mu taki jeden na prawie banke i w momencie odrobi
Cabron Cabron:
I to jeszcze luźno siadło
Cabron Cabron:
Ten kupon też jest prawdziwy bo nawet wiem kto go zagrał wtedy na live. No ale kto normalny zagrałby te kursy za takie siano. Musisz mieć konkretny budżet. Ten kupon już krążył odrazu jak się mecze zaczęły
Cabron Cabron:
Tez kiedyś myślałem że to fejki ale z tego co wiem to są prawdziwe kupony
Cabron Cabron:
Mnóstwo takich kuponów za gruba kasę krąży po internecie, głównie na Twitterze
Cabron Cabron:
Przecież w
Cabron Cabron:
Kiedy bukmachera nie była taka mocno rozreklamowana jak teraz. A tak teraz mnóstwo ludzi co mają w chuj siana jakiś przesiebiorcow itp ładują sobie ako 6 spotkań za 100k rozbijając to żeby ominąć podatek i tak się robi siano
Do góry Bottom