Mnie rozwalily posty "wesolych swiat" i cyk 1000 reputacji albo ktos podal suchy typ ktory nawet nie wszedl i 3200 reputacji albo cala strona nietrafionych typow i kazdy post 3200 reputacji
massimo, czasem w typach dnia co mają większy rozgłos za trafiony typ mniej ludzie dostają, a tutaj post e stylu "oglądam mecz, zaraz wpadnie bramka, gram over 1.5 za piątkę"
nie wiem jaka jest kara, ale mam nadzieje, ze dostalo im sie po dupie. Mega chamowa tez dla kibicow, ktorzy caly sezon chodz na mecze, zeby w ostatnim, najwazniejszym klub wylozyl na nich parowe
I właśnie ten sam gość co to zagrał to ciągle gra w fortunie kupony po kilka naście / kilka dziesiąt koła i wrzuca tam na czacie. Ok sporo mu nie siada ale sądzę mu taki jeden na prawie banke i w momencie odrobi
Ten kupon też jest prawdziwy bo nawet wiem kto go zagrał wtedy na live. No ale kto normalny zagrałby te kursy za takie siano. Musisz mieć konkretny budżet. Ten kupon już krążył odrazu jak się mecze zaczęły
Kiedy bukmachera nie była taka mocno rozreklamowana jak teraz. A tak teraz mnóstwo ludzi co mają w chuj siana jakiś przesiebiorcow itp ładują sobie ako 6 spotkań za 100k rozbijając to żeby ominąć podatek i tak się robi siano