>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
massimo massimo, porównuj Londyn do Warszawy 🙈
massimo massimo:
no dobra a jak idziesz do restauracji w UK np w Londynie i placisz za śniadanie 25 funtow dwie kanapki i dwie kawy a w PL idziesz do piekarni w galerii i masz to samo za 55pln i jakość PL jest ze dwa razy lepsza
S skazany10:
A jak jak jesz to twoja sprawa, ale ja bym się zastanowił nad swoją głową
High_Roller High_Roller:
Ja lubię gotować jak mam ochotę i czas ale kury za 12zl to bym swojemu psu nie zrobił z ryżem ;)
S skazany10:
Ja czytam przede wszystkim etykiety, nie kupuje np sosu pomidorowego co ma 10% pomidorow a jest 3 złtańszy
High_Roller High_Roller:
Pamiętajcie ze jesteście tym co jecie ;)
S skazany10:
No widzisz już masz tutaj takiego co pączka za 60 groszy kupuje i powie, że są dobre
zibi16 zibi16:
Skazany10 Tyzapewne kupujesz paczki od Geslerowej za 17 zł :)
High_Roller High_Roller:
Tez nie potrafią tego zauważyć
High_Roller High_Roller:
S skazany10, biedronka to już nawet nie jest najtańszy polski sklep . Ludzie tam chodzą bo myślą ze jest tani 😂
zibi16 zibi16:
Nie jem Paczków ale jeśli będę miał ochotę to tak, kupię sobie :)
massimo massimo:
S skazany10, o matko nie zesraj się człowieku, nie każdy umiera od wieku
S skazany10:
Pączki w biedronce też kupujesz za 60 groszy?:)
zibi16 zibi16:
Robię co roku i jest ok ale dziękuję, że się tak martwisz :) na starość? Pewnie to co każdy nawet Ty i jeśli uważasz ,z eto przez filety to okey nie było tematu :)
High_Roller High_Roller:
Jestem w Polsce od lat po kilka razy w roku . Jak monitów z polski mówi ze słyszał ze w UK się „pojebalo” to mówię ze jedynie gdzie się pojebalo to w Polsce bo na przestrzeni ostatnich lat wiem ile w Polsce kupowałem za 100£ a wiem ile kupię teraz
S skazany10:
Obyt ci badania dobre wyszły, zobaczymy na starość co będziesz mówił
zibi16 zibi16:
skazany10 kupuje i nie narzekam :)
High_Roller High_Roller:
Polska inflacja około 20%Anglia 10% Hiszpania 3
S skazany10:
zibi16 zibi16, Normalnie w mięsnym się kupuje w mieście. Jak kupujesz po 12 zł to chyba jakieś resztki drugiej świeżości
High_Roller High_Roller:
Nawet tej drożyzny nie potraficie zauważyć
K kfjatek:
Ja to akurat chwilowo be pracy na etacie i duży dylemat co w życiu robić zawodowo? Czy uczyć się czegoś nowego i ewentualnie czego?
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, na wakacjach był po 28-29 . Nie wiem jak jest teraz ale nie sadze ze jest po 12 czy 17 . Mówię o solidnych piersiach a nie jakiś ochłapach . Co by nie mówić w Polsce jest nieadekwatnie drogo do tego co się tam przeciętnie zarabia . Inflacja mówi sama za siebie a wy tylko takimi tłumaczeniami popieracie ze jest fajnie jak was rząd rucha i mówi ze to przez Putina i wojnę …
K kfjatek:
"Możesz wszystko"
zibi16 zibi16:
Berserk a Ty daj namiary na kurczaka po 30zl :) możemy tak się przekopywać w nieskończoność sprawdza jest taka, że jak kogoś stać to kupi sobie droższe, kogoś nie stać to będzie szukać w promocji i też zje... Nic nikomu do tego tak naprawdę.
High_Roller High_Roller:
K kfjatek, nie trzeba nawet w korpo , można za 500+ siedzieć pod sklepem i nie mieć czasu dla dziecka ;)
K kfjatek:
Orientując się po kilkudziesięciu latach, że nie do końa o to w tym jednym życiu chodzi
K kfjatek:
Możesz też zapierdalać pół życia za pieniądzem w korpo nie mając czasu na/dla dziecka
High_Roller High_Roller:
20maciek03 20maciek03, zgadzam się z Tobą ze każdy ma jedno życie . I w UK dokładnie jest to samo . Możesz np roznosić ulotki i pracować 16h dziennie a możesz sie zająć nieruchomościami czy czymś innym ;) ja w porównaniu PL i UK na myśli miałem najniższa krajowa . W Polsce przecież są i ludzie bogatsi od tych w UK czy w Niemczech ;)
High_Roller High_Roller:
Może Ci się z porcją rosołową pomyliło ;)
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, daj namiar na tego kurczaka po 12 zł 😂😂😂 kiedy to było ? W 2015?
G general1973:
jak przeszkadza msza o 11.30 i rosół to siedzieć tam gdzie jest meczet i kebab
massimo massimo:
Ja nie mam pojecia o co berserk w ogole sie przyczepil i o co mu chodzilo z tym kirczakiem
Thalion Thalion:
Widze ze baseball robi sie modny na forum ;)
zibi16 zibi16:
No to jeszcze lepiej, w każdym razie nie po 30 :)
massimo massimo:
zibi16 zibi16, ja kupowalem po 12 po 13
zibi16 zibi16:
A Ty gdzie kupujesz jak nie na wsi ani w Biedronce? W kiosku ruchu?
20maciek03 20maciek03:
U mnie w mięsnym była po 20 ostatnio przed świętami 24
S skazany10:
zibi16 zibi16, to chyba na wsi albo w biedronce
20maciek03 20maciek03:
Zamiatają ludzie w każdym wieku. I o ile ktoś ma dwie ręce i dwie nogi. To ma do wyboru dziesięć innych zawodów. Można się przyuczyć do wielu zawodów..
zibi16 zibi16:
Ja tylko się zastanawiam kiedy ostatnio Berserk kupował te piersi z kurczaka skoro za 30zl kupuje, ja tam kupuje średnio po 17-19zl
M Mendieta1992:
Przecież ktoś musi zamiatac te chodniki... nie każdy miał możliwość wykształcenia się, a szczególnie w wieku którym Ci ludzie zamiataja...
20maciek03 20maciek03:
Mamy jedno życie i trochę głupio je spędzić bez ambicji i odpowiedzialności zamiatając chodniki na ulicy..
20maciek03 20maciek03:
Jak ma się wiedzę, zawód i olej w głowie to i w Polsce można dobrze żyć i zarabiać. Patrząc na domy, samochody nie widzę, żeby była taka bieda jak ją przedstawiacie. Różnica jest tylko taka, że po dupie dostają u nas Ci biedniejsi. Bo faktycznie standard życia za najniższą tutaj, a na zachodzie jest diametralnie inny. Jednakże kto broni wyuczyć się zawodu programisty i pracować dla zachodniej firmy żyjąc w Polsce. Albo pracować w branży lotniczej, czy morskiej jak ja? 🤷
High_Roller High_Roller:
Masa problemów w kraju a np wczoraj wydarzenie dnia to odznaczenie Żyda banderowca najstarszą odznaką Polski która już przy wręczaniu straciła na wartości ….
High_Roller High_Roller:
C cichybob, pełna zgoda ze standardem białoruskim albo nawet i ruskim
High_Roller High_Roller:
Starzy Angole w niedziele siedzą w knajpie na obiedzie i browarku
C cichybob:
@danio4954, Tylko wiesz, jesli chodzi o jakosc zycia, to jak cos potrafisz to zarobisz i dobrze pozyjesz. Natomiast polacy sa dymani. Na dzis dzien kraj jest zarzadany w standardzie bialoruskim.
High_Roller High_Roller:
W Polsce w niedziele standardowo msza o 11:30 później rosół i kotlet schabowy najlepiej zrobiony już w sobotę bo przecież „musi być”
High_Roller High_Roller:
M mcz, ludzie w Polsce przywykli do tego minimalizmu a ich mental a mental Brytyjczyków to dwa rożne światy ….
C cichybob:
Nie kazdy to odrealniony tluk, pozatym jak pozyjesz w innym kraju to lapiesz perspektywe tego co sie dzieje np. w Polsce
M mcz:
najwidoczniej w polsce zyje sie ludziom dobrze. ale odrealnione tłuki na emigracji tego nie pojmą
High_Roller High_Roller:
Wszędzie są ludzie dymani ale w Polsce to już są nawet w dziurki w nosie dymani… nikt dupy na ulice nie ruszy ale jak jest rocznica śmierci papieża to 2k ludzi w mieście na procesji … swietojebliwy land … albo jak pedałowen wyłącza na dzień to lewaki idą na manifestacje w 3k 😂
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, słabe porównanie dałeś z tymi pierogami z teraz pomysł jak długo na porcje pierogów musisz pracować w UK a jak długo na to co wymieniłeś ze zjesz w Gdańsku :) Polska jest mega drogim krajem dla Polaków tam żyjących . Dużo droższym niż Anglia dla nas tutaj i dla angoli . Weź kurczaka piersi to w Polsce około 30 zł a tutaj 5-6£ czyli praktycznie to samo ;) a teraz jeszcze raz przelicz ile kurczaka kupisz za 8h pracy w Polsce a ile w UK ;)
louisarmstrong louisarmstrong:
Jak przestanie padac I osusza korty to pewnie będzie zmrok
louisarmstrong louisarmstrong:
Kto wie czy na kortach w Houston jest sztuczne oświetlenie?bo nie pamiętam
C cichybob:
massimo massimo, ceny ida w gore, ale robic zakupy w polskich sklepach to trzeba byc wybitnie bogaty. kosmiczne ceny tam sa. Zreszta wiekszosc polskich sklepow nie jest nawet polskich
massimo massimo:
120 punktów baskonii
massimo massimo:
220 punktów w meczu euroligi,to musi byc rekord
paga paga:
Dajcie już chłopakowi spokój.
Waldi1979 Waldi1979:
o nieobecnych się nie rozmawia, taka była jego wola
Do góry Bottom