berserk, nie chce mieć dzielnic islamu za 20 lat jak mają w Niemczech, tam więcej murzynów niż normalnych Niemców, taka ironia losu Panie Hitlerze tfu swoją drogą
berserk ty nie umiesz polaczyc takich prostych kropek. ruskie na granicy polskiej = zwiekszone wydatki na wojsko, spadek PKB, spadek inwestycji obowiazkowy pobor i fala emigracji
berserk latwo z perspektywy kogos kto mieszka za granica pisac ze nas ukraina nie obchodzi. mnie obchodzi nie chce powiekszonej granicy z dzikusami zza uralu
'Corek, Konfa spoko ale cóż wyjście z Unii Europejskiej z tak potężnym długiem jaki ma Polska i co dalej? tego też nie są wstanie rozwiązać a Braun naprawdę już gada jak potłuczony, jak głosowałem na Korwina na prezydenta tyle lat teraz jak pierdzielnął o tym, że fast foody są takim samym jedzeniem jak każde inny no to naprawdę to jest śmiech i nigdy nie przekroczą tych 10 procent z takim gadaniem
MichaelCorleone, nas w ogóle nie powinna obchodzić Rosja a tym bardziej Ukraina . Rządowe debile nawet nie potrafią dzielić wroga tylko go łącza . Mówię o Białorusi i Rosji
tak bez empatii i pomagania innym, bez socjalu, sprywatyzować wszystko i tylko cóż nikt na to nie pójdzie bo demokracja idzie a mamy jednak dużo ludzi którzy sa potrzebujący w jakiś sposób a nie oszukujmy sie ich pomysł z prywatną pomocą dla biednych by się [CUT] udał, przecież nikt z własnej forsy nie da nikomu złotówki taki poziom empatii jest a jednak każdy chce socjalu
w sumie ja też, tylko mnie odpycha ich przybliżanie się do Rosji i [CUT] o tej Ukrainie jako by miała zalewać nasz kraj, w sumie jest to prawda ale cóż Putin nie ma litości
MichaelCorleone, uważam ze powinno się skończyć kupowanie biedoty i leniów za ich własna kase bo to nie jest fer wobec ciężko pracujących a jeszcze bardziej nie fer wobec tych co ich tymi bredniami kupują
berserk, rozumiem, w każdym razie mi idzie dobrze, odbijam po mału co stracilem a na biznes uważaj, ruchy idą szybko, wchodża młodzi wygryzają starych, nie jeden milioner wylądował na ulicy znam osobiście dwa przypadki
berserk, ja również mam wiele na głowie dlatego jak ktoś mi pisze, że mnie wyjebalo z forum bo typ na Augera mi nie wszedł po taju trzeciego seta to śmiech mnie ogarnia na prawde
MichaelCorleone, bo miałem bana i wtedy bez forum udało mi się sporo odrobić co straciłem od stycznia . Nie wpisywałem tego w temat bo to bez sensu po zakończonych kuponach . Druga sprawa ze byłem na podwójnych wakacjach a trzecia sprawa to mam teraz biznes na głowie do sierpnia . Może w nowym sezonie wznowić podawanie typów i pisanie analiz ale tylko z MMA
@danio4954, przecież tam jednego zawodnika nikt nie zna w dodatku możesz się opierać jedynie o statystyki bo obejrzeć pewnie też nie idzie tego nigdzie
szacunek to podstawa a tamtym dwóm osobom tego brakuje, codziennie szkalują mnie w żenujący sposób bo pewnie jeden jak i drugi popłakał się z powodu jakiejś analizy na której umoczył kase, cała historia prawdziwa dla każdego kto ma mózg to sobie to ogarnie
berserk, ależ u mnie jest dobrze, zjechałem z poziomu bardzo bardzo wysokiego i to nie są bajki, szło nieraz 1500 na noc z obiadem w na lato w warszawie jak wiesz gdzie to jest, ale po mału się odbijam spokojnie nie martw się o mnie Panie berseku
jeszcze dział NBA też mi miały 2 analizy nie wejśc, jakoś tam weszły, cóż żałosne jest takie oskarżanie kogoś o to, że analiza nie weszła jakaś i dlatego on jest chujowym typerem, poziom dna, z resztą nic tu po mnie szkoda czasu na czat