>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
M mcz, lepiej wydawać na wojsko niż na nierobów z 500 plus . Zobacz nawet Ukrainę jak się wzmocniła do lutego tamtego roku od 2014 roku ;)
MichaelCorleone MichaelCorleone:
na punkcie wojny bosak też ma nasrane pod kopułą tego też nie ukrywajmy
'Corek 'Corek:
@danio4954, Mateusza spotkałem na delegacji ostatnio i się już pytał czy mam swoje uzbrojenie :(
BanksyGA BanksyGA:
-15,5 na co?
'Corek 'Corek, ale ja nie głosuje na pis, mam podobne zdanie konfa to najmniejsze zło ale cóż ich program jest troszkę utopijny
High_Roller High_Roller:
M mcz, przecież intak chcą robić pobór i wystawiać młodych na odstrzał i wpychać nas w nieswoja wojnę
High_Roller berserk, nie chce mieć dzielnic islamu za 20 lat jak mają w Niemczech, tam więcej murzynów niż normalnych Niemców, taka ironia losu Panie Hitlerze tfu swoją drogą
'Corek 'Corek:
MichaelCorleone MichaelCorleone, wolę się martwic z końca z tym zrobić, niż czekać aż pisiory nas na ukraiński front wyślą razem z tą swoją pomocą ;)
M mcz:
i zapasc demograficzna ktora i tak juz postepuje
M mcz:
High_Roller berserk ty nie umiesz polaczyc takich prostych kropek. ruskie na granicy polskiej = zwiekszone wydatki na wojsko, spadek PKB, spadek inwestycji obowiazkowy pobor i fala emigracji
C cichybob:
Aha.
C cichybob, głosowałem na mniejsze zło zawsze
C cichybob:
Dawid głosowałeś na Korwina na prezydenta?
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, nie chcesz mieć a masz z Ukrainy 😂😂
jedyny plus pisu
High_Roller High_Roller:
M mcz, a co te dzikusy na przestrzeni ostatnich lat chcieli od ciebie i Polaków ?
M mcz, mam podobne zdanie, ja tez nie chce imigrantów w tym kraju
M mcz:
High_Roller berserk latwo z perspektywy kogos kto mieszka za granica pisac ze nas ukraina nie obchodzi. mnie obchodzi nie chce powiekszonej granicy z dzikusami zza uralu
'Corek 'Corek, Konfa spoko ale cóż wyjście z Unii Europejskiej z tak potężnym długiem jaki ma Polska i co dalej? tego też nie są wstanie rozwiązać a Braun naprawdę już gada jak potłuczony, jak głosowałem na Korwina na prezydenta tyle lat teraz jak pierdzielnął o tym, że fast foody są takim samym jedzeniem jak każde inny no to naprawdę to jest śmiech i nigdy nie przekroczą tych 10 procent z takim gadaniem
C cichybob:
@danio4954, zarobiłeś na tych punktach w siatkówce rano?
'Corek 'Corek:
Od zawsze wybiera się mniejsze zło, tak było jest i będzie, choć mniej to odczuwam bo nie mieszkam w Polsce
'Corek 'Corek:
Okej, dziękować
'Corek 'Corek:
a jaka nazwa tego kanału na tiktoku? Muszę mieć własne konto aby widzieć? Wybacz, ale nie mój świat
'Corek 'Corek:
@danio4954, on ma tiktoka?
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, nas w ogóle nie powinna obchodzić Rosja a tym bardziej Ukraina . Rządowe debile nawet nie potrafią dzielić wroga tylko go łącza . Mówię o Białorusi i Rosji ;)
'Corek 'Corek:
Tylko i wyłącznie konfederacja!
Waldi1979 Waldi1979:
MichaelCorleone MichaelCorleone, hamuj słownictwo!
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja nie prowadzę biznesu w Polsce wiec jestem spokojniejszy . Mój biznes nie upadnie nigdy ;)
paranoja
tak bez empatii i pomagania innym, bez socjalu, sprywatyzować wszystko i tylko cóż nikt na to nie pójdzie bo demokracja idzie a mamy jednak dużo ludzi którzy sa potrzebujący w jakiś sposób a nie oszukujmy sie ich pomysł z prywatną pomocą dla biednych by się [CUT] udał, przecież nikt z własnej forsy nie da nikomu złotówki taki poziom empatii jest a jednak każdy chce socjalu
w sumie ja też, tylko mnie odpycha ich przybliżanie się do Rosji i [CUT] o tej Ukrainie jako by miała zalewać nasz kraj, w sumie jest to prawda ale cóż Putin nie ma litości
High_Roller berserk, no czyli za konfederacją jesteś :D
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, uważam ze powinno się skończyć kupowanie biedoty i leniów za ich własna kase bo to nie jest fer wobec ciężko pracujących a jeszcze bardziej nie fer wobec tych co ich tymi bredniami kupują ;)
High_Roller berserk, rozumiem, w każdym razie mi idzie dobrze, odbijam po mału co stracilem a na biznes uważaj, ruchy idą szybko, wchodża młodzi wygryzają starych, nie jeden milioner wylądował na ulicy znam osobiście dwa przypadki
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, ja za normalną równą polską . Z każdej partii wziął bym coś a wyrzucił jeszcze więcej ;)
High_Roller berserk, a Ty za Konfederacją? jak biznes to pewnie tak
High_Roller berserk, ja również mam wiele na głowie dlatego jak ktoś mi pisze, że mnie wyjebalo z forum bo typ na Augera mi nie wszedł po taju trzeciego seta to śmiech mnie ogarnia na prawde
High_Roller High_Roller:
paga paga, siedzę bo przez głąbów głosujących na POPiS nie ma tam po co wracać chyba ze kontrastem rzeczy ;)
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, bo miałem bana i wtedy bez forum udało mi się sporo odrobić co straciłem od stycznia . Nie wpisywałem tego w temat bo to bez sensu po zakończonych kuponach . Druga sprawa ze byłem na podwójnych wakacjach a trzecia sprawa to mam teraz biznes na głowie do sierpnia . Może w nowym sezonie wznowić podawanie typów i pisanie analiz ale tylko z MMA
@danio4954, przecież tam jednego zawodnika nikt nie zna :LOL: w dodatku możesz się opierać jedynie o statystyki bo obejrzeć pewnie też nie idzie tego nigdzie
BanksyGA BanksyGA:
Żeby takiego poważnego meczu nikt nie miał, ehh
BanksyGA BanksyGA:
Na 888 pewnie wleci live, ale już całkowicie zbity
BanksyGA BanksyGA:
Ale nie widzę meczu nigdzie niestety
BanksyGA BanksyGA:
No moze 15 jak się Wietnam postara
BanksyGA BanksyGA:
Tam Kambodża łącznie zdobędzie mniej niż 10 punktów
BanksyGA BanksyGA:
Dzisiaj o 14
BanksyGA BanksyGA:
Nikt się chyba nie wysypał z kursami
BanksyGA BanksyGA:
Widzi ktoś gdziekolwiek mecz Wietnam vs Kambodża w siatkówkę kobiet? Chodzi mi o pre
paga paga:
High_Roller berserk, a Ty czasami nie siedzisz na emigracji?
normalnie pytam
High_Roller berserk, czemu już tematu nie prowadzisz?
szacunek to podstawa a tamtym dwóm osobom tego brakuje, codziennie szkalują mnie w żenujący sposób bo pewnie jeden jak i drugi popłakał się z powodu jakiejś analizy na której umoczył kase, cała historia prawdziwa dla każdego kto ma mózg to sobie to ogarnie :)
High_Roller berserk, ależ u mnie jest dobrze, zjechałem z poziomu bardzo bardzo wysokiego i to nie są bajki, szło nieraz 1500 na noc z obiadem w na lato w warszawie jak wiesz gdzie to jest, ale po mału się odbijam spokojnie :) nie martw się o mnie Panie berseku :)
High_Roller High_Roller:
MichaelCorleone MichaelCorleone, Dawid to skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle ? ;) coś jak z pisowską Polska ;)
High_Roller High_Roller:
paga paga, szacun ! 😂 co ci obiecał ?
jeszcze dział NBA też mi miały 2 analizy nie wejśc, jakoś tam weszły, cóż żałosne jest takie oskarżanie kogoś o to, że analiza nie weszła jakaś i dlatego on jest chujowym typerem, poziom dna, z resztą nic tu po mnie szkoda czasu na czat
paga paga:
High_Roller berserk, Niech jeździ. Jestem z miasta i ma mój głos.
High_Roller High_Roller:
Morawiecki jeździ po wioskach i szuka wyborców 😂
Do góry Bottom