>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

massimo massimo:
@rondani, wyluzuj izi :cool:
G general1973:
@rondani, ja do Ciebie nic nie mam,ale daj na wstrzymanie bo nowi wchodzą i jeszcze uwierzą w to co piszesz
madman01 madman01:
Młoty mają wyje na ten mecz bo juz sie utrzymali
Thalion Thalion:
Przestań poprostu pieprzyc, skup sie na celebrytach z uk
Thalion Thalion:
@rondani, weź spierd… a jak na koniec wygra WHU to co napiszesz?
massimo massimo:
dopiero 17 minuta, to nie jest tak że Leeds już wygrało
massimo massimo:
brawo leeds
Thalion Thalion:
Wielkie Pawie !!!
nabucho nabucho:
Club Brugge - Royal Antwerp FC x2 za kurs 3.00 sobie wezmé
massimo massimo:
prosze cie jak sprzedany jak jest 20 stopni dzisiaj i slonce, myślisz że Leeds moze biegac 90 minut?
massimo massimo:
@rondani, to jak będziesz chciał teraz do mnie napisać to nie odpowiem na czacie bo będę blokował czat
massimo massimo:
o dzięki xd
Thalion Thalion:
Trzeba napisacdo admina i on blokuje
massimo massimo:
ostatnio kminie jak w ogole usunac czat zeby nie patrzec na te wpisy
massimo massimo:
a co sie przejmujesz ja mam poignorowanych tyle osób już od tego czatu bo nie moge na to patrzeć
madman01 madman01:
Młoty nie moga za polowe wyjsc
madman01 madman01:
Ale Leeds ciśnie
massimo massimo:
a to spoko
massimo massimo:
@rondani, no nie żartuj właśnie ci napisałem peffke na priva co możesz sobie zagrać
madman01 madman01:
W Ałmatacj zrobią łamaka?
High_Roller High_Roller:
Espanyol raz
paul_trunks paul_trunks:
massimo massimo:
@rondani, nie badź taki skromny hehe
massimo massimo:
@rondani, dałem wczoraj rożne everton wolves w 75 minucie za 100 funtów w coralu, w 99 minucie ostatni rożny mi siadł i 475 funta wpadło
Thalion Thalion:
Hahahahahaha
massimo massimo:
cieżko przewidzieć co się wydarzy w tym meczu ale Leeds to ogórki więc może być róznie
Thalion Thalion:
@rondani, przeciez to ty pisales ze Sam im to zalatwi, ja pierdole
massimo massimo:
@rondani, polać mu
massimo massimo:
Lebron to sobie może w meczu charytatywnym Gortata w łodzi grać z wojskiem polskim a nie przeciwko Jokiciowi
massimo massimo:
@rondani, o dzięki przyjacielu mój, rzadko pisze że coś się stanie na pewno ale tam akurat napisałem że wiem że Lakers w plecy
nabucho nabucho:
Serio, po kiego Polsce pucharu skoro, zawsze jest g....
nabucho nabucho:
Grac45 Grac45, mi to się wydaje, że ta cała ligi to się powinna spuścić.
Grac45 Grac45:
paga paga, wydaje mi się że cała liga powinna spuścić Płock w pizdu
nabucho nabucho:
Gospodarze o nic nie grają
nabucho nabucho:
Anwerpia może dzisiaj wygrać. W każdym razie grają o mistrzowsko. Gospo
massimo massimo:
Thalion Thalion, 6 punktów więcej niż Leeds i finał pucharu, gdyby nie grali w pucharach jak rok temu to by było top10
Pablito91 Pablito91:
'Corek 'Corek, no i o to chodzi 👍🙂
'Corek 'Corek:
Pablito91 Pablito91, tak, właśnie siadło całe szczęście, mam w dubelku z sadurskim
nabucho nabucho:
paga paga, serio myślisz, że Raków przejmuje się tym czy Wisła Płock spadnie, czy nie?
Pablito91 Pablito91:
Ładnie kartki we Włoszech ruszyły:)
Thalion Thalion:
Tia, dlatego WHUjest wysoko w lidze a nie czekaj…
massimo massimo:
zresztą można tak wymieniać, West Ham w finale ligi konferencji nie bez powodu, kozak skład, Leeds to poziom championship
massimo massimo:
Thalion Thalion, no i tak jakoś składu Declan Rice w pomocy i Soucek a Leeds to jakieś odrzuty
robak007 robak007:
Zobaczymy, oglądałem Mietka każdy mecz. Doświadczenie jakim rozpracował Tsitsi mówi za siebie. Rune za młody jeszcze na takie szachy. Niech wygra lepszy.
paga paga:
Grac45 Grac45, tego sie obawiam. Raków ostatnio oddaje Koronie 3 pkt. Będą chcieli spuścić Płock to dzisiaj to zrobią. Legia w ostatniej kolejce nie będzie się zabijać za Nafciarzy.
Thalion Thalion:
Czyli mamy na szali dwie rzeczy: chec pozegnania sie z kibicami i walka o pozostanie w premier league, zobaczymy ;)
supermario supermario:
A już 2:0 dla Medvedeva jak proponujesz to dla mnie czysta abstrakcja
supermario supermario:
robak007 robak007, a ja wręcz odwrotnie, tak jak wczoraj byłem pewny, że Medvedev upora się z haotycznym Grekiem, tak dzisiaj wydaje mi się że Rune to wygra. Jeej nawierzchni, sest bardziej kompletnym graczem na tej nawierzchni. Lepsza gra przy siatce, lepsze skróty, serwis niczego sobie, wybiegany i wydaje mi się że ma dwa razy więcej siły od reszty, jak patrzę na jego grę tutaj w Rzymie
Grac45 Grac45:
paga paga, Śląsk
paga paga:
Śląsk zgodnie z planem. Zobaczymy Płock. Zobaczymy z kim Raków ma lepsze układy.
massimo massimo:
przecież po tym meczu piłkarze będą robić kółko po stadionie i dziękować kibicom za wsparcie cały sezon\
massimo massimo:
W with_taste:
Ostatni mecz sezonu na London Stadium i najprawdopodobniej ostatni występ Rice w barwach. Młoty dzisiaj się nie położą
massimo massimo:
więc Leeds to sobie może, nie twierdze że nie wygrają ale West Ham dzisiaj nie wychodzi na boisko żeby się położyć i nie zapominajcie jakie Leeds to straszne gó*** jest, 2.50 na West Ham? troche value bo Ings głodny goli a nie grał w czwartek, zresztą jest też Lanzini i Fabian w bramce, to ostatni mecz West Hamu u siebie w tym sezonie, wy naprawdę myslicie że Leeds to wygra?
massimo massimo:
szkoda tylko że dzisiaj w West Hamie w wyjściowym składzie pięciu graczy którzy nawet nie grali w czwartek
Thalion Thalion:
madman01 madman01, Wiadome, nie po to zatrudnili Big Sama zeby przegrac z Młotami, ktore graja o nic
J jojozg:
Dubel Śląsk +Lks 2.2 włazi :)
J jojozg:
LKS 2
madman01 madman01:
Czuję dziś win pawii z młotami
hallik hallik:
Miedź Legnica cyrk xD
Do góry Bottom