>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

nabucho nabucho:
Psychosocial Psychosocial, nie boisz się tej Gambii? Te juniorskie rozgrywki są dość tajemnicze....
sza sza:
Jeżeli kogoś interesuje na ten tydzień wyzwanie w Betfanie to właśnie wrzuciłem wszystkie kroki --> https://forum.bukmacherskie.com/threads/betfan-wyzwania-150-zł-do-zgarnięcia.168343/
madman01 madman01:
nie liczy sie ilosć ale jakość i technika
madman01 madman01:
gubernator
inkub1986 inkub1986:
Ale dzięki za intel
inkub1986 inkub1986:
Ktoś gra takie taśmy? :geek:
madman01 madman01:
Ło w sts podnieśli maksymalna ilość zdarzeń na kuponie z 50 do 85, w fortunie jest dalej chyba 50 max, info dla grajacych maxi kombi
psotnick psotnick:
Spoko ze Marciniak dostał finał, ale znowu będzie jaranko że Polak w finale LM itd. A przed paroma dniami polski finał LM w siatce prawie bez echa przeszedł, wczesniej jeszcze 2 polskie kluby w cwiercfinałach LM w ręczną, Kielce nawet awansowały do final 4, Płockowi zabrakło niewiele.. Co by się działo w netach gdyby Lech doszedł do ćwierćfinału LM...
Pablito91 Pablito91:
Zaskakujące, że dostał skoro miał półfinał. Ale to też świadczy, że aktualnie jest najlepszym sędzia na świecie
dspk666 dspk666:
ale cieszy
dspk666 dspk666:
szkoda ze to tylko sedziowanie
jaroslav_ jaroslav_:
nieźle
jaroslav_ jaroslav_:
Finał MŚ i teraz LM
'Corek 'Corek:
Marciniak sędzia Finału LM!
inkub1986 inkub1986:
:ROFLMAO:
inkub1986 inkub1986:
U mnie Wojak będzie jutro w sklepie. Do kasy
inkub1986 inkub1986:
Niby nic a trochę cieszy
Psychosocial Psychosocial:
Roma, Gambia u-20, Nordsjaelland i jutro po kasę :)
inkub1986 inkub1986:
wygrałem 5zł freebet! yuhu!
inkub1986 inkub1986:
Nie wierzę po kilku miesiącach stałej gry na kole w superbecie
'Corek 'Corek:
Tu L win @ 10,50
'Corek 'Corek:
ale tylko i wyłącznie dzięki tatusiowi, który jest prezesem Swansea, więc tak to sobie może przebić kartkę szlilką
High_Roller High_Roller:
Właśnie wyprzedził finansowo np Harry Kane 😂
High_Roller High_Roller:
Pamietacie dzieciaka od podawania piłkę którego skopał Hazard ?
'Corek 'Corek:
Leicester +1.5 @ 1,88 to ja pobieram
'Corek 'Corek:
Panowie Juve dziś? Mają o co walczyć bo mogą skończyć 2-4
O omgasontherive:
No to git
madman01 madman01:
Pany, Roma się dzisiaj przełamie ?
kubam kubam:
O omgasontherive, nie, wpłacasz max 100zł i dostajesz 25% bonusu, bonus musisz obrócić po kursie 1.8 x2, depozytem nie musisz obracać ale jak zlecisz jego wypłatę przed obrotem to bonus Ci zniknie
O omgasontherive:
Promocja z bonusboxa
O omgasontherive:
Gracue w superbecie? Dobrze rozumiem dzisiejszy bonus ? Wplacam 400 dostale 100 bonusu i tyle, nie musze obracac depozytem??
massimo massimo:
Miamiiii!!!!! Tak jest! BOston ogorki
'Corek 'Corek:
Boston jak dzieci we mgle, świetnie wygląda Miami, ale z Denver szansę będą nikłe
Ori1995 Ori1995:
Policzyłem Borrusie że sama gra ze sobą na wyjeździe i w domu... teraz się zgadza 34 mecze są
Ori1995 Ori1995:
A to mistrza mają na lajcie
M mcz:
juz ostatnia kolejka zostala
Ori1995 Ori1995:
yyy ile się gra meczy 36? Bo w terminarzu mi 1 mecz borrusi pokazuje
Ori1995 Ori1995:
I mistrza mają :O
Ori1995 Ori1995:
Borrusia 3 winy
High_Roller High_Roller:
Ale Włosi wycierają murawe brazylia
20maciek03 20maciek03:
Bayernu to samo
High_Roller High_Roller:
Kibice Wisły Płock to mają dzisiaj dzień 😂😂
High_Roller High_Roller:
Pablito91 Pablito91, tam to by był remis gdyby obrońca Dominikany nie podał piłki w polu karnym do gracza Nigerii który strzelił gola na 2-1
Pablito91 Pablito91:
Tam to chyba bramkarz miał dzień konia
High_Roller High_Roller:
meczy buły afrykańskie wymeczyły 2-1 z rybakami z dominikany
High_Roller High_Roller:
idz pan uj z tymi afrykańcami .....
Pablito91 Pablito91:
Nie ma gwarantu jak tam będzie ze zdrowiem Igi. Śmiem twierdzić, że Sabalenka specjalnie przegrała by odpocząć i w Paryżu również będzie groźna
Cabron Cabron:
Pablito91 Pablito91, Iga zdrowa nie da się pokonać w RG. Tutaj serwis nie robi takiej różnicy i myślę, że w optymalnej dyspozycji rozjedzie każdego.
Pablito91 Pablito91:
No Mietek i Rybakina u kobiet. Nikt nie spodziewał się że oboje zgarną tytuły przed turniejem
Cabron Cabron:
Oj może Med namieszać w tym RG. Widać duża poprawę,w grze na ziemi
supermario supermario:
robak007 robak007, gratulacje za Medvedeva, miałeś nosa 👋
Ori1995 Ori1995:
Ostatnio w szlemach właśnie masa niespodzianek do poprzednich lat
Ori1995 Ori1995:
MichaelCorleone MichaelCorleone, Ta i 2 runda a tu ruud cyk 3-0 od jakiegoś martineza czy coś :D
robak007 robak007:
Ruud odpuścił trzeci set kompletnie, widziałem że tylko gra żeby przegrać, tam żadnej walki nie było więc Rune nie musiał się wysilać nawet. Rune gra wysoki poziom ale do wygrywania meczów jeszcze psychy nie ma. Ruski - grek 7-5,7-5 z Runem identycznie. Mental mistrza i 5 tytuł 2023 mówi za siebie.
MichaelCorleone MichaelCorleone:
już się nie mogę doczekać Roland to będzie kopalnia typów :D i całe dnie mecze coś pięknego dla fana tenisa :cool:
MichaelCorleone MichaelCorleone:
robak007 robak007, wczoraj akurat pokazał mega mocną psyche z Ruudem który grał kapitalnie, było trochę szczęścia ale Rune grał świetnie na tym turnieju i myślę że na Rolandzie zajdzie bardzo daleko. Medvedvedowi przypasowały te korty w Rzymie, przecież On na mączce nie lubi grać ale i tak sobie poradzi w pierwszych rundach na French Open nie ma uja żeby odpadł z jakimś lamerem
robak007 robak007:
Jak powiedział przed chwilą on sam się nie spodziewał, bo jego nawierzchnią jest hard, słaba psycha runego pomogła bardzo.
Ori1995 Ori1995:
Bo przez rzymem kto spodziewał się że rusek i ryba na ziemnej wygrają :D
Ori1995 Ori1995:
Ciekawy jak na FO pójdzie mu
Do góry Bottom