>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M mcz:
poszly by, ale inflacja nie byla by najwyzsza w europie
Cabron Cabron:
Poważnie myślisz że ceny by nie poszły w górę jakby rządził ktokolwiek inny?
M mcz:
teraz jestem dumny z patriotycznych cen
G general1973:
i Siemoniak gadający do lampki świetlnej\
G general1973:
Szogunem*
G general1973:
Ewa Kopacz w Berlinie i Komorowski z Szogunbem w Japonii,ale byłem dumny ,że jestem Polakiem
Cabron Cabron:
Jak już oddal to mógł ludziom coś zagwarantować cokolwiek nawet tym biedniejszym
Cabron Cabron:
Ta PGE, cargo, jsw, pko, Energa, kghm i BGŻ nie gwrantowzly zysków. Lepiej było za granicę częściowe udziały oddać za pół darmo
G general1973:
ważne stanowisko
G general1973:
Rudy nosił nocnik za Makrelą
Cabron Cabron:
Na kogo nie zagłosujemy to i tak zostanie w drugiej turze pis i po
M mcz:
masz na mysli te fabryki smrodu ktore nie gwarantowaly zadnych zyskow? to dobrze ze sprzedal
p-z. p-z.:
Kazdy papiez tak robi :)
Cabron Cabron:
Distal Stanowisko w brieksli bo wchodził Merkel do dupy i jej oddal co to było nasze za pół darmo żeby naochac swoje kieszenie a potem dostać ciepła posadę
M mcz:
ah ten Karol Wojtyła mógł być patriotycznie biskupem w Polsce to uciekł do Watykanu :mad:
G general1973:
głosując na PO,glosujesz na Putina
p-z. p-z.:
I uciekł do brukseli
Cabron Cabron:
Ja pierdole gość co wyszstko sprzedał do Niemiec. Gość kurwa chcial nss ruskim sprzedać. Posprzedawał połowę akcji największych polskich spółek, chuj się co się z tą kasą stało, bo nic się nie zmieniło a ktoś chce głosować na niego ja pierdole 😂
M mcz:
robta co chceta glosuj jeden z drugim na konfederacje tylko pozniej nie placz ze zona musi rodzic dziecko ze smiertelnymi wadami
p-z. p-z.:
te 2 partie mydlą wam oczy tyle lat, a wy nadal na nich głosujecie, komedia
M mcz:
ci ktorzy cale zycie jebia na minimalnej bez zadnych ambicji moze rzeczywiscie źle rządy tuska wspominaja
G general1973:
tak,i będzie szarańcza PO-wska
M mcz:
nie chodzi o to jaki tusk jest i czy mozna mu ufac. innego wyboru nie ma. mamy duopol partyjny a glosowanie na najwieksza partie opozycyjna zwieksza szanse na pozbycie sie szarańczy pisowskiej
G general1973:
:)
M mcz:
tusk ktoremu dali jedno z najwazniejszych stanowisk w Unii Europejskiej vs Kaczynski ktoremu ochrona robi zakupy. wybierz mądrze p0laku
Cabron Cabron:
p-z. p-z., no dokładnie. Ci sami ludzie by teraz mówili, że z Kaczyńskim to było spoko gdyby teraz rządził Tusk a Kaczyński 9 lat temu
p-z. p-z.:
Są tu ludzie co wierzą jeszcze Tuskowi? Jesli tak to nasze społeczeństwo jest po prostu głupie
Cabron Cabron:
Przecież kaczynski który zginął w tym zamachu czy tam wypadku jak kto woli to było przeciwieństwo tego idioty co jest teraz
Cabron Cabron:
M mcz, włącz sobie jego przemówienie jak mówił co ma na Tuska i tego drugiego już nie pamiętam jak mu było
Cabron Cabron:
M mcz, jeśli nie uciekał Odrazu to jego problem. Podejmujesz decyzję w momencie bo potem nie masz odwrotu. Bronisz kraju albo spierdalasz. Później eiadome było że zelenskiemu odjebie korba
M mcz:
przeciez Lepper glownie o kaczorze gadal xd
Cabron Cabron:
No Lepper powiedział prawdę. Powiedział ile ma brudów ma Tuska i resztę śmietanki politycznej a potem nagle się powiesił 🙃
M mcz:
szeczgolnie jak mu Zelenski granicę zamknie przed nosem.
Cabron Cabron:
M mcz, ukraiński programista powinien znać angielski, a jeśli zna to się o niego nie martw bo sobie doskonale poradzi w życiu.
p-z. p-z.:
„Wy ludziom nie musicie dawać. Wystarczy, że przestaniecie im zabierać, a ludzie sami sobie poradzą.” – Andrzej Lepper to jest prawda
Cabron Cabron:
To dziwne bo co raz więcej ludzi wraca do Polski, bo twierdzą, że za granicą jest gorzej niż było
M mcz:
powiedz to ukrainskiemu programiscie z kijowa ktoremu 24 lutego 2022 zycie sie zawalilo. no ale tak wszedzie zyje tak samo
Cabron Cabron:
Wy naprawdę myślicie ze gdzieś indziej żyje się dobrze? Jak jesteś przeciętnym Kowalskim to wszędzie będzie Ci się żyło tak samo. Natomiast jeśli zarabiasz dobrze, czy masz swoją firmę to nie odczujesz tego bo i tak szmalu masz wystarczająco. Tak jest wszędzie
p-z. p-z.:
Dokładnie oni tam zarobią po 1000 euro tygodniowo i maja paliwo po niecałe 2 euro za litr, nie ma co porównywac nawet :D
M mcz:
i tym ze w polsce robi sie to w celu utrzymania wladzy a nie polepszeniu standardu spoleczenstwa
M mcz:
tym ze niemcy są 200x bogatszym krajem niz polska i ich stac na rzucaniem pieniedzmi w bloto
Cabron Cabron:
Czym to się różni?
Cabron Cabron:
W Niemczech, Francji, czy na wyspach brytyjskich utrzymujesz brudasów którzy tam uciekli zyjac z socjala
p-z. p-z.:
i tego darmozjada co pije codziennie
p-z. p-z.:
pracują
p-z. p-z.:
i wielu innych polakow co pracja
p-z. p-z.:
Cabron Cabron, ale wiesz ze to ty utrzymujesz te dzieci i ja?
Cabron Cabron:
M mcz, czyli żyjesz po to żeby płacić składki emerytalne co raz wyższe po to żeby nie dożyć emerytury 😂
M mcz:
gratuluje
M mcz:
porownoj socjalizm w najbogatszych krajach europy do bangladeszu europy jakim jest polska
Cabron Cabron:
A to że ktoś nie pracuje tylko z tego żyje i mu to wsytarczs to już jego problem. Przecież to on żyje biednie a nie Ty.
Cabron Cabron:
p-z. p-z., ale jak mozna pisać że pieniądze na dzieci są złe. Kurwa ludzie przecież tylu z was pisze ze mieszka za granicą. Przecież tam od dawna dają na dzieci. W każdym cywilizowanym kraju dają i też jest drożej. Taka kolej rzeczy
M mcz:
przeciez obnizenie wieku emerytalnego to byla wylacznie zagrywka pod slupki wyborcze. Tusk przynajmniej przyszlosciowo myslal
p-z. p-z.:
Mam obok sąsiada, maja 4 dzieci, nikt nie pracuje, tylko siedzą na dupie i chleją, teraz dostaną 800 zł na każde dziecko i taki to pożyje, czemu nikt tego nie sprawdza? krew mnie zalewa jak to widzę
Cabron Cabron:
Rządziła Po poszło VAT w górę, podatki na żywność. Ale tego nikt nie pamięta. Teraz za PiS również idzie w wszystko w górę i dalej jest chujowoc. Natomiast nie rozumiem jak ludzie mogą nie pamiętać teraz jak źle było wcześniej bo gdyby sytuacja była odwrotna to byście mówili że za PiS było lepiej.
p-z. p-z.:
Ja od 8 lat nie głosuje ani na Pis ani na PO i nie chce ich na oczy widziec, ja wiem ze oni sie skonczą, a utrzymują te partie tylko mohery co są zapatrzeni w TV i ukraincy co dostali prawo do głosów, ale to sie kiedys konczy
M mcz:
gosciu podniesienie wieku emerytalnego jest nieuniknione. system juz nie wyrabia
Cabron Cabron:
Dziwicie się. Ludziom w wieku 50 kilku lat, że głosują na PiS skoro kurwa Tusk im chce wiek emerytalny podnieść i podniósł im składki emerytalne i rentowe.
Cabron Cabron:
No tak mam wywalone. Od lat głosuje, a i tak partia na którą głosuje jest w mniejszości więc w jak zostaje potem PiS i PO to idę na PiS. Logiczne inaczej się nie da
M mcz:
on to akurat dobrze ze ma wyjebane na wybory bo by wiecej szkody wyrządził niż pożytku tym glosem na pis
Do góry Bottom