Distal Stanowisko w brieksli bo wchodził Merkel do dupy i jej oddal co to było nasze za pół darmo żeby naochac swoje kieszenie a potem dostać ciepła posadę
Ja pierdole gość co wyszstko sprzedał do Niemiec. Gość kurwa chcial nss ruskim sprzedać. Posprzedawał połowę akcji największych polskich spółek, chuj się co się z tą kasą stało, bo nic się nie zmieniło a ktoś chce głosować na niego ja pierdole
nie chodzi o to jaki tusk jest i czy mozna mu ufac. innego wyboru nie ma. mamy duopol partyjny a glosowanie na najwieksza partie opozycyjna zwieksza szanse na pozbycie sie szarańczy pisowskiej
Mmcz, jeśli nie uciekał Odrazu to jego problem. Podejmujesz decyzję w momencie bo potem nie masz odwrotu. Bronisz kraju albo spierdalasz. Później eiadome było że zelenskiemu odjebie korba
Wy naprawdę myślicie ze gdzieś indziej żyje się dobrze? Jak jesteś przeciętnym Kowalskim to wszędzie będzie Ci się żyło tak samo. Natomiast jeśli zarabiasz dobrze, czy masz swoją firmę to nie odczujesz tego bo i tak szmalu masz wystarczająco. Tak jest wszędzie
p-z., ale jak mozna pisać że pieniądze na dzieci są złe. Kurwa ludzie przecież tylu z was pisze ze mieszka za granicą. Przecież tam od dawna dają na dzieci. W każdym cywilizowanym kraju dają i też jest drożej. Taka kolej rzeczy
Mam obok sąsiada, maja 4 dzieci, nikt nie pracuje, tylko siedzą na dupie i chleją, teraz dostaną 800 zł na każde dziecko i taki to pożyje, czemu nikt tego nie sprawdza? krew mnie zalewa jak to widzę
Rządziła Po poszło VAT w górę, podatki na żywność. Ale tego nikt nie pamięta. Teraz za PiS również idzie w wszystko w górę i dalej jest chujowoc. Natomiast nie rozumiem jak ludzie mogą nie pamiętać teraz jak źle było wcześniej bo gdyby sytuacja była odwrotna to byście mówili że za PiS było lepiej.
Ja od 8 lat nie głosuje ani na Pis ani na PO i nie chce ich na oczy widziec, ja wiem ze oni sie skonczą, a utrzymują te partie tylko mohery co są zapatrzeni w TV i ukraincy co dostali prawo do głosów, ale to sie kiedys konczy
Dziwicie się. Ludziom w wieku 50 kilku lat, że głosują na PiS skoro kurwa Tusk im chce wiek emerytalny podnieść i podniósł im składki emerytalne i rentowe.
No tak mam wywalone. Od lat głosuje, a i tak partia na którą głosuje jest w mniejszości więc w jak zostaje potem PiS i PO to idę na PiS. Logiczne inaczej się nie da