>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
Thiem to mega zjazd zaliczył. Gość był w top 3 najlepiej zapowiadających się graczy i w ścisłym topie. Wiem że kontuzja ale wrócił już prawie 1,5 roku temu i co innego gdyby przegrywał z najlepszymi. Ale on nie istnieje w meczach z challenerowcami. Szkoda go bo zwłaszcza na ziemi fajne mecze grywał.
inkub1986 inkub1986:
Każdy z nich coś tam umie w tej czołówce
inkub1986 inkub1986:
Hehe
mrbrightside mrbrightside:
Jeszce ten Ramos jest taki slaby ze juz nikogo słabszego Stan chyba nie mógł dostać
Dupa Jasiu chłopaki sie dogadały pięknie do emeryturki będzie :)
inkub1986 inkub1986:
mrbrightside mrbrightside, Nie do końca. Można zwalić na zmęczenie staruszka Helweta
madman01 madman01:
Ale z tego Thiema się wrak zrobił
Jak Wawrinka przegra to niezly wał będzie. Kurs na Zombiaka był kolo 25 jak wawrinka mial w 3 secie przełamanie i 0:40 na podwojene przełamanie Ramosa
madman01 madman01:
Patoshik jeszcze to wezmie, Warinka puchnie
Brawo Wawrinka jednak sie dogadały chłopaki :)
M mcz:
wlasnie, oby ta ustawa sie okazala się obusieczna
R roykeane2.0:
nabucho nabucho, uwalą Tuska, chce to! raz, że niewiele im to da, dwa - wyjdzie wtedy Trzaskowski, który nie ma tak negatywnego elektoratu jak Tusk. A uwalenie antyszczepionkowej Konfy może się pisowi opłacić.
adik1992 adik1992:
nabucho nabucho, dokładnie, boja się że 800+ może nie wystarczyć a nawet jak nic nie wyjdzie z tym Tuskiem to ludziom teraz nawbijaja do głowy że działał z Putinem.
nabucho nabucho:
R roykeane2.0, chodzi o Tuska , nikogo innego. Kimś innym mogą zająć się po wyborach. Tutaj chodzi o to żeby przed wyborami wyłączyć Tuska.
Wawrinka mial praktycznie podwojne przełamanie w 3 secie i zaraz go orzegra
R roykeane2.0:
antyszczepy - chyba "idom" po was...
R roykeane2.0:
ustawa dotyczy działalności nie tylko funkcjonariuszy publicznych lub członków kadry kierowniczej wyższego szczebla, ale ogółu osób, których działalność "w istotny sposób oddziaływały one na bezpieczeństwo wewnętrzne lub godziły w interesy Rzeczypospolitej Polskiej w zakresie: (...) 7 organizacji systemu opieki zdrowotnej, w szczególności zwalczania chorób zakaźnych;
M mcz:
taki smaczek zawiera ta ustawa
M mcz:
Członkowie komisji będą mogli wymóc zwolnienie z tajemnicy radcowskiej, notarialnej, adwokackiej, lekarskiej czy dziennikarskiej, a także wskazanej osoby z zachowania tajemnicy określonej, jako "tajna" czy "ściśle tajna". Z jednym wyjątkiem - nie dotyczy to tajemnicy spowiedzi.
nabucho nabucho:
madman01 madman01, Chyba żartujesz... Przecież ta ustawa śmierdzi Biuałorusią. Mieli 8 lat na komisje, mieli do tego służby ect, a oni chcą komisję która ma dwa miesiące na ustalenie tego co nie potrafili ustalić przez 8 lat.
C cichybob:
adik1992 adik1992, 2.14
adik1992 adik1992:
C cichybob, jaki był kurs łączny?
jaroslav_ jaroslav_:
Trafiło na siebie dwóch weteranów, przy czym Stan 3 lata starszy wygląda na świeżego grajka, niesamowite
jaroslav_ jaroslav_:
drugie życie tenisowe w niego wstąpiło
jaroslav_ jaroslav_:
Natomiast Stana Wawrinke ogląda się z przyjemnością, wyczucie gry, siła, pewność uderzeń
madman01 madman01:
Tego Popyrina to się nie da oglądać
adik1992 adik1992:
M mcz, nie chce wchodzić w politykę, żeby się nie zaczęła dyskusja ale idziemy modelem Węgierskim. Wystarczy poczytac co zrobił Orban po przejęciu władzy. Zlikwidował opozycję, wszystkie media zamienił w rządowe, nic krytycznego nie przeczytasz. Taka Korea gdzie ludzie w bańce żyją. Tylko czekać jak nam intenet ograniczą.
madman01 madman01:
Fajna ta opozycja ktora robila interesy z putinem
madman01 madman01:
M mcz, a co wolisz zyc w wiekszej rosji?
M mcz:
Dzis zostala podpisana ustawa o eliminowaniu opozycji w polsce. Wszyscy forumowi zwolennicy pisu pewnie dumni ze zaczynamy zyc w mniejszej rosji
C cichybob:
adik1992 adik1992, miałem taśme z 10 meczów, że nie będzie 6:0 i miałem mecz O'Connell- Taro....
adik1992 adik1992:
i tyle byłoby z O'Connella. Jeszcze sie df połamał. Chłop ma problem z poruszaniem, ślizga się jakby pierwszy raz na clayu grał. Bencic po kontuzji. Bez przetarcia. Także może potrzebuje czasu.
Cabron Cabron:
adik1992 adik1992, no nie wiem gość nie wygląda na kogoś kto miałby odwrócić losy meczu 😀
madman01 madman01:
Bencic widze przyjrchala ba wczasy
adik1992 adik1992:
Cabron Cabron, spokojnie to dopiero 1 set
Cabron Cabron:
Skreczował by i byłby spokój
adik1992 adik1992:
O'Connel niech jakimś cudem tego seta wygra, ale nie zanosi się. Jedynie dociągnąć do tb i tam liczyć na pomoc
madman01 madman01:
Popyrin jednak nie ogarnie +8,5 gema jak tego seta przerznie do 0
adik1992 adik1992:
inkub1986 inkub1986, no właśnie i to jest problem graczy tj Paire, Kyrgios czy Bubil bo czysto tenisowo nie odbiegają umiejętnościami od najlepszych, ale nie potrafia przełożyć tego na dłuższym etapie.
inkub1986 inkub1986:
adik1992 adik1992, Ale z reguły mu się nie chce.
adik1992 adik1992:
jaroslav_ jaroslav_, dobry mecz był. Nie sądziłem że Paire po 4 secie jeszcze zawalczy. Kolejny raz pokazuje że jeżeli sie mu chce to potrafi zagrac na dobrym poziomie
jaroslav_ jaroslav_:
Ależ Norrie to wymęczył
madman01 madman01:
Jeszcze niech ogarnie +8,5 gema i bedzie git
madman01 madman01:
Popyrin set juz myslalem ze wypusci tego taja
jaroslav_ jaroslav_:
mrbrightside mrbrightside, aż włączę z ciekawości :D
Jerzy to przy nim oaza spokoju
jaroslav_ jaroslav_:
mrbrightside mrbrightside, a nasz kochany Jerzy?
Albo zawodowy wałkarz:)
Shapovalov jest niesamowity chyba najslabsza psychika w historii atp
adik1992 adik1992:
ehh Popyrin 3 bp niewykorzystane.
adik1992 adik1992:
a Oconell wygra jakiegoś gema bo widze że mocno zaczął
Ori1995 Ori1995:
No kto ma wygrać :D Jak Zapata chodzi i wyrzuca po trybunach piłki każde
jaroslav_ jaroslav_:
na RG
jaroslav_ jaroslav_:
o coś czuję, że granie over 3.5 może oddać w tym roku :D
adik1992 adik1992:
Cabron Cabron, też miałem over w tym meczu także teraz nie ważne kto wygra.
Cabron Cabron:
Ale mi Schwartzman utrzymał taśmę na Over 3,5 a po tie vreakuu drugiego seta już nie wierzyłem
adik1992 adik1992:
Popyrin tak sie ucieszył że ruska przełamał że zapomniał swój serwis utrzymać. Szkoda bo byłaby szansa na seta a tak pewnie go Karatsev w 3 spakuje.
Ori1995 Ori1995:
Szczerze coś bym napisał do tego meczu, ale obejdzie się :D
inkub1986 inkub1986:
Może zmuci piątego
inkub1986 inkub1986:
Ori1995 Ori1995, A mam go na tłuściochu, przyglądam się jemu właśnie
Do góry Bottom