okolo 80000zł stratne i teraz juz wiem ze to proceder oszustwa z ich strony nie wazne czy ty jestes uczciwy, jak wyplacasz pieniądze to oszukują i jest wielki problem
czy gra ktoś tutaj na 22bet i 888starz bo grube walki na mnie sa robione ma ktos podobne problemy ze weryfikacja na 22bet trwa 5 miesiecy i zero odpowiedzi?
adrianabch, pokrzykiwał co jest zabronione, a Danił mówił, że nawet go obraził. Generalnie się zagotował i przegrał seta przez to. Ten stary taki jest, to nie pierwszy raz
sedzia zmienia decyzje i nie ma czerwonej kartki dla brazylijskiego bramkarza tylko zolta. Tam w ogole nie powinno byc faulu bramkarza moim zdaniem. Predzej faul na bramkarzu.
Jestem bardzo ciekawy jak to bedzie wygladac. Wczoraj w nocy jeszcze jak byl kurs 2.60 na gospodarzy to zastanawialem sie czy nie zagrac tego ale jako, ze na siatce sie nie znam to odpuscilem
1,3 nie do grania, to już lepiej iść w seta dla gości, z meczem może być ciężko bo zbyt dużo wystawiania to tam nie będzie, piłka do góry i atakujący musi walić
Piekne spadki w meczu Cuprum Lubin - Aluron CMC Warta. Jeszcze wczoraj win gospodarzy byl po ponad 5 a teraz 1.30. Dlaczego? Bo goscie zagraja bez nominalnego rozgrywajacego.