Jak to się stalo że Errani z tym sowim stylem po tylu latach nieobecnosci w szlemach awansowala do glownej drabinki wimbledonu ja juz o niej zapomnialem
Kiedyś ta drużyna z Mołdawii miała setkę i gość nie trafił w piłkę to wszyscy stali i czekali aż poprawi żeby był wynik, wtedy wygrałem 500zł, czułem jakby grał dla mnie
Pella niewygodny rywal nawet na trawie. W 2018 1/4 Wimbledonu i pokonany wtedy Anderson i Raonic. Rok wcześniej ograny Cilic z 0:2. A w 2016 dobry mecz z Rogerem gdzie w dwóch pierwszych setach były tb. Ale lata lecą, jednak sądzę że o seta może sie pokusić
Pella potrafi zaskoczyć, ale trochę ryzykowne. Thomspon -Nakashima teoretycznie wygląda tu na piękne over 3,5 seta, ale coś się waham. Marterera dałem jako win i w sumie 3-0 być nie powinno, ale Niemiec dobrze wyglądał w kwalach
pograłem -1,5 seta Fan Zhendonga w finale. Gość czołowy pingpongista świata i taki cyrk odwalił. 1 set przegrał z 9:6 na 9:11. Drugi wygrał. Trzeci przegrał prowadząc 8:2. W 4 z 6:4 na 7:9. A godzinę temu niepokonana od kilkunastu spotkań chinka przegrała finał bedąc fawortyką po kursie 1,06.
W sparingu Raków - Slavia czerwoną kartkę w 11. minucie dostał Papanikolau… za nic. Dosłownie za nic. Po czym sędzia zszedł z boiska do szatni wołając swoich asystentów. Co dalej?
Dlatego zapytałem się czy win, bo jakby w rytmie był kyrgios to od razu bym w wina szedł, a tak to nie wiem czy nie jest lepsze zabezpiczenie w formie asów bo nawet jakby przegrał to te asy imo zrobi