>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bodo dalej 0 :)
madman01 madman01:
Pewnie będą się łamać jak zapalki
madman01 madman01:
Spotkają się dwa drewna, Brengle - Errani mecz godny finału Wimbledonu, i kto tu awansuje?}
madman01 madman01:
serwisy balony itd.
madman01 madman01:
swoim*
madman01 madman01:
Jak to się stalo że Errani z tym sowim stylem po tylu latach nieobecnosci w szlemach awansowala do glownej drabinki wimbledonu ja juz o niej zapomnialem
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A Ty o domu mówisz :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
inkub1986 inkub1986, Na żadną kobietę z WTA nie postawiłbym więcej niż 1000 zł :p
madman01 madman01:
w argentynie to jedza wiecej bananów niz kurczakow
inkub1986 inkub1986:
Pella kurczak na koksie biega
inkub1986 inkub1986:
Szeryfy
madman01 madman01:
Sheriff
inkub1986 inkub1986:
Tak
madman01 madman01:
milsani orhei?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Sheriff?
inkub1986 inkub1986:
Jak oni sie nazywali, ta rewelacja LM
inkub1986 inkub1986:
Kiedyś ta drużyna z Mołdawii miała setkę i gość nie trafił w piłkę to wszyscy stali i czekali aż poprawi żeby był wynik, wtedy wygrałem 500zł, czułem jakby grał dla mnie :D
adik1992 adik1992:
Pella niewygodny rywal nawet na trawie. W 2018 1/4 Wimbledonu i pokonany wtedy Anderson i Raonic. Rok wcześniej ograny Cilic z 0:2. A w 2016 dobry mecz z Rogerem gdzie w dwóch pierwszych setach były tb. Ale lata lecą, jednak sądzę że o seta może sie pokusić
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, Gościu mógł tam wszystko zrobić, każdy piłkarz 3,4-ligowy to ładuje
inkub1986 inkub1986:
Ja bym grał dom na Bautistę, Kudermetovą i Kasatkinę, ale nie mam domu na własność ;)
tenis_de_mesa tenis_de_mesa:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, skoro Bodo miało dwusetke i nie strzeliło to znaczy, że mają gdzieś ten mecz? Serio?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Choć jak nie domknął meczu 3-0, to złapał sporą zadyszkę, więc może tu jest jedank ścieżka do over 3,5 seta...
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Pella potrafi zaskoczyć, ale trochę ryzykowne. Thomspon -Nakashima teoretycznie wygląda tu na piękne over 3,5 seta, ale coś się waham. Marterera dałem jako win i w sumie 3-0 być nie powinno, ale Niemiec dobrze wyglądał w kwalach
inkub1986 inkub1986:
Lub 0-2 od Igi :p
inkub1986 inkub1986:
madman01 madman01, Tam nie widzę za bardzo.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
inkub1986 inkub1986, Kiedyś wpadały, ale od lat wychodzi jakiś teoretycznie równy innemu zawodnikowi plejer i dostaje gładkie 0-3, ugrywając 6-8 gemów.
madman01 madman01:
Co do thompsona to on lubi sie zagotowac slabo psyche ma ale w 3 setach nie powinien sie skonczyc mecz podobnie marterer gojo ]
madman01 madman01:
Wiec tego seta jednego pella powinien ugrać
madman01 madman01:
Pella to ziemiak ale Coric na szlemach lubi się meczyć
madman01 madman01:
inkub1986 inkub1986, jak widzisz over 3.5 seta w meczach corica, thompsona i marterera?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bodo miało dwusetkę i nie strzeliło, więc chyba jednak mają gdzieś ten mecz
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie wiem - te ćwierćfinały są tak dramatyczne, że nie postawię nawet 5 zł nanie
inkub1986 inkub1986:
Moim zdaniem tak.
inkub1986 inkub1986:
Francja - Ukry BTS?
inkub1986 inkub1986:
Zagrałem taśmę na overy 3,5 seta. Może wpadnie ;)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Bodo łamało w pucharze, więc wątpię w 2 łamak z rzędu :)
korzymo korzymo:
Ale Wrocław bije Częstochowę
K kubaion:
Bodo to nie zdziwie sie jak nawet nie ukluje jednej XD
madman01 madman01:
Przecież Molde to zespół z tej samej półki co Bodo jakbyś sledzil norweskie rozgrywki to bys wiedzial ze co sezon graja w pucharach
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Doczłapali Anglicy z tym 1-0. Kolejny obskurny mecz w U21
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Anglicy w drugiej połowie to jest dno dna. Oby się zemściło na nich to coś, co prezentują. Dawaj Portugalia po 1-1!
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ale po golu dalej Portugalia człapie, a Anglia gra tempem old-boyów.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No wreszcie coś wpadło...
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Kolejny mecz młodzików nie nadaje się do oglądania. Mourinho by się nie powstydził trenować obie drużyny.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Kolejny mecz młodzików nie nadaje się do oglądania. Mourinho by się nie powstydził trenować obie drużyny.
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, Podkarpacie / małopolska mieszkam w UK ale jestem teraz w PL
power30 power30:
Ronel to wystarczy zajrzeć w staty czy grał czy nie grał, z tego co widzę to grał
madman01 madman01:
Tenis by Dawid?
madman01 madman01:
Gdzie ten kupon jest?
madman01 madman01:
Jaki kupon
power30 power30:
@rondani, macierewicz Ci się włącza
madman01 madman01:
Berserk jesteś z podkarpacia?
High_Roller High_Roller:
@rondani, co znaczy odpuść ? Mam nie jechać na mecz w piątek bo przegrywają czy jak ? 😂 chłopak z rodziny tam jeździ w juniorach ;)
power30 power30:
@rondani, akurat myślę, że są wypłacalni
power30 power30:
będą mieli wymówkę czemu spadli
adik1992 adik1992:
pograłem -1,5 seta Fan Zhendonga w finale. Gość czołowy pingpongista świata i taki cyrk odwalił. 1 set przegrał z 9:6 na 9:11. Drugi wygrał. Trzeci przegrał prowadząc 8:2. W 4 z 6:4 na 7:9. A godzinę temu niepokonana od kilkunastu spotkań chinka przegrała finał bedąc fawortyką po kursie 1,06.
M mcz:
wasz czysty sport
M mcz:
postawil czerwona kartke i sie zmyl
M mcz:
W sparingu Raków - Slavia czerwoną kartkę w 11. minucie dostał Papanikolau… za nic. Dosłownie za nic. Po czym sędzia zszedł z boiska do szatni wołając swoich asystentów. Co dalej?
Ori1995 Ori1995:
Dlatego zapytałem się czy win, bo jakby w rytmie był kyrgios to od razu bym w wina szedł, a tak to nie wiem czy nie jest lepsze zabezpiczenie w formie asów bo nawet jakby przegrał to te asy imo zrobi
Do góry Bottom