Pp1otr, do Nuggets kilku ciekawych zawodników dołączyło przed tym meczem z ligi australijskiej. W tym miedzy innymi McCall który pewnie będzie gwiazdą całej ligi
Korea 2 liga Gwangju - Seoul E 8' 0:0 Gwangju win @2,50 i do tego spróbuję Gwangju win i over 1,5 @3,7. Lider gra z 6 ekipa i po h2h(5:0 a z 9 ostatnich męczy 8 wygranych i 1 remis) wszystko wskazuje na Gwangju .
Ale można powiedzieć że w meczu Levante vs soceidad była akcja kalka w kalkę . Issak dostał podanie był w polu karnym podał Silvy i ten też zmascil a była okazja nie taka jak tu w juve ale też była noninpotem też karny dla Levante heh.
madman01, znaczy Morata mógł strzelać oczywiście ale podał i też to było mega dobre podanie i to Kean na pusta na trafił , no a potem akcja i karny dla gospodarzy
Chyba Juve puscil ten mecz Genoi, 300 % sytuacja Moraty gdzie mogl spytac bramkarza w ktory rog srzelic, potem bezmyslny faul w ostatniej minucie , smierdzi mi ten mecz
Zagrałem w meczu Arminii kartki, pomyśłałem że skoro walczą o życie to będą kartki ale coś nie dawało mi spokoju że linia w buku była tylko 3,5 kartki na mecz i co, 80 minuta nie ma ani jednej