Azarenka to chyba nie chce tego meczu wygrac z Bogdan, w pierwszym secie prowadzila 5-2, potem 6-3 w tiebreaku, przegrala seta, w drugim prowadzila 3-1, i rumunka doprowaidzila do remisu tu by sie psychiatra przydal
Wczorajsze mecze zarówno Caligari i Granady mega żenujący poziom. Obie walczące o utrzymanie powinni grać na 120% a Granada z karnego nawet w bramkę nie trafia...
Cagliari bezjajeczne było już od dawna. Mecze z Genoą i Salerno pokazały to. Cudem było to, że przy takiej słabej postawie i tak byli w grze do 90 minuty 38 kolejki, dla mnie to niepojęte. Mam nadzieje, ze posiedzą sobie trochę niżej (pewnie sprzedadzą JP i innych). Nie zasługują na gre w Serie a
mrsmith, rzeczywiście te cagliari wyglądało tak jakby to był zwykły mecz ze środka sezonu. Przecież tam z nerwów i bezsilności powinna być jakaś czerwona kartka, bo któryś z grajków nie wytrzymal. A tam praktycznie nic. Żadnych emocji.
Iisaacofuluru, dobre pytanie bo to jest irracjonalne. A Takich ekip było wpizdu. Nawet Atalanta wyglądała jakby następny sezon chciała odpocząć i nie angażować się w puchary
chodzi mi raczej o poziom zaangażowania niektórych ekip. Oni grali tak jakby niechcieli, czyli tak jak dziś Cagliari przecież wiedzieli po 1 połowie że w Salerno jest rzeźnia a i tak zero walki i spadek. W statach 31 akcji ale co to za akcje po za tym tam powinno być pełno zółtych a nie 3.
mrsmith, Zgadza się. Vebezia już spadła a grali mądrze i do końca. Najgorzej, ze zagrałem taki kupon udinese 1x i cagriaki x. Salernitana w dupe to myślałem, ze cagliari coś strzeli i zrobiłem cash out to jest chore.