33kropek, ten mecz jest tragiczny, a to półfinał szlema. Jeszcze bym rozumiał gdyby ryzykowały uderzeniami jak Sabalenka ale one robia proste błędy w aut albo uderzenia w pół siatki
Gauff gra chyba najsłabszy mecz w tym turnieju a i tak wygrała tego seta 6:3. Jak zagra tak z Igą to ugra tylko te gemy co sobie wyserwuje i to by było na tyle.
Trevisan ma chyba coś z oczami bo nie widzi lini kortu. Ładuje balony w auty raz po raz. Gauff nie lepsza ale mniej psuje. Dawno nie widziałem tak słabego meczu pań na takim etapie turnieju.
Szczerze wolałbym aby Iga grała w finale z Włoszką. Amerykanka w swojej grze jest podobna do Świątek i o ile wytrzyma mentalnie to może się mocno postawić.
Patrząc na ten mecz, to już trzeba się szykować , że 2:0 dla Igi to zajebista lokata dla tych co grają bez podatku i mają bardzo wysoki budżet na finał.
jakub-sitarski, Nie, nie. Nie ruszyłem tego. Skończyło się jak w 99%, kiedy góra się w poprzedniej rundzie faworyta, czyli w plecy. Na niedzielę awans Ukrainy, lub bardziej bezpiecznie do diabła lub tripla X2. Oglądałem całe spotkanie, Ukraińcy na bardzo wysokim poziomie. Tam powinno być z 0:4. Szkocja zdobywają bramkę przy pomocy słabego bramkarza ukraińskiego. I to jedyny minus tej ekipy.