>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Historia czatu

M mega3siek:
Tak gadam a sam wstawialem wcziraj wiem jak jest
M mega3siek:
I tak im wejdzie bo leca na chama a takim los sprzyja ale dzieki temu forum beda bogatsi
M mega3siek:
typy*
M mega3siek:
Czy warto im pomagac?nie.Czy warto tyoy wtawiac by rosli w sile?watpliwe szczekaja wyzywaja hejtuja na fortunjie
M mega3siek:
;)
M mega3siek:
Nauka wkurzenia sie pcha mlodych do sportu, bukmacherka sie zmienila i daje skir..nom nieostroznym glownie co za szczescie oplaca se pasze do walki
M mega3siek:
Zadufana w sobie primadonna Mbappe znowu zmarnuje sete z pieciu metrow i gdzies sie wyloza haha
I iti:
Francja rozwali sie od srodka, przez konflikty, 2018 to byl wypadek przy pracy, raz na 20 lat im wychodzi mundial, wiec nastepne zloto w 2038 ;)
M mega3siek:
I tak sa faworytem bez atmosfery motywacji i trenera dzieki murzynom z afryki
M mega3siek:
M mcz, masz racje Francja jest przymulona i Deshamp to przecinak ...ale poziom futbolu jest slaby kto im utrze nosa?Anglicy?Brazylia?Nawet Brazylia to juz europejsko gra
M mega3siek:
Ale zobacze jesli jakims cudem bedzie fajnie zestawiona defensywa to jakies grosze pod ogladanie i tyle.Jedyna szansa Polski to to ze nie ma przepasci tylko roznica w wyszkoleniu technicznym kolosalna haha
M mega3siek:
Na wyjezdzie z nimi zremisowali i u siebie na ambicji i gryzieniu trawy znowu mozna z ta Holandia cos wylatac ale jak Czesiu mowi ze nienmozna powolac 10 bramkarzy a typ zasluzyl na powolanie to olac zreszta to i tak byloby for fun za drobne
M mcz:
jeszcze ten Deschamps o zerowej charyzmie
D dc94:
Tucuman -1.5 miałem i w 96. minucie gol i po kuponie
M mcz:
jechać równo powinni ze wszystkimi po 5:0 ale tak nie jest
M mcz:
zbieranina przepłaconych zadufanych w sobie gwiazdeczek z żółwiem na czele
M mcz:
żabojady czarna lista od dawna. czekam aż będą kursy na niewyjście z grupy Francji w Katarze i wjeżdzam po same kule
A alonzo2016:
domy stawiajta na kosmiczne trio: HOL, ŻABOJADY I BELGIE. 4.0 AKO
A alonzo2016:
pykają w środę
A alonzo2016:
eekend
A alonzo2016:
ale mecz Polski z Holandią nie jest w w
nabucho nabucho:
Jedyne co może przemawiać za Polską to to że to są badziewne rozgrywki. Tyle, że mistrzostwa za pasem i nie wierzę, że Holandia nie będzie chciała już stabilizować formę. Ogólnie chyba najlepiej odpuścić ten weekend.
D dc94:
Teneryfa wow, na tej wysepce jednak są piłkarze
V vadim_:
nikt?
V vadim_:
jest na forum miłosnik obstawiania tenisa ?
M mega3siek:
Kiwior Dawidowicz i mozna grac 1x tak to widze
M mega3siek:
Najbardziej tego Gakpo z Psv bym sie obawial ale reszta..jak wyjda ambitnie to moga zrobic bliski mecz
M mega3siek:
Np Depay to kot ale nie tygrys u nol lot aj min moxna powalczyc teoretycznie
M mega3siek:
Ale z Daidowiczem Bednarkiem to mozna byc cos pomyslec z podporka
M mega3siek:
Cos mi sie zdaje ze Polska ma szanse z Holandia powalczyc bo nie maja Van Nistelroya Seedorfa itd to inna generacja, slabsza tyle ze u nas zagra Glik pewnie i przegramy😂
M mega3siek:
A mi sie podoba bez avataru ta lierka zmieniajaca barwy😂
M mega3siek:
No dokladnie
Thalion Thalion:
Spoko, masz racje, nie chcesz to nie, ja tez mam wybor, moge dodac takiego uzytkownika do ignorowanych, luz
M mega3siek:
Jakos na instagramie np nie musisz miec avara by pisac korzystac to samo na inbych wez bo to smieszne
M mega3siek:
?
M mega3siek:
Thalion Thalion, chcesz by robiono dla Ciebie wyjatki
Thalion Thalion:
Na jednym jest ale to nie jest bukmacherskie
M mega3siek:
Przymusu awatarow nie ma na zadnym forum
Thalion Thalion:
Raczej sugestie;)
M mega3siek:
Thalion Thalion, nie wstawie
M mega3siek:
Ja tu sporadycznie sie odzywam a Ty widze wydajesz polecenia adminowi
Thalion Thalion:
Wstaw tam byle co, czat zmienia kolory nickow i czasem ciezko sie poznac co kto pusze
M mega3siek:
Thalion Thalion, nie chce mi sie
Thalion Thalion:
Admin moze zróbcie tak żeby kazdy zarejestrowany musiał wstawic jakis awatar
Thalion Thalion:
Panowie wstawcie sobie obojetnie jakie ale awatary bo bez tego na czacie jaknpiszecie ciagle zmienia Wasze kolory nickow i źle sie czyta
M mega3siek:
M michalkin, jak sprawdzales i weszly to o co moga miec pretensje?
M mega3siek:
No i tak to odebralem ze do mnie ale nie kumam przeciez typy weszly
M mega3siek:
Aha eh wzialem Cie za jednego z nich sorry ten kraj ryje psychike
M michalkin:
Do ciebie nie.
M michalkin:
M mega3siek, nie no stary do ciebie absolutnie. Jest kilku gościu co mi napisało na priv że im typy nie weszły. Jeden ze grał za 500
M mega3siek:
M michalkin, a skad te pretensje do mnie ?chcesz to wstawiasz publicznie i skorzystalem, nie cjcesz to nikt Cie prosic o nic nie bedzie
M mega3siek:
TKO_Bets TKO_Bets, i tak znajdzie jelenia pewnie w koncu to polska
M michalkin:
28
M michalkin:
Skad to pytanie?
M mega3siek:
M michalkin, masz 15lat znaczy sie?
M michalkin:
M mega3siek, nast. Razem jak będę coś wiedział więcej co się dzieje na nagraniach to nie wiem czy będzie sens się dzielić i rozpisywac
M mega3siek:
TKO_Bets TKO_Bets, zloty szkoda😂
TKO_Bets TKO_Bets:
Ciekawe czy znajdzie się jakiś idiota który mu tyle da
TKO_Bets TKO_Bets:
Cena jak za ćwierćfinał mistrzostw Europy
TKO_Bets TKO_Bets:
Znalazłem kogoś kto ma bilety na Walia - Polska - chłop chce 150 funtów za jeden bilet 😂😂
Do góry Bottom