to by bylo za proste szukalem w wielu ale jak ruski nie ma to juz chyba nigdzie nie znajde a w meczu tampy z arizona wydaje mi sie ze troche boksu zobaczymy
Wystarczy że przyjedzie na Santiago Bernabéu i ich ogarnie, a to mu sprawia radość jak, tak tak na pewno zależało mu żeby zagrać super mecze z Lorient czy Bordeaux. Znowu będzie pod trybuną kibiców Realu z koszulką w rękach
A tak nawiązując do tenisa, warto obserwować 20 letniego Lehecke. Chłopak z challengerów wchodzi w rozgrywki ATP i już osiągnął półfinał w Rotterdamie. Ma młody papiery na dobre granie, a kursy często mogą być na niego zaniżane
Panowie Auger Aliassime-Norrie: 1 i Sevilla- Elche::1/-4,5 bramki i trochę kasy do wyciągnięcia. Jak myślicie rozmyślać nad kontrą czy spokojnie do tego podejść ? Jakie wasze zdanie na ten temat ?
Knight ostatnio w meczu ligowym tylko 8 pkt, a grali również bez Okobo, nie mówię że to nie wejdzie, ale rozrywający może się skupić bardziej na asystach a nie na swoich pkt IPO zakładzie
skoki to jednak loteria,nie wiem co mnie dzisiaj podkusiło od dłuższego czasu nie gram tylko oglądam w tv bo jestem fanem skoków,nigdy wiecej skoków na kuponie , Zajc i Tande pogrążyli mi fajny kuponik....ach życie
Porto - Sporting : czerwona w meczu - caly dzien chodzi mi po glowie ten zaklad. Jest to wielce prawdopodobne gdyz obydwie druzyny beda toczyc boj o mistrza
Premier league women Chelsea vs Arsenal (today): Guys, keep an eye on as lineups come out, if Leah Williamson does not start for Arsenal I expect Chelsea to win by 2 or 3 goals.