>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Historia czatu

I iti:
Djokovic, Zverev, Kyrgios i siusiak stoi na mysl o nich w swoich najlepszych formach
Ori1995 Ori1995:
Ale że do 3 to po kontuzji na takim dystansie rady nie da
Ori1995 Ori1995:
On już jakby był zdrowy, tylko mówił że gdyby był turniej do 2 wygranych to by wrócił
I iti:
nigdy nie sadzilem, ze bede czekal na jego powrot
I iti:
jest jakas informacja o mozliwym powrocie Zvereva?
A alex.bp:
mimo wszystko
A alex.bp:
racja
I iti:
rocznik 1998, wiec 24
A alex.bp:
slaby dorobek
A alex.bp:
a ma juz 26 lat
A alex.bp:
Tiafoe 1 turniej w Delray Beach
Ori1995 Ori1995:
Że w szoku jestem że tu tak gra dobrze, bo co dawałem go to typowy gościu z top20
Ori1995 Ori1995:
Ja tyle razy udupiłem na tym bambo
A alex.bp:
im szybsza nawierzchnia tym gorszy
I iti:
Ori1995 Ori1995, no wlasnie w trakcie meczu przegladalem jego wyniki z poprzednich lat i jestem zdziwiony - gosc z takim talentem nic nie gra w zasadzie, 1r, 2r, polfinal, cwiercfinal
A alex.bp:
Cicipas najlepszy na ziemi a juz sobie nie pogra
I iti:
okej, szybki rzut oka na ranking i kto co broni i wychodzi, ze tylko Tsitsipas mu moze zagrozic na koniec sezonu...aczkolwiek Stefanos daleki od przyzwoitej formy, a wydaje sie grac z kontuzja
Ori1995 Ori1995:
Po czym 2 turnieje będzie odpadał z kimś na przykładzie bublika czy jakiegoś jonhsona
Ori1995 Ori1995:
Po za tym Tiafoe ma zrywy zagra 1 turniej u siebie w kraju dobrze
A alex.bp:
dla mnie to jak obicie 40-letniego mistrza w boksie przez mlokosa
I iti:
bardzo szkoda kontuzji Zvereva... nie przepadam za nim, ale w koncu zaczal prezentowac tenis adekwatny do jego talentu i ta parszywa kontuzja... zreszta nie jest powiedziane, ze nie wygralby z Rafa w Paryzu w tamtym meczu
A alex.bp:
no tak wiec takie wygrane Tiafoe trzeba brac z przymrozeniem oka
I iti:
starego czy mlodego, taki jest jego obecny poziom generalnie, nawet na maczce nie jest juz dominatorem wygrywajacym wszystko
A alex.bp:
na starego Nadal z kontuzjami
I iti:
A alex.bp, tak, na Nadala 5 lat temu to by nie wystarczylo, ale na Nadala dzisiaj to wystarczy
Ori1995 Ori1995:
No, ale jak już pisać ogólnikowo to Nadal aż do skończeniu kariery będzie grał w podmęczonym organizmie
A alex.bp:
i to w normalnych warunkach wystarczy na Nadala?
I iti:
przyczyna porazki Nadala w dzisiejszym meczu jest to, ze Tiafoe zaprezentowal dobra forme, podobnie jak w poprzednich rundach
A alex.bp:
skoro piszesz, ze porazka Nadala jest zawsze tlumaczona kontuzja to wedlug Ciebie jaka jest przyczyna jego porazki dzis?
I iti:
Ori1995 Ori1995, to mialoby sens, aczkolwiek ten sezon skonczy jeszcze jako #1
Ori1995 Ori1995:
W skrócie myśli żeby uciec w strefę swojego komfortu wykluczając inne nawierzchnie
Ori1995 Ori1995:
I iti, Ale on sam się wypowiadał, że myśli nad skończeniem gry i graniu w następnym sezonie tylko w czasie gdzie turnieje na ziemnej będą :D
I iti:
ale to Ty podniosles argument o wyeksploatowaniu organizmu :) ja sie do niego tylko odnioslem ;)
A alex.bp:
wiec skoro masz takich leszczy za przeciwnikow to warto jeszcze sprobowac kilka razy
A alex.bp:
Nadal, ktory nie nazadaza potrafi zrobic polfinal Wimbledonu
supermario supermario:
Azarenka gryzie cał czas, iskra w oku, 110% agresji, dajesz Viki
I iti:
uwazam, ze Tiafoe wygral, bo byl lepszy, nie doszukuje sie drugiego dna w postaci urazu Rafy
I iti:
A alex.bp, skoro nie jest w stanie grac na najwyzszym poziomie i nie nadaza (a racej jego organizm) to moze czas zakonczyc kariere?
Ori1995 Ori1995:
Z kim tego się dowiemy za parę dni :]
A alex.bp:
uwazasz ze przegral bo jest slaby czy bez formy?
Ori1995 Ori1995:
1 jest pewne Kyrgios przechodzi ruska, potem rudda/berreta i finał
A alex.bp:
jest coraz slabszy i bedzie coraz czesciej przegrywal
A alex.bp:
nie kontuzja tylko ogolne wyeksploatowanie organizmu
I iti:
A alex.bp, nikt nie neguje jego osiagniec, nikt normalny nawet nie powinien probowac ich podwazac w jakikolwiek sposob, ja nie mam zamiaru, ale to juz niemal tradycja: porazka Nadala = kontuzja mu przeszkodzila
I iti:
nawiasem mowiac to u Kyrgiosa rakiety zaczely latac, jedna juz zlamal
A alex.bp:
I iti, oczywiscie, co nie zmienia faktu, ze Amerykanin moze mu co najwyzej czyscic buty
supermario supermario:
już prędzej Ruud
M malostrawny:
Tiafoe wciąga rudego, oby !
supermario supermario:
nawet jak się doczołga do finału to przegra głową jak 90% tenisistów którzy tam docierają
I iti:
A alex.bp, a tak to zdrowy Tiafoe wytarl sobie dupe Nadalem, bez trybu przypuszczajacego
supermario supermario:
A alex.bp, za cienki jest, nie ma opcji
M malostrawny:
No tiafo ciekawe ..,czy to nie był finał dla niego xD …
A alex.bp:
za rok 4 innych
A alex.bp:
4 roznych zwyciezcow szlema'
A alex.bp:
zobaczycie, ze za 2-3 lata bedziemy mieli WTA w meskim tenisie
A alex.bp:
typ ktory z zawodnikami z 200 miejsca traci sety
A alex.bp:
ja wam mowie jeszcze Rublev wygra caly turniej
Ori1995 Ori1995:
A teraz znając schemat tenisa odpadnie z rublevem