-1,5hc 1,24, +4,5hc dla Szwajcarek 1,25 i BTS 1,3 ,tak jak pisałem biorę coś do dubla i wszyskto powinno siąść, ale co tu jest pewniejszego oto jest pytanie
Czy może jednak Finlandia -1,5hc, ale jak pisałem wyżej ptarząc na wynik meczu Dania - Czechy nic mnie już nie zdziwi, nie ma takiej róznicy klas jak nas chcą przekonać oddsmakerzy wystawiają tak niskie kursy w meczach outsaiderów ?
Szanowni eksperci od hokeja, co lepiej dodać do dubla w meczu hokeja Szwajarek z Finlandkami, +4,5 hc w stronę Szwajcarek, patrząc na to co się stało w meczu Dania Czeszki, czy może, że obie strzelą ?
czesc wszystkim, do kogo z administacji pisac w sprawie odzyskania konta (o ile jest w ogole taka mozliwosc). Zapomnialem na ktorym e-mailu zalozylem konto...
Pomimo tego, do meczu drugiej rundy z 19-letnią Clarą Tauson przystępowała jako zdecydowana faworytka. Młoda Tauson nie dała Kontaveit żadnych szans wygrywając 2:0. Zaledwie 37% wygranych piłek po drugim serwisie i aż 27 niewymuszonych błędów przy zaledwie 13 Tauson W drugim secie Kontaveit zdołała przełamać Tauson dwukrotnie lecz nie zdołała dowieźć prowadzenia wygrywając 4:2
Pierwszy mecz na szlemie to zwycięstwo nad Siniakovą, jednak daleko tam było do perfekcji. Długo musiała męczyć się na swoim serwisie, broniąc się przed jedenastoma break pointami, z czego dwa z nich zakończyły się utratą serwisu.
Kontaveit cztery wygrane turnieje w II polówie 21 ale fantastyczna forma z zeszłego roku nie przeniosła na początek 2022. Porażka z Krejcikovą, w Sydney. Mecz w którym Estonka miała już Czeszkę na widelcu, a jednak nie potrafiła zamknąć tego meczu