>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, zgadzam się (y)
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, jestesmy dorosli, wiec tez tak uwazam, i chce abys Ty myslal podobnie o mojej opinii
Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, nie traktuję tego jako ataku w moją stronę tylko jako konstruktywną dyskusję
robson11 robson11:
robson11
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, i zeby bylo jasne, czy bym wygral czy nie i tak ta nagrode przekazlbym kolejnemu, bo nie mam skrilla i nie bede zakladal, tym bardziej konta u polskiego buka
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, no wlasnie tak wielu graczy TD mysli i to dla grajacych nasze typy ludzi z forum nie jest dobre, bo wielu gra aby grac, aby wygrac ten konkurs
Waldi1979 Waldi1979:
'Corek 'Corek, wiadomo, że nie każdy konkurs jest dla każdego, jeden woli rywalizować, inny woli podać 3 typy w miesiącu w dziale tematycznym czy swoim temacie, każdy coś wnosi dla forum
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, od czasu do czasu skrobne coś w dziale i wystarczy
versa versa:
Waldi1979 Waldi1979, jestem przekonany, że dla zdecydowanej większości biorących udział aktualne zasady są jak najbardziej poprawne, a nawet i to możnaby sprawdzić jakimś małym głosowaniem wśród uczestników, co uważam w sumie za niepotrzebne
Waldi1979 Waldi1979:
dlatego optymalnie założyć swój temat w KzS czy Kuponach i tam udawadniać swoją skuteczność w dłuższym wymiarze czasowym
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, bo aby to miało sens trzeba podawać typ każdego dnia a ja na siłę nie gram
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, ja mailem skutecznosc 41% gdzie trafialem kursy 7, kilka razy 4, i mysle ze moj sredni kursy to bylo moze 3,5, zawsze gram ta sama stawke nie wazne od kursu, tak tym zarzadzam wiec mozna policzyc czy ludzie grajac moje typy zarobili :)
Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, spoko, zawsze jestem za tym, zeby wyjaśnić wszystkie niedogodności
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, zdaje sobie sprawe, ze nie ejstem ierwszy i nie ostatni ktory pisal o zsadach TD
Waldi1979 Waldi1979:
versa versa, ok
Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, przez lata były wprowadzane, zmieniane różne zasady w TD, na tą chwilę uważam, ze te co są są optymalne, wiadomo, ze nie każdy się zgodzi
versa versa:
Waldi1979 Waldi1979, 13 trafionych na 31 podanych typów, w miesiącu, gdzie miałem po pierwszych 10 dniach bodaj 8 trafionych typów, źle zrozumiałeś
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, podawal
versa versa:
Wtedy każdy by sadził takie typy z kosmosu, proste..
Waldi1979 Waldi1979:
versa versa, versa przecież ostatnie 2 miesiace kończyłeś w top 5 to jak 13 miejsce?
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, juz zdalem sobie sprawe, ze ten dzial jest dla zabawy i aktywnosci ludzi, a nie do wytypowania najlepszego typera, akceptuje to i juz nie bede wiecej swoich przemyslen i spostrzezen
Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, zaniżenie kursu do 5 ma swoje jasne przesłanie, żeby nie było typów z kosmosu, ze ktoś poda jakiegoś łamaka powiedzmy z piłki z kursem 50, wejdzie taki 1 na 30 i wygra miesiąc, a nijak się to będzie miało do dobrego typowania
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, to przyznaj sie:D
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, czemu nie podales?
versa versa:
Waldi1979 Waldi1979, @waldi nie gadaj tam, w październiku miałem (chyba) 8/10, a finalnie skończyłem z 13/31, taka gra, takie zasady i taka nieprzewidywalność :)
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, nie wspomnialem nawet o zanizaniu kursu do 5, ale juz wiem jak to wyglada w praktyce i akceptuje regulamin
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, a okej, to mnie to nie interere bo ja tam w życiu typu nie podałem 😁
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, napisalem swoje przemyslenia, odnosnie zasad ktore sa wprowadzone, i spostrzezenia i wywolalo to dyskusje
versa versa:
Też jako nowy na forum marudziłem, że konkurs sponsorowany przez Fuksiarz i z góry jako gracz fortuny mam lipe ale akceptowałem to, bo wolałem się sprawdzać na tle innych, niż nie podawać nic, a potem i tak na Fuksiarza specjalnie przeszedłem, żeby się dostosować 😂
'Corek 'Corek:
Anthony Taylor zdegradowany do sędziowania Champioship 🤣
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, typy dnia i ich zasady
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, typy dnia i ich zasady
versa versa:
Waldi1979 Waldi1979, pamiętaj, że zawsze znajdzie się ktoś komu nie do końca jakieś punkty regulaminowe pasuje, takie jest życie
'Corek 'Corek:
Mogę wiedzieć o czym dyskusja? Jest jakiś temat odnośnie tego?
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, to moj pierwszy miesiac w typach, teraz wiem jak to funkcjonuje w praktyce
Waldi1979 Waldi1979:
to samo u buka, nie pasują kursy to piszesz do buka i mówisz, ze u konkurencji jest na przykład wyzszy kurs?
Waldi1979 Waldi1979:
jak ktoś bierze udział w konkursie na jakimś youtubie czy facebooku i trzeba podać powiedzmy wynik i minutę pierwszego gola + podać swój login u buka to neguje to? czy bierze udział? nie pasują zasady nie gram
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, akceptuje
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, tak apceptuje
versa versa:
Odbijam piłeczkę rondaniemi, który mówi że rzekomo tylu wspaniałych typerow przestało podawać swoje typy, bo im się zmiany nie podobały
Waldi1979 Waldi1979:
zasady są takie same dla wszystkich, przystępując do konkursu akceptujesz jego regulamin
Waldi1979 Waldi1979:
pokaż mi takiego, który ma 10/10, nie pzrypominbam sobie takich osób w ostatnich miesiacach
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, jestes swiadom tych udogodnien :)
Defacto Defacto:
Waldi1979 Waldi1979, ja rozumiem, po co te punkty za aktwnosc i jakies dodatkowe 100pkt sa wprowadzone, aby byli zainteresowanie w typach dnia, i zeby to lepiej wygladalo, bo jak ktos jak w zyciu stracilby kase i na forum mial -500 punktow to by zainteresowania tym dzialem nie bylo
Waldi1979 Waldi1979:
jak będziesz miał jakość typów to się spokojnie obtronisz
versa versa:
@rondani, równie dobrze można podać 10/10 dobrych typów i mieć skuteczność+500 tyle co drugi, co analizuje dzień w dzień swoje typy
Waldi1979 Waldi1979:
oprócz wklejeniu postu musi mieć skuteczność, jak ktoś będzie podawał na pałe i miał same pudła to na koniec będzie miał w najlepszym wypadku 0 pkt + jakieś za aktywność, ale na pewno nie załapie się na nagrodę, więc żeby wygrać trzeba się trochę napracować i albo dobrze typować albo mieć masę szczęścia przy podawaniu typów
Waldi1979 Waldi1979:
a jak ktoś nie ma ochoty podawać to i tak nie będzie podawał, nie przestał na pewno przez te zmiany, bo widzę kto typował i kto typuje, więc ten argument do mnie nie przemawia
Waldi1979 Waldi1979:
te zmiany są systematycznie wprowadzane w ostatnich chyba 3 miesiacach, nie zauważyłem, zeby ktoś przestał podawać z tego powodu w tym okresie, a obserwuję i podliczam TD praktycznie codziennie
Waldi1979 Waldi1979:
uważam, że w świetle tych argumentów podanych wyżej aktualne zasady są optymalne i na chwilę obecną nie zamierzamy ich zmieniać
Waldi1979 Waldi1979:
dodatkowo aby podnieść jeszcze atrakcyjność wprowadziliśmy klasyfikację roczną
Waldi1979 Waldi1979:
Typy Dnia są najczęściej odwiedzanym działem na forum i oprócz konkursu jest to też wizytówka forum, więc zależy nam, żeby było tam jak najwięcej trafionych typó
Waldi1979 Waldi1979:
co do skuteczności to punkty były od zawsze, zostały tylko bardziej zmodyfikowane, zebvy promować ludzi, którzy podają skuteczne typy, a nie tylko dla sztuki, ze uda się trafić jeden czy dwa w miesiacu i jakimś cudem załapie się na podium
Waldi1979 Waldi1979:
a dodatkowe punkty są dla zachęty oraz żeby właśnie nie było punktó minusowych, każdy ma takie same szanse, punkty minusowe mają tylko leniwi użytkownicy, którym nie chce się skopiować typu, napisać go w dziale i wkleić link, 30 sekund więcej i masz zagwarantowane 0 pkt przy nietrafieniu
Waldi1979 Waldi1979:
punkty za post w dziale mają dwojakie znaczenie pierwsze to aktywność w działąch, po drugie w działach możesz komentować typy, a w TD nie, a czasami z takiego typu moze narodzić się fajna dyskusja lub może ktoś zaproponować cąłkiem inny typ sugerując się analizą innego użytkownika
Waldi1979 Waldi1979:
punkty minusowe zostały usunięte oraz punkty za aktywność dodane ponieważ w ostatnich dniach gdzie większość nie miała szans w TD było kilka typów, bo innym się nie opłacało podawać, bo i tak nie mieliby szans na nagrody
Waldi1979 Waldi1979:
Defacto Defacto, zmiany w TD są przemyślane i mocno komentowane na przestrzeni kilku ostatnich miesięcy, konkurs jest częścią całego życia forum, że tak powiem
Defacto Defacto:
successful successful, pomysl taki, zeby bylo jak normalnie przegrywasz tracisz punkty, zadnych dodatkowych za post dziale, on musialby byc warunkiem uczestniczenia w typach, piszesz post w dziale wtedy jestes uprawniony w typach dnia dodac, zadnych punktów za aktywnosc i skutecznosc, tak jak w zyciu typujesz prawdziwym, przegrywasz tracisz
louisarmstrong louisarmstrong:
adik1992 adik1992, Adiku a czy w meczu Sabalenka Rybakina poszła rakieta??bo nie oglądałem już ostatniej częśći.
perek99 perek99:
Do góry Bottom