>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Rożne dla mnie największa loteria. Korona wbija 3 gole, a nie ma nawet jednego.
Defacto Defacto:
dzis kurs prawie 4.0 na over 6.5 roznego Lens w meczu wyjazdowym w Strasbourgu brzmi ciekawie, ale jeszcze sie wacham
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
U mnie był akumulator w Mielcu - over 3.5 gola, over 5.5 kartk i over 12.5 roznych - kurs 25. No ból mały jest
Defacto Defacto:
rzadko gram kartki, czesciej rozne bardziej je czuje :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
I tak to były piękne mecze o 18:00 w Polsce pod względem kartek, więc nie narzekam :)
Defacto Defacto:
4 strzaly na bramke i 3 gole Korony
Defacto Defacto:
chyba juz Korona nie wypusci 2,80 z reki ^
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Nie będę kłamał, że boli.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
7 rożnych w Mielcu do kursu 25 zostało :D
jaroslav_ jaroslav_:
Drodzy, już na dniach rusza konkurs MLB w którym do wygrania w puli jest aż 1000 PLN! Więcej informacji tutaj: https://forum.bukmacherskie.com/forums/betclic-typer-mlb-2023.842/
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No i cyk Korona 3-1
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mielec ciśnie mocno, ale brak wykończenia
Defacto Defacto:
jutro tak swoja droga bede na meczu Villa- Brighton i tez kurs 2,50 na Brighton pobieram, srednio to lubie ogladac mecz i stawiac na druzyne przeciwna ale nie ma skrupolow ;)
Defacto Defacto:
aa dzieki IgaSwiatek za pierwsza reputacje na forum, za mecz evertonu z brentford :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Pięknie kartki Warszawa i Mielec. Teraz Stal tylko win i może jakimś cudem jeszcze 8 rożnych :D :D :D
Defacto Defacto:
ogladalem mecz z Rhein i tam ich zniszczyli, mowie ja to gram bo kurs atrakcyjny
Defacto Defacto:
Hanover ostatni meczy zremisowal z Flensburgiem remis u siebie, i jedna bramka przegrana z Fuchse, pozatym MElsungen ma 6-0 i musi przyjsc porazka, a Hanover jak chce sie zalapac do top 6 to dzis fajnie jakby wygralo
Defacto Defacto:
dla mnie musi kilka rzeczy sie zgadzac, wtedy gram i w 80% tylko underdogow
A antyks:
jak lubisz patrzeć po h2h, zerknij na 2 lige japonska, kofu - mito, jutro o 7:00
A antyks:
zgoda, Hannover się ostatnio postawił i Fuchse i Flensburgowi, a Melsungen musi w końcu przegrać, ale nie wiem czy to dziś
Defacto Defacto:
po trzecie Melsungen poza Kiel nie wygralo z mocna druzyna, i dodajac te zwyciestwo z kiel bylo dokladnie przed meczem LM kielu
Defacto Defacto:
teraz pytanie czy to lepsze czy gorsze dla Hanoveru, po drugie w ostatnich dwoch latach bodajze pojedynki wyjazdowe Hanover wygrywalo po ursie dokladnie takim jak dzis
Defacto Defacto:
pena goda, dwoch czolowych graczy o notabene z Hanover wzmocnilo Melsungen
A antyks:
Defacto Defacto, nie mówię, że nie value, ale jednak Melsungen się porządnie wzmocniło przed tym sezonem, co widać po wynikach, Kristopans robi swoje
Defacto Defacto:
za 50min ciekawy mecz w niemieckej bundeslidze w reczna, Menslungen - Hanover, kurs 3,50 na hanover to value
madman01 madman01:
Zilina zdominowala cala pierwsza polowe 2:0 jedenascie celnych strzalow a pewnie tego nie wygra choc prowadzila juz 3-1
Defacto Defacto:
sam pograłem Korone po kursie 2.80 dzis rano, zobaczymy co z tego wyniknie
M Mendieta1992:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, coś koło remisu się zakreci raczej
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dobra - Mielec wzięty po 8.30 - zaczęli cisnąć. Jak nie dostaną kontry na 1-3, to kto wie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No boli tylko ten brak rogów, tak to mecz na razie super
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mielec 1-2 - BTS szybko
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No ale do 25 minuty nawet jednego :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mam po kursie 25 over 3,5 gola, over 12,5 rożnych i over 5,5 kartek - no jak ruszą rożne to będzie wesoło :D :D :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Korona 2-0 :D
'Corek 'Corek:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, nie wiem, ja pograłem brak btsa, dla mnie mecz walki
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Dziś ostrzy sędziowie w meczach w Rumunii i Turcji. Też tam spróbowałem jakieś niższe linie kartkowe :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
'Corek 'Corek, Mecz do jednej bramki, czy 0-0?
'Corek 'Corek:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, w Mielcu brak btsa
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Mielec - Korona Kielce - obie strzelą + obie over 1.5 kartek - 3,25
M mcz:
ten czat dalej średnio działa i trzeba odświeżac
C czary-mary:
:eek:
C czary-mary:
David Goffin wygra 2 seta kurs 2.0. Aktualny stan drugiego seta to Goffin 2:2 Van Assche. Goffin na fali wznoszącej, natomiast młody Franzuz ledwo daje radę przy swoim serwisie, nie mówiąc o returnie i wymianach
Thalion Thalion:
djkruko djkruko, obswrwowalem mecze chinskiej ligi i ruchy na giełdzie betfair
djkruko djkruko:
Thalion skąd taka teza?
maxx maxx:
portowiecmks - Sunderland WIN
A antyks:
francja reczna aix dnb
portowiecmks portowiecmks:
Dajcie jakis typ do dubla :)
M mcz:
a to ten jej psycholog mowi zeby stala za linią końcową czy trener?
adik1992 adik1992:
M Mendieta1992, nie ma żadnego info żeby miał nie grac. Przed meczem z Mallorca było wiadomo że zacznie na ławce, żeby troche odpocząć
Thalion Thalion:
Kur.. te ligi azjatyckie to chyba jeszcze wieksze wałki niz w Europie
Siurkacz Siurkacz:
Kurs 4 na 2 kartki ŁKS do połowy jutro, chyba się opłaca bo potem spadnie ostro xD
M Mendieta1992:
Gra dziś lewy z sevilla?
paga paga:
Janki z Totalbet, gdzie można było jeszcze złapać linię 22.5 po 2.25 weryfikowali kilka minut po czym odrzucili i już braki w ofercie.
Siurkacz Siurkacz:
Co wszedłem na buka to nie zdążyłem zagrac szkoda gadac
Siurkacz Siurkacz:
Wszędzie zmienili..
S snickers69:
superbet juz tak zmienil faule na lens strasbourg ze teraz to oplaca sie under
'Corek 'Corek:
To 1,55 na Piast to nie za mało?
Siurkacz Siurkacz:
64.5 posiadania Barcelony dobrze wygląda bo ostatnie 2 mecze taka padake grali cały czas tylko wycofywanie do tyłu i podawanie na polowie
Siurkacz Siurkacz:
Na betfanie 20,5 kurs 2
Siurkacz Siurkacz:
Już nie ma tego beta
Do góry Bottom