>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

M mcz:
błędnie pokazuje
qkens1986 qkens1986:
1.03 - 1.04 od 10 minut
qkens1986 qkens1986:
Na fortunie kurs na genk to 1.04 czy livesports zle pokazuje?
M mcz:
nie no co ty, ustawka 4-1 albo 4-2 🤣
madman01 madman01:
Genk to dzis chyba mina
Thalion Thalion:
Zaglebie ale pizdeczki
M mcz:
Thalion Thalion tego się obawiam najbardziej. choćby we wszystkich meczach dostali 0:3 to januszostwo dalej będzie ich wynosić pod niebiosa
Thalion Thalion:
Usprawiedliwianie to sie dopiero zacznie po Katarze haha
M mcz:
przestanmy w koncu usprawiedliwiac polskich zawodnikow. hurkacz jedzie na turniej i max co robi to ogrywa nierozstawionych kasztanów. te 11 miejsce rankingu to pomylka
Thalion Thalion:
Ogldam mecz w Mallorce ale dno, ta liga schodzi na psy
adik1992 adik1992:
z całym szacunkiem i sympatią do Hurkacza ale przez takie mecze jak ten lub ostatni z Thiemem nie zagra w ATP Finals. Poprostu nie potrafi rozstrzygać wyrównanych długich spotkań na swoją korzyść, Borna był do ogrania. Nie przełamał nawet raz w 3 długich setach, Chorwat problemy z barkiem a Hubert proste błędy w TB
deepred deepred:
Zgadzam się, nie ma co psioczyć na poziom meczu, a ja wreszcie zarobiłem na meczu Hurkacza, bo chłop zawsze grał "przeciwko mnie"
psotnick psotnick:
Ale mecz bardzo dobry
psotnick psotnick:
deepred deepred, Jak się oddaje minibrejki to właśnie pokazał Hurkacz, zadziwiające zamulenie umysłu na 2 kluczowe punkty.. 3-2 i 2 swoje serwy, mogło być 5-2, a tak zrobiło się 3-4 i 2 serwy Chorwata. Dziwny tiebreak
deepred deepred:
Swoją drogą to Hubert powinien był to wygrać, Corić miał problemy z barkiem
deepred deepred:
Uff.. brawo Borna
deepred deepred:
Tak samo jak w drugim secie
deepred deepred:
No właśnie, i znowu oddał minibreaka
deepred deepred:
Ja jeszcze go nie skreślam, mam Coric mi zamyka kupon, ale nie jestem pewny, że to dowiezie..
K kubaion:
Az sie przypomina tie-break z Fokina chociaz i tak tu mial gorsza sytuacje niz tam
M mcz:
i się zesrał hubi, szkoda. kurs 2.85 był apetyczny ale zostaje głodowanie
Wanyamba Wanyamba:
deepred deepred, usun moj wpis do psychola i ten tez
D dzidzok:
Erler i Miedler 2dfy w tb a mimo to wygrali 75, belgowie to se nadaja na challenger tylko teraz
Wanyamba Wanyamba:
psychol jakie info? to moje przeczucie pokazywalem rano ze tak gram dw
deepred deepred:
TKO_Bets TKO_Bets, twój usunąłem dlatego, że był częścią dyskusji, a nie dlatego, że obrażał.
TKO_Bets TKO_Bets:
… usuwane są wpisy które nie są obrażające . Admini pomagają mu w rozwijaniu jego choroby …
deepred deepred:
Thalion Thalion, a według Ciebie pisanie o pętelce i wycieczki personalne są na miejscu?
Thalion Thalion:
Hahaha admin kasuje wpisy na czacie ;)))
Wanyamba Wanyamba:
polecam dzis genk -mechelen dw 4;1 14.50 kurs i 4-2 kurs 30.00 powodzenia
lukpol lukpol:
Tomcio zaprasza na Halloween 🎃 😁
jaroslav_ jaroslav_:
:eek:
madman01 madman01:
Dwoch pilkarzy miedzi blizej bramkarza pogoni a ten zagrywa do niego we wlasne pole karne
madman01 madman01:
Ale dzban z tego kurzawy on za nazwisko gra w tej pogoni? Bo na pewno nie za umiejetnosci, sie dziwie ze byl kiedys w kadrze, ale francja go zweryfikowala
G golabek1945:
Który najpewniejszy z tych o 19?
G golabek1945:
Dawaj Tomcio!
TKO_Bets TKO_Bets:
zagrałem Pogoń x2 i over 1,5 to musiałem jak jeleń dołozyc rozne
psychol32 psychol32:
Ogólnie to codziennie jest kilka spotkań gdzie są rozbieżności ok 10 pkt
psychol32 psychol32:
Ciekawa sytuacja w Czeskim baskecie parę minut temu linia na handi była wystawiona w unibet na 18,5 a w 777bay na 28,5 teraz wyższa jest w unibet choć nie ma takiej rozbieżności 26,5 do 23,5
TKO_Bets TKO_Bets:
mogli chociaz poinformować to wypłacił bym hajs .... potrafią wysyłac maile ze są srodki do grania na koncie ale nie potrafią poinformowac ze blokuja zagraniczne IP - typowe polskie frajerskie zagranie
TKO_Bets TKO_Bets:
no okej ale na apce wyskakuje że trwają jakies prace
M mcz:
le juz to zmienili
M mcz:
fortuna jako jeden z nielicznych buków akceptowała ruch z zagranicznego IP
M mcz:
bo mieszkasz zagranicą :)
TKO_Bets TKO_Bets:
Dlaczego efortuna nie działa już drugi dzień ?
kubam kubam:
kiedy dasz bts w miedzi i w 10 minucie może być już rozliczone :>
psotnick psotnick:
Tak oglądam Bazyleę i chyba Alcaraz za chwilę obudzi się w 3 secie. W breakpointach 2/11 i z meczu pod kontrolą może się za chwilę zrobić bigos.
jaroslav_ jaroslav_:
Wszystko w rękach młodego Norwega Rune żeby elegancko kupony pozamykać tenisowe :D
J jojozg:
Wczoraj Sharon Dorsey Walker a dzisiaj Adonis Thomas nie chcą rzucac ....dziwne topscorerzy ligi niby...
jaroslav_ jaroslav_:
Czy ktoś może zerknąć i wypowiedzieć się w temacie? https://forum.bukmacherskie.com/thr...y-typy-analizy-komentarze.166425/post-7138079
adik1992 adik1992:
basturk77 basturk77, ja mam samsunga. Włączyłem VPN, wszedłem na ich strone i pobrałem apkę.
J jojozg:
A co ma się dziać, mi normalnie dziala...
TKO_Bets TKO_Bets:
co sie dzieje z efortuna ??
basturk77 basturk77:
adik1992 adik1992, jak ściągnąłeś apke 1xbit na iphone'a?
psychol32 psychol32:
Bogazici - Elazig. U jednych jedne dogiem u drugich drugie
C Cybiskorpion:
Graty adik1992 :giggle:
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, kupon grany 4fun. Nie liczyłem że wejdzie. Mam limity u ruska I trzeba sobie radzić. A tak z innej beczki czym się różnią zakłady na rzuty z autu a np. Liczba kartek. Jedno i drugie jest w ofercie czyli do gry.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, gratulacje, swoją drogą ciekawa oferta, nie ważne jakie strzały, byle ktoś kopnął
TKO_Bets TKO_Bets:
adik1992 adik1992, czy to już jest choroba kiedy gra się na rzuty z autu ? 😂😂
Do góry Bottom