>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

H hagi84:
naiwnosc? dobre
Defacto Defacto:
Powodzenia, naiwnosc nie zna granic, a fantazja jest bujna
Defacto Defacto:
Platne
Defacto Defacto:
Prince de Belial baqu, wy wierzycie w jakies planned typu, programy ktore pokazuja przed spadkami co robia grube ryby?
Defacto Defacto:
11.02 nadejdzie czas zemsty
Defacto Defacto:
Xd
Defacto Defacto:
Reptilach I przeskakiwaniu przez mur
Defacto Defacto:
Ja nic o triadzie nie wiem
Defacto Defacto:
Zebym
Defacto Defacto:
Nie po to konczylem studia anymore sie teraz tlumaczyl z plaskiej ziemi I troglodytom
Prince de Belial Prince de Belial:
Defacto Defacto, ty sie lepiej teraz tłumacz dlaczego wczoraj byla ustawka na 2/1 przez triade
Defacto Defacto:
Lol
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, mogli i 10 anulować - wynik koncowy sie liczy :)
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Al Arabi dwa anulowane gole ...
S skoda27588:
Prince de Belial baqu, kto na insta XD
@supermario - "Widzę że wrzucili właśnie darmowy kupon na dzisiaj: Ohud Medina - Al Qaisoma over 2,5 oraz Al Taraji - Al Arabi over 1,5" - no to już kubeł :)
versa versa:
Skoda, trochę kultury :x
'Corek 'Corek:
Prince de Belial baqu, Djoko nie ma. On sam decyduje kiedy chce mieć słabszy moment. To król na królami 💪
K kubaion:
O zrobili
K kubaion:
Z CO 100+ ciężary
S skoda27588:
scott williams jest zabojczo ślepy
mikko-makko mikko-makko, nie zagra 🧐
mikko-makko mikko-makko:
Ciekawe czy haland dzisiaj zagra
jaroslav_ jaroslav_:
Narzekać zawsze można, ale nie ma zgody na obrażanie zawodników czy federacji. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, trochę trzeba hamować swoją frustrację w publicznych wypowiedziach ;)
uuuu jaro in da house
co tu sie wydarzylo ?
jaroslav_ jaroslav_:
S skoda27588, Prowadź proszę normalną dyskusję albo będzie czat czyszczony z tych glupot
nawet Djokovic ma słabsze momenty... ludzie to nie roboty
S skoda27588:
adik1992 adik1992, jak chlop tak robi powinni go zawieszac i tyle albo zero kasy
S skoda27588:
bo gral i nagle sie zersal i to mnie dziwi od polowy 2 seta
adik1992 adik1992:
S skoda27588, więc dlaczego Cię to dziwi? Jak najlepszy sie to zdarza
S skoda27588:
adik1992 adik1992, no wlasnie to samo sie dzieje XD jedenej dominowal w 1 a w dwoch juz nie wiec co za roznica XD
adik1992 adik1992:
poważny tenis zaczyna się za tydzień bo nawet ten united cup to taki z pogranicza pokazówki i poważnego grania
S skoda27588:
ja bez nich tez przezyję XD
adik1992 adik1992:
S skoda27588, ale czego Ty oczekujszesz, grasz gości z turniejów najniższej rangi, gości pewnie poza 1000 w rankingu, czyli totalnych amatorów. W meczach zawodników z top 100 sa sytuacje że jeden dominuje w 1 secie a w drugim sie wszystko odwraca a co dopiero w takich turniejach jakie są grane obecnie
donald-young donald-young:
No właśnie chyba są, bo ty o nich piszesz i wyzywasz. Oni bez ciebie przeżyją, ty bez nich nie do końca.
S skoda27588:
nie powinni tyle zarabiac bo oni wogole nie są pozyteczni wogole
S skoda27588:
adik1992 adik1992, czasasmi ponosi jak widzi sie takie skur......
adik1992 adik1992:
S skoda27588, uważaj na słowa i opanuj emocje. Czat to nie jest miejsce do wylewania swojej frustracji.
S skoda27588:
to i tak za duzo ludzie dymają 10 lat i tyle nie mają a o on za co to ma???
Myślę, że na pewno regularniej od gościa, który jest 1000 w rankingu i zarobił w wieku 22 lat 12 tysięcy $
S skoda27588:
donald-young donald-young, czego a w czolowce masz regularnosc ciekawe gdzie XD oni w ciagu meczu grają tak nieregularnie ze az plakac sie chce
No Lobanov to ci powiem uznany gracz. Zarobił w swojej karierze faktycznie dużo siana. Stawiasz na podziemie tenisowe to nie oczekuj regularności czołówki.
S skoda27588:
lobanov w tenisa to jest debil do potegi entej przegrac z gosciem co ma 0/5 w tym sezonie to trzeba miec nawalona w tym pustym łbie
S skoda27588:
jak patrze na tych pseudointeligentow to az zygac sie chce XD latają na treningi itp a w czasie meczu trafic w pilke nie potrafi a kupe szmalu zarabiają xd
S skoda27588:
sam sobie po przeklinaj przeciez za to nie wysyłają do piachu XD
S skoda27588:
nie umiem XD
dx2 dx2:
nie przezywaj*
dx2 dx2:
Chlopie zluzuj troche i przezywaj, bo od wczoraj zdania bez wulagryzmu nie umiesz sklecic. Myslisz ze jak dorzuciz miesa do komentarza to jestes fajniejszy czy co :rolleyes:
S skoda27588:
TAK SIE OBJAWIA NIEDOJEBANIE
'Corek 'Corek:
sixeros sixeros, oki dzięki za opinie
sixeros sixeros:
Ale ogólnie mecz ciężki do obstawienia jak dla mnie
sixeros sixeros:
Szansa jest, ja tam miałem akurat ten mecz omijać bo zawsze Chizzy mi nie siedział i jak już grałem to przeciwko niemu tak w tym sezonie jestem pod wrażeniem jego wyników dlatego ja z tego meczu leciutko maxy zagrane dla funu. Over w meczu + mocniej więcej maxów Chisnalla
'Corek 'Corek:
sixeros sixeros, ja mam pytanko. Gość mi poleca dziś w stronę Clemensa pograć, myślisz że ma to jakieś szanse
sixeros sixeros:
Co tam z darta chcecie wiedzieć? Coś tam się siedzi w tym
'Corek 'Corek:
deepred deepred, za browara podziękuję, ale tłoka to bym przyjął i przyjmę dziś, w końcu wolne po tygodniu
deepred deepred:
Wiadro browara i gramy
deepred deepred:
Ale mogę popykać w barze
deepred deepred:
Nie bardzo
deepred deepred:
Ja darta?
Do góry Bottom