@myron_bolitar, no i był to post przed pierwszym meczem by każdy wiedział na co się pisze grając mecze w Cancun. Ty napisałes Kenin kiedyś była mocna dziś nie jest. Dobra kończe bo widzę że nic nie dociera.
Napisałem Ci żebyś napisał coś co może każdy wiąć pod uwagę przy stawianiu meczów z AO ale widać nie dociera. Gdybym zostawiac każdą taką" analize drabinki " to skończyłoby się ciągłymi raportami że takie posty nic nie wnoszą i tylko rozwalają dział co się dzieje praktycznie co szlem. "analize drabinki" psychola też usunąłem zapomniałeś dodać tak samo inne wpisy nie wnoszące nic do tematu bo dbam o jego przejrzystość.
@myron_bolitar, widze że się tu przeniosłeś. Jak juz przytaczasz to nie skracaj . Ja przed turniejem w Cancun napisałem post o szybkości kortów, pogodzie i o dostepności zawodników do treningów by każdy miał swaidomość co sie tam działo przy typowaniu. Ty napisałeś "analizę drabinki" że Kenin wygrała szlema teraz gra gorzej i Iga ma trudną drabinkę bo mogła miec łatwiej. W sensie analiza w dwóch zdaniach.
11 changes for Chesterfield today. No senior players involved in the squad. It's all the academy lads. (4-2-3-1) Chadwick; Brassey, D'Sena, Wragg, Eratt-Thompson; Hooper, Abudu; Marshall, Rossiter, Jessop; Simmonite.