Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
poza tym prędzej czy później doświadczeni jednak rezygnują, bo bukmacherka z dłużej perspektywy na poważnie nie ma sensu. nawet jeśli jesteś na tyle bystry to czeka Cie limit
Kkubaion, jeśli chodzi o powagę forum to nie wiem, natomiast każdy buk ma te społeczności na swoich czatach. jest wymienianie się kuponami itp. przynajmniej na naszych rodzimych bukmacherach
Ten gośc ma szczelność pisać o tym, że forum straciło już dawno powagę czy to przez rondaniego (który przynajmniej zajmuje się betami)... no trzymajcie mnie,
Jak to sam pisales - "idz tam trac kase na betach". No rzeczywiscie, Co mam robić innego na forum bukmacherskim? Pisać non stop o rybkach czy jak ty odklejeńcu robić politykę nieudolnie