Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
@berserk, oglądam ten sport ponad 20 lat i też uważałem, że Ruski biorąc pod uwagę jego maratony w poprzednich rundach może mieć problem żeby coś ugrać z tak grającym Sinnerem
Nie mam pojęcia kto wygra,ale po zwycięstwie Sinnera z Nole i rosjanina ze Zverevem 80% forumowiczów tutaj typowało łatwą wygraną włocha a nawet niektórzy 3-0!!! Człowiek niesamowicie zmienny jest i nie piszę tego żebym się wymądrzał tylko dla przypomnienia
@berserk, a może to właśnie finał spowodował, że tak gra? 1000 to nie GS, zupełnie inna presja, ilu było takich asów w finale AO w pierwszej dekadzie XXI wieku, których Roger wyjaśniał szybko, a wcześniej grali super
Pierwszy raz Sinner zagrał agresywniej i odrazu połamał Meda. Nie rozumiem czemu tak nie gra od początku skoro wie że Danil se może przebijać nawet 90 razy w jednej wymieranie
No mówię ze chociaz plusem jest to ze długo tej kupy jednostronnej nie trzeba będzie oglądać dwa Sinner dostanie nauczkę No i najważniejsze bukom wpadnie coś ekstra poza marzą
Kiedyś Rublew przyjaciel Medvedeva idealnie opisał jego styl gry : Medvedev zabija Cię powoli, nie spieszy się i cieszy się chwilą, to go nakręca, a Ty powoli czujesz, że umierasz
Rusek zmarnował 100 tym volley'em, już miał przełamanie. Wybronił 4 break'i w tym gemie, mam nadzieję, że to się odbije teraz na Rusku, bo inaczej będzie słabo.