>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

H hagi84:
deepred deepred, nie wiem, trzymam taki lvbet jedynie do takich akcji gdzie pieniadze sa za darmo, choc mi dzis nie pozwolili pograc, nowe konto i nie moglem kompletnie nic pograc i sami nie wiedza co jest nei tak z moim kontem
Defacto Defacto:
On zyje z kontrowersjii, do 2 lat I kanalu nie bedzie, z kontrowersjii wiecznie nie mozna czerpac zyskow, ktos w koncu ktos bedzie z tym walczyl
dx2 dx2:
Mysle, ze to nie sa kieoskie osganiecia jak na dzienniakrza sportowego
deepred deepred:
Może nie tyle kolesiostwo co wytarganie widza za pyjca :D wszedłeś, kliknąłeś i zrobiłeś zasięg
dx2 dx2:
Dlaczeog ktos twierdzi ze jest slabym dziennikarzem sportowym. Przeciez byl szefem Przegladu Sportowego i dziennikarzem, stworzyl Weszlo, napisal kilka bestsellerowych biografii, wspoltorzyl Kanal Sportowy ....
Defacto Defacto:
deepred deepred, kolesiostwo wazniejsze niz rzeczowy wywiad
deepred deepred:
H hagi84, na tym lvbet to w każdej dyscyplinie taka marża i żałosna oferta jest? Jak kiedyś patrzyłem na NBA to kursy na przeciwstawne wydarzenia to było jakieś 1,65v1,7?
dx2 dx2:
Jeszcze na wyjscieu jedna uwaga
Defacto Defacto:
deepred deepred, czyli potwierdziles co napisalem
deepred deepred:
Przecież wiadomo, że w tych wywiadach chodziło o to, żeby się klikały... Klikały się? Klikały, a czy ktoś się z tym zgadza czy nie, to wiecie, #nikogo
'Corek 'Corek:
deepred deepred, dokładnie tak, on Czesia zawsze lubial i nawet gdyby trzeba było powiedzieć złe słowo to on go nie mówił. Po za tym Stana dążę dużą symaptia
deepred deepred:
Przecież Czesiu to jego rodzina, do swojego gniazda ma narobić?
A a.kondrat:
Pzdr
dx2 dx2:
Pozdrawiam
dx2 dx2:
Musze sie zawijac, ale dziek iza opinie. Fajnie ze mozna na argumenty gadac jeszcze z kims
dx2 dx2:
Dobra, wymienislimy sie pogladami. Przynajniej uzywalismy przykladow, wiec miare rzecozwa dyskusja
A a.kondrat:
Nie czepiam się detali tylko ustawy tworzą lobbyści, wpływowe osoby, "eksperci" a politycy tylko głosują
dx2 dx2:
O rety, niech bedzie ze ustawy uchwala Sejm, teraz to jzu sie czepiasz detali
A a.kondrat:
Posłowie nie tworzą ustaw, oni je tylko przeglosywuja
dx2 dx2:
Ale zeby nei bylo ... Ja tez bylem przeciwko szczepieniom i calej tej otoczce w tym lockdownie. Ale to teraz jzu dorabiasz takei teorie, ze zwszytskei ustawy czy rozporzadzenia tworza dziennikarze, a nie poslowie
Defacto Defacto:
Wywoad z Czesiem pokazal jaki z noego dziennikarz sportowy
Defacto Defacto:
Gada to co kazdy zdrowp myslacy wie
A a.kondrat:
No jego opinia była przed wywiadem ale już wtedy czerpał kasę ze SSP
dx2 dx2:
Teraz to probujesz wmowic chyba, ze najpierw byl wywiad, a pozniej lockdown, a nei odwortnie
dx2 dx2:
Ale lokdaun byl przed tym wywaidem czy po ? :ROFLMAO:
A a.kondrat:
Przecież z wycieków emailowych widać jak to działa, gdzie Ty żyjesz? Chcą coś wprowadzić to zlecają takim jak Stano zrobienie wywiadów z wpływowymi ludzmy żeby temat tak przedstawić że opinia publiczna już wie co o tym myśleć...
dx2 dx2:
To troche tak, jakbys powiedzial, ze dziennikarz jest tworca przemyslu filmowego, bo zrecenzowal film
dx2 dx2:
Jak niby kreują. Jezeli rzad cos wprowadzi - lokdaun, nowy podatek, ustawe ... to dziennikarz moze tylko zajac stanoiwsko na ten temat i wyrazic swoja opinie. AAle jaki ma wplyw na wporawdzenie tego ? Zaden (o ile nei jest posłem sejmu)
A a.kondrat:
Dziennikarze kreują to co się dzieje a on jest jednym z nich
A a.kondrat:
Łap, z Grzesiowskim...czas pokazał że w większości mylił się. Taki ekspert...
dx2 dx2:
Ogladałem
A a.kondrat:
dx2 dx2:
ale masz na to jakies przyklady, czy to tylko domysly ?
dx2 dx2:
Lockdownu nei wprowadzaja dziennikarze, piekarze czy cukweirnicy, tylko rzad
A a.kondrat:
Już nie wspomnę Hejtparku z Czesiem i ustawionych telefonach xD
dx2 dx2:
Niby z kim ? ZNajdz ten wywiad, podeslij
A a.kondrat:
Przecież on miał płacone za wywiad w Hejt Parku z jakimś ekspertem od Lockdownu i robili propagandę
dx2 dx2:
Bukmacherka ? Tu chyba troche przeczysz sobie nawzjaem. Jezlei tu jestes tzn. ze grasz o bukmachera i pewnei od wielu lat i na pewno nei mial na to wplywu Stanowski
dx2 dx2:
Nie rozumiem tylko tego punktu "Lockdown". O takich rzeczach to przeciez deycduja politycy, a nei dziennikarze
dx2 dx2:
Ok. Z tym jego pogladem na temat szczepien sie nei zgadzam tez, ale wciaz mi wychodzi duzo wiecej tych pogladow ktore sie pokrywaja z moimi
A a.kondrat:
1. Czesiu 2. Szczepionki, Lockdown 3. Bukmacherk, która jest u niego wszechobecna a jak wiadomo 1% na tym zarabia z graczy więc niszczy ludziom życie
dx2 dx2:
Jezeli zarzutem jest bycie dobyem przedsiebiroca i biznesmenem, to chyba inaczej rozumie definicje "zaleta" i "wada"
dx2 dx2:
Po prostu dajcie jakis konkretny przyklad z zycia spolecznego w ktorym sie z nim nie zgadzacie .... Jezeli wezmiecie 10 przykladow i w polowei sie nie zgodzicie, to ok. Przyklady i jeszcze raz przyklady.
dx2 dx2:
Chyba nie
dx2 dx2:
Mam go krytykowac za to ze jest przedsiebiorczy i jest dobrym biznesmenem ?
dx2 dx2:
To dlaczwego mam go nie lubic, jak wychodzi mi ze ma prosty kregoslup moralny i w 90% przypadkow sie z nim zgadzam ?
dx2 dx2:
Lubie tego Stanowskiego bo jak tak podlicze to w 9 przypadkach sie z nim zgadzam w tych waznych kwestiach: Byl przecwiko oplacie reprodukcyjnej - popieram, wyjasnil prezydenta za organizowanie gali przez bylego przestepce mafii - zgadzam sie, obnazyl glupote polskich dziennikarzy i "gwiazdy Bollywood" - zgadzam sie, wyjasnil Rzezniczaka i jego podejscie do dziecka - zgadzam sie
H hagi84:
2 gole w minute, cyrk
H hagi84:
pewnie odbija w 2 polowie
H hagi84:
jak macie lvbet to warto w meczu Faradis - Sandala dawac overy, wyglada na gruby wal w drugiej polowie, do ht o dziwo nie siadlo
dx2 dx2:
Idac do pracy to bylyby zalety lda pracodwacy, a na forum to sa wady :LOL: I niech mi ktos powie, ze to forum nie jest specyficzne
dx2 dx2:
Jak sie zastanowic nad tymi wpisami to krytykujecie tego Stanowskiego za to ze jest przedsieborczy i ma zmysl do interesow
A a.kondrat:
Stano to dobry cwaniak, władza się zmieniła Orlen już nie płaci to płynie z kolejnym nurtem ale tylko zdechłe ryby płyną z prądem...
slomiany400 slomiany400:
z jakiego powodu i kto ściągnie mu ten kanał do dwóch lat
Defacto Defacto:
Do 2 lat I sciagna mu ten kanal
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, z tego co mówił Stanowski to dziś tylko wywiad z nim, który poprowadzi Rudzki
I iti:
@berserk, a czemu miałby to robić?
donald-young donald-young:
Nie jestem fanem Ksysia, ale cała skala projektu robi wrażenie i jest według mnie jednak ryzykowna. Skala pensji miesięcznych jest ogromna przy tylu ekspertach, ciekawe jak wyjdzie to finansowo.
dx2 dx2:
Dzis o godz.20 jest start nowego kanalu Stanowskiego. Trzeba zobaczyc z ciekawosci z czym wjada. Poki co poludnie , a tam 700 osob siedzi na kanale, ktory startuje za 8 godzin i nie maja co robic chyba :ROFLMAO:
kondzior911 kondzior911:
Rzeszów Zawiercie będą 4 sety?bo nie wiem czy wypłacac
Do góry Bottom