Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
deepred, nie wiem, trzymam taki lvbet jedynie do takich akcji gdzie pieniadze sa za darmo, choc mi dzis nie pozwolili pograc, nowe konto i nie moglem kompletnie nic pograc i sami nie wiedza co jest nei tak z moim kontem
Dlaczeog ktos twierdzi ze jest slabym dziennikarzem sportowym. Przeciez byl szefem Przegladu Sportowego i dziennikarzem, stworzyl Weszlo, napisal kilka bestsellerowych biografii, wspoltorzyl Kanal Sportowy ....
Hhagi84, na tym lvbet to w każdej dyscyplinie taka marża i żałosna oferta jest? Jak kiedyś patrzyłem na NBA to kursy na przeciwstawne wydarzenia to było jakieś 1,65v1,7?
Ale zeby nei bylo ... Ja tez bylem przeciwko szczepieniom i calej tej otoczce w tym lockdownie. Ale to teraz jzu dorabiasz takei teorie, ze zwszytskei ustawy czy rozporzadzenia tworza dziennikarze, a nie poslowie
Przecież z wycieków emailowych widać jak to działa, gdzie Ty żyjesz? Chcą coś wprowadzić to zlecają takim jak Stano zrobienie wywiadów z wpływowymi ludzmy żeby temat tak przedstawić że opinia publiczna już wie co o tym myśleć...
Jak niby kreują. Jezeli rzad cos wprowadzi - lokdaun, nowy podatek, ustawe ... to dziennikarz moze tylko zajac stanoiwsko na ten temat i wyrazic swoja opinie. AAle jaki ma wplyw na wporawdzenie tego ? Zaden (o ile nei jest posłem sejmu)
SUBSKRYBUJ #KanałSportowy: http://bit.ly/SUBSKRYBUJKanalSPORTOWY#HejtPark - Dr Michał Sutkowski (Prezes Warszawskich Lekarzy Rodzinnych) i Krzysztof #Stanows...
Bukmacherka ? Tu chyba troche przeczysz sobie nawzjaem. Jezlei tu jestes tzn. ze grasz o bukmachera i pewnei od wielu lat i na pewno nei mial na to wplywu Stanowski
Po prostu dajcie jakis konkretny przyklad z zycia spolecznego w ktorym sie z nim nie zgadzacie .... Jezeli wezmiecie 10 przykladow i w polowei sie nie zgodzicie, to ok. Przyklady i jeszcze raz przyklady.
Lubie tego Stanowskiego bo jak tak podlicze to w 9 przypadkach sie z nim zgadzam w tych waznych kwestiach: Byl przecwiko oplacie reprodukcyjnej - popieram, wyjasnil prezydenta za organizowanie gali przez bylego przestepce mafii - zgadzam sie, obnazyl glupote polskich dziennikarzy i "gwiazdy Bollywood" - zgadzam sie, wyjasnil Rzezniczaka i jego podejscie do dziecka - zgadzam sie
Nie jestem fanem Ksysia, ale cała skala projektu robi wrażenie i jest według mnie jednak ryzykowna. Skala pensji miesięcznych jest ogromna przy tylu ekspertach, ciekawe jak wyjdzie to finansowo.
Dzis o godz.20 jest start nowego kanalu Stanowskiego. Trzeba zobaczyc z ciekawosci z czym wjada. Poki co poludnie , a tam 700 osob siedzi na kanale, ktory startuje za 8 godzin i nie maja co robic chyba