>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
Tak jak i cały turniej, 3h z Wawrinka, 2,5 z Etcheverrym i wczoraj 2h z Alcarazem który wiadomo jak gra. A Diaz Acosta wszystkie mecze w dwóch setach wygrane i dość krótkie. Ale wiadomo wczoraj Jarry grał dobrze, dziś słabo to wniosek jest jeden.
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, uff Acosta zamknął bo jakby sie połamał z 40:0 serwując po tytuł to dopiero byłaby ustawka. Ob ejrzałem ostatni gem meczu i jak na dwóch drągali to fajnie panowie grali. Co do Jarrego to rozumiem że nie bierzesz pod uwage czynnika zmęczenia. Wczorajszy mecz musiał go kosztowac sporo energi.
qkens1986 qkens1986:
Brest dalej partaczy xd
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jakby trochę więcej płacili niż 3.70 to dałbym że nic wpadnie w Breście też. Ale jednak pierwsza myśl to win Marsylii
Prince de Belial Prince de Belial:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W sumie dziwne, bo Milan ma 3-0 zaliczkę, więc co ten Pioli wymyślił, to XD
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
O, Monza 2-0. Jedni co wykorzystują, że lepszy przeciwnik wystawił słabszy skład.
mrbrightside mrbrightside:
i to ustawka tak ewidenta ze zeby bola
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Brest to była tylko rewelacja pierwszej połowy sezonu. Druga część już ich weryfikuje
adik1992 adik1992, nie pisałem nic ze Siwatek mecze usatwiony czy Sinnera ale Jarry ustawka ewidentna jkabys obejrzał dwa ostatnie mecze Jarego i ten dzisiajszy to bys zrozumiał
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Korci lekko Marsylia, bo wejdą lepsi zawodnicy i Brest już chyba zdechł. Mieli sytuację, zmarnowali, to powinno się zemśćić w 2 połowie
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
No niestety. Trafił.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Może nie trafi :D
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Karny Monza chyba :(
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jedno już siadło.
korzymo korzymo:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, no płaczesz o brak goli to trochę się gryzie z takimi typami
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
A kto powiedział, że nie dałem?
korzymo korzymo:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, jak widziałeś że 3x 0:0 ht to czemu tego nie grałeś?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
qkens1986 qkens1986, Tacy są teraz słabi piłkarze.
qkens1986 qkens1986:
Jakie setki Brest marnuje hehe która to już czwarta
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jeszcze jak Superbet reklamuje mecz Brest Marsylia jako "bramki gwarantowane?" to już wiadomo :)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jeszcze dziś słyszałem, że podobno futbol polega na strzelaniu bramek, a nie łapaniu kartek. No to właśnie widać jak polega :D
adik1992 adik1992:
mecz Friz - Paul przeniesiony na jutro z powodu obfitych opadów deszczu gdyby ktoś czekał
cichy1981r cichy1981r:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, ale to nie ma znaczenia jak się skończy i co się skończy, nikt tutaj tak nie narzeka ja ty
adik1992 adik1992:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
cichy1981r cichy1981r, No to porozmawiamy po 90 minucie :)
deepred deepred:
adik1992 adik1992, normalny format jest, 4x12
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Milan zagra na 0-0, może na na 1-0 do HT, wejdą lepsi i sprzątną tę cienką Monzę. Podobnie może zrobić Marsylia.
cichy1981r cichy1981r:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, jeśli jesteś takim malkontentem w życiu prywatnym jak na tym forum to współczuję twojej żonie i reszcie rodziny
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, za jaką karę, wczoraj ustawił, dziś ustawił, buki zapłaciły i chłop do końca roku zarobiony ;)
wczroaj Jarry skakał i biegał jak Schwarztman na prochcach dzisiaj jak wóz w węglem mowa ciała jakby byl za kare
w cudowny sposob stracił forme przez niecałe 24 h Diaz za to gra tak jak grał
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Od dawna twierdzę, że mecze o 20:45 i 21:00 są jeszcze gorsze niż te o 12, czy 12:30
dzisiaj Jarry gra 30 % tego co z Alcarazem plus ameryka południowa plus gra z zawodnikiem gospodarzy plus masówka na Jarrego no to wiadomo ze musi przegrac
adik1992 adik1992:
deepred deepred, 4 kwartę grają normalnie czy według zasad granych ostatnio?
/to @adik1992,to ze czasmi ogladasz i masz przeczucie ze padnie jakis wynik nie rowna sie ze stwierdzeniem ze to ustawka , sam wiesz ze Siwatek wczoraj na spoakoajnie mogła dostac 0:2 od Rybakiny
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Trzy wieczorne syfiaste mecze i będą 3 undery. Nie zdziwi mnie trzy razy 0-0 do HT też, a w 2 meczach co najmniej.
deepred deepred:
Idealnie wystawiona linia
deepred deepred:
Na Jokicia dziady dali 7,5
deepred deepred:
Może rzucę parę groszy na mvp i tyle, linie dobrze wystawione niestety
deepred deepred:
Meh
adik1992 adik1992:
Jakieś typy na mecz gwiazd NBA?
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, czyli mówisz żeby dom stawiac na Jarrego? Wczoraj pisałes że Świątek szybkie 2:0 dostanie, dzis że Sinner oddaje a jak sie skończyły mecze to każdy wie :)
Jarry sie nie kryje ze chce szybkie 0:2 zeby wypałte od buka zgarnąc
A alex.bp:
ale kurs zacny az zal nie sprobowac
A alex.bp:
@berserk, ja tylko 1.5
A alex.bp:
chyba najwyzszy jaki widzialem
A alex.bp:
na over 1.5 bylo 1.83
A alex.bp:
wszystko wskazywalo na under wiec cyk 2-1
A alex.bp:
elegancko over na majorce po kursie 3.55
Jarry nie amie typa z 0:40 a potem sam sie łamie z 30 :0 robac na koniec podwójny
Jarry ograł Alcaraza zeby dzisiaj gładkie 2:0 dostac klasyka ustawiania pod zakłady
sza sza:
Tutaj banik się należy typowi o pseudonimie piotrek96 ---> https://forum.bukmacherskie.com/thr...lasy-16-2-2024-19-2-2024.170486/#post-7246914
djkruko djkruko:
No to o kobietach dyskusja
Defacto Defacto:
djkruko djkruko, gorzej jak dyskutuje ktos o damie itp ;)
djkruko djkruko:
Pisanie że grają piach to chyba nie obraza, tylko stwierdzenie faktów
d1sc1plIN d1sc1plIN:
Defacto Defacto, podbijam
Defacto Defacto:
nie obrazajcie Juve prosze
nabucho nabucho:
wszystko wszystkim, ale co u nich robi Milik to ja nie wiem.
d1sc1plIN d1sc1plIN:
Wszak "Juventus" to po łacinie "młodość"
Do góry Bottom