>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

dx2 dx2:
paga paga, Mysle ze wyrazenie swojej opinii czy pogladow w normallny sposob na czacie, a oddanie typu u buka za pieniadze to torche dwie inne kwestie
Cabron Cabron:
@berserk, wariacie Świątek regularnie od 3 lat co rok wygrywa szlema a teraz jeszcze doszło WTA finals więc co Ty gadasz ze
mrbrightside mrbrightside:
Ja to jak patrzę na Hurkacza jak on gra biega to trudno uwierzyć ze to światowa czołówka tenisa w sumie Medvedev tak samo
paga paga:
dx2 dx2, mam gdzieś to co robił ten drętwiak. To forum bukmacherskie i liczy się dla mnie ile NUMEROW wywinal.
zibi16 zibi16:
dx2 dx2, A kiedy ktokolwiek doceniał? Przecież łatwiej i lepiej się śmiać, wyzywać jak nie idzie a przemilczeć sukces albo powiedzieć "udało się" :)
dx2 dx2:
O co wy sie tu spinacie ... Musicie podhcodzic do tego czata humorystycznie !!!
dx2 dx2:
trzeba byc faktycznie matolem, zeby nie docenic to co Swiatek czy hurkacz zrobili przez ostatnie lata w tenisie
paga paga:
Sztywny do domu.
Global. Global.:
Pięknie. Przełamał
paga paga:
Brawo Medi 🤙
dx2 dx2:
Nie "sprzed 3 latach, tylko na przestrzeni 3 lat"
zibi16 zibi16:
@berserk, Jak śpią? Zobacz sobie historię chatu jak wyzywali Huberta jak przegrywał 1:2 :)
isztwan isztwan:
to Ty... ale nie wszyscy są jak Ty, niektórzy oglądaja pod pooczątku
isztwan isztwan:
berserek nie śpią Ci, którzy go wyzywali bo oglądali mecz w chwili wyzywania, logiczne ;]
Hubi
Mi zakład wszedł ale i tak uważam ze zgubi to łajza nie z tej ziemi
Global. Global.:
Hurkaty pezegraj
isztwan isztwan:
otóż to...\
zibi16 zibi16:
isztwan isztwan, Spoko Hurkacz przegra (oby nie) to znowu wejdą i będą wyzywać :)
isztwan isztwan:
a teraz siedzą z kislem w majtach bo może im wejdzie ;]
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
13 stopni ciepła dzis w Zurichu
isztwan isztwan:
bo zapewne Ci, którzy wyzywali Hubiego gdy przegyrwał mają jego wygraną na kuponach
Kursy na bramkę Unionu i, że obie strzelą widują brutalnie w dół
zibi16 zibi16:
były*
zibi16 zibi16:
Hubert walczy - nagle cisza, Huber przegrywał - same wyzwiska była :)
Dlatego czasem lepiej nie oglądać tylko patrzeć na flashscore
Jakby człowiek był konsekwentny i wierzył w swoje kalkulacje na chłodno to by postawił na Hurkacza w 4 secie jak się połamał
isztwan isztwan:
itd
Nawet się teraz nie cieszę ze mi to weszło
isztwan isztwan:
np. "Olejniczak, serio?! Ty jesteś taki ślepy i tępy, czy po prostu ci za to płacą?"
isztwan isztwan:
ten cały "iga światek" już za samo obrażanie innych użytkowników jak i formę jego wypowiedzi do innych powinien stąd wylecieć.
Ja szczerze nie lubie Hurkacza tyle razy mnie przekręcił na hajs ale z moich obliczeń wyszło ze tu będzie mecz Hurkacza albo co najmniej 5 setów i teraz się okazuje ze dobrze postawiłem ale oglądać to na żywo to męka
A jak by spotkali Hurkacza na ulicy to by o selfie poprosili i później na social media. Takie życie. Pozdrawiam prawdziwych z zasadami.
Bo grał jak Pinokio oglądałem na zywo i mając zakład na kilka koła to się nóż otwierał w kieszeni co robił Hurkacz
zibi16 zibi16:
czaro82 czaro82, Ale bez przesady ileż to można czytać dzień w dzień :)
lukas4826 lukas4826:
xD
czaro82 czaro82:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, to są forumowe frustratki także niema co zwracać uwagi
Ja zagrałem Hurkacza handi 1,5 seta
irtyko irtyko:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, racja najpierw że to Pinokio a teraz super gra hehe
Global. Global.:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, pisał że mogę już księgować dubla Medvedev i Yastremska
tenis_de_mesa tenis_de_mesa:
mrbrightside mrbrightside, ale co to ma za znaczenie? Odnoszę się do waszych wypowiedzi razem z IgaŚwiątek po 3. secie.
czaro82 czaro82:
mrbrightside mrbrightside, bo ty zagrałeś dw 3:0 Hurki
Pośród tych kłótni wyzwisk i zachowania godnego pogardy zaproponuje dziś bramkę Unionu i wygraną Austrii z Islandia.
A prawie przegrał 3:1
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, oglądałeś mecz ? Hurkacz ten mecz powinien wziąć 3:0
czaro82 czaro82:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak, tym bardziej ta Wariatka z tym damskim nickiem która wylewa tu łzy codziennie jak tylko coś jej nie wejdzie 🤣
mrbrightside mrbrightside, Ty jesteś kolejnym trollem i jakbyś miał odrobinę godności to już byś nic nie pisał.
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, Problem w tym, że w dzisiejszych czasach mówią co im ślina na język przyniesie. Ludzie tacy zmieniają zdanie co chwilę. To już nie są faceci.
Na Hubiego było ze 20
Prawda taka ze na Meda było 1.02 już a teraz 2
zibi16 zibi16:
Tak to jest jak się księguje w czasie meczu i obraża i wyzywa
Global. Global., co będzie musiał odszczekać jak on pisał po 3 secie, że 4 set już zaksięgowany dla ruska. Jak ma odrobinę godności i honoru to nie powinien tutaj już w ogóle zabierać głosu.
Global. Global.:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, będziesz musiał odszczekać Hurkacza jak wygra
Ktoś moze wie ??
Jaki był kurs ze Medvedev zrobi więcej podwójnych niż asów
Medvedev 10 podwójnych więcej niż asów
SolarisPL SolarisPL:
tera tylko wyjeba z 30-0 na początek i do bazy
Will Ferel po obejrzeniu Danila co odpalił w 4 secie