>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M mlk060593:
Pytanie, zagrałem na fortunie zakład na djokovica handicap+2.5 podwójnych błędów w meczu. On miał 1 jego przeciwnik 7 i rozliczyli jako przegrany typ
Pablito91 Pablito91:
Skra 21:8 z zaksą haha. W takim kryzysie zaksy dawno nie widzialem
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, zagrałem brak btsa 2,20
dspk666 dspk666:
jak dziś Chris Reiko?
A alex.bp:
wyssal z kasy za lata sukcesow
A alex.bp:
ale nie mozna oczekiwac zeby messi gral za darmo
Defacto Defacto:
czerwo dajcie
his_airness his_airness:
Akurat Messi to zły przykład jest, bo tę biedną Barcelonę to zera wyssał z kasy, ale mniej więcej rozumiem co masz na myśli.
A alex.bp:
i zapewne wielu pilkarzy tam nie moze przyjsc przez ograniczenia
Defacto Defacto:
remis Villi biore, bedzie ciezko
A alex.bp:
ja dobrze sobie zdaje sprawe dlaczego tak jest, skoro przez glupie przepisy liga traci messiego
Defacto Defacto:
kusza mnie wegrzy w reczna
his_airness his_airness:
Wiesz, jak tam rządziły dziady pokroju Rubialesa czy Tebasa to nie będzie dobrze jeszcze długo. Dlatego cieszę się, że Real ma Pereza i ten nie da sobie wejść na głowę
Defacto Defacto:
wczoraj nba gralem+11,5 gsw jeszcze przed ogloszeniem curry out, przegrali 11 uff
A alex.bp:
liga nie jest techniczna jak kiedys
A alex.bp:
tempo jest zerowe
A alex.bp:
no jest nie do ogladania, na jedna kolejke zdarza sie 1-2 dobre mecze
A alex.bp:
nikt nie broni hiszpanom sprzedawac prawa za wieksze pieniadze i dzielic bardzij rowno fundusze
his_airness his_airness:
I te populizmy, że jest nie do oglądania :D akurat co ostatnio odpalam to pada masa bramek i są zajebiste mecze, jak zresztą w każdej lidze się zdarza. Niektóre słabsze, niektóre gorsze. Dzisiaj gra Girona i Almeria, czyli zespoły, w których pada masa bramek, ale są też mecze, że nie zawsze będzie faworyt wciskał kilka bramek i cisnął. Inaczej piłka byłaby nudna
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, kartka kamara czuje
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, nie gram na Ville
A alex.bp:
o hajs
A alex.bp:
no wlasnie o to mi chodzi
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, grałeś na swoich? Bo włączyłem i dumam coś
A alex.bp:
idlaczego w la liga jest tyle ogorkowych zespolow
A alex.bp:
a czy mozliwosci finansowe im cos daja czy nie to nie ma znaczenia, stwierdzam fakt ze tak jest
his_airness his_airness:
Regularnie to robią od kilku lat jak EPL ma monopol i wielki hajs z praw TV, ale widzę, że pasuje pod tezę. No Sevilla nie gra nic w tym sezonie, więc nie dziwi, że nie wyszli, wystarczy spojrzeć gdzie są w tabeli
A alex.bp:
oprocz realu to reszta ekip moze powalczyc najwyzej w lidze europy
A alex.bp:
poziom jest zerowy
A alex.bp:
la liga jest nieogladalna dla postronnego widza
A alex.bp:
a barcelona 2 razy z rzedu nie wychodzila z grupy
Defacto Defacto:
up the Villa boys
A alex.bp:
ale angielskie kluby jakos robia finaly regularnie
A alex.bp:
albo sevilla
his_airness his_airness:
i co im to daje? Potem nie wychodzą z grupy LM jak United czy N'castle. Lekcje odrobiłem, jakieś 15 lat temu ostatni raz, ale dzięki za troskę mordko
A alex.bp:
fakt ze w anglii spadkowicz ma wieksze mozliwosci finansowe niz druzyny z top 10 w la liga nazywasz fanatyzmem? odrobiles lekcje? jutro do szkoly
A alex.bp:
his_airness his_airness:
Oho, kolejny fanatyk premierczips
A alex.bp:
dla mnie wiecej niz pewne
A alex.bp:
girone tez za chwile rozbiora i nie wyjdzie z grupy w lidze mistrzow
A alex.bp:
i zostaja ogorki
A alex.bp:
tacy anglicy moga sobie wyciagnac za drobne kazdego wyrozniajacego sie gracza ze slabszych hiszpanskich klubow
A alex.bp:
reprezentacja jeszcze gra w miare niezle
A alex.bp:
zapewne dlatego ze wiekszosci klubow nie stac na dobrych pilkarzy i graja szrotem, a taki latwiej bronic niz atakowac
A alex.bp:
dspk666 dspk666, hiszpanie odeszli od ofensywnego futbolu jakis czas temu, jesli chodzi o lige
H hagi84:
fachowiec od wszystkiego i od niczego w roli glownej
'Corek 'Corek:
A alex.bp, otóż to i o tym nikt nie mówi tylko wszyscy w szoku 😅 Almeria gdyby wykorzystywała swoje setki to oni 10 punktów więcej na luzie
A alex.bp:
girona pewnie wcisnie jakiegos farfocla w 2 polowie
dspk666 dspk666:
A alex.bp, czasami sobie mysle ze ten ich złoty czas Reprezentacji to tylko byl przypadak
A alex.bp:
almeria w wiekszosci meczow ma duzo okazji i strzalow ale to sie nie przeklada na punkty
H hagi84:
dawaj juz teraz, to bedzie wieksza szansa, ze girona wezmie mecz
'Corek 'Corek:
Bardzo fajnie układa się mecz w Almeri. Mam +1.5 hc ale myślę czy nie dolożyc win Almeria jeszcze
A alex.bp:
la liga to stan umyslu, antyfutbol maja zakodowany w mozgach
A alex.bp:
H hagi84, najwieksza sensacja europy gra z najgorsza druzyna z lig top 5 i w 45 min oddaje 1 strzal
H hagi84:
wstyd dla Girony niesamowity by kompletnie nic nie grac z Almeria
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Klasyczny mecz La Liga
'Corek 'Corek:
Straszne co co Chinole zrobili z tym Reading :(
madman01 madman01:
Jednak seidel odjedzie na rowerze ale ba hednym kolku;)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
To że ma sytuacje, to nie znaczy, że wciśnie. Z jakiegoś powodu są na ostatnim miejscu w tabeli
madman01 madman01:
Seidel na rowerze odjedzie z australii do niemiec troche jej z tym zejdzie ile to kilometrow
Do góry Bottom