mam pytanie, moze ktos ogarnia, kupilem troche netkowc z gmailem, gmail pozmieniany, hasla itp, a ktos mi wlazi na konta w nocy, nie mam pojecia jak - czy jakis antywirus dobry na internet jest? no nie znam sie kompletnie na tym
Aż mi się przypomniało jak rondani pisał jeszcze w momencie fazy grupowej gdzie WKS nie było pewne awansu z baraży o tym, że wygrają turniej. Gdzie ci co w niego nie wierzyli
Baqu, sorry z tej korzystaja. Ale tak jak pisalem marca i inne maja najpierw zolta pozniej przerwa. Ja szukam dla swietego spokoju jakiegos video. Chociaz moze być ciężko, no moze na c+ albo eleven gdzieś powtorka będzie. i tam znajdę
Atletico 9 fauli w meczu i 2 żółte. Stare Kotletiko to by po takim anulowanym karnym, jak już Griezmann stawał do wykonania, to by jeden za nogi sędzie złapał, a drugi podtapiał
Czyli jednak najpierw był gwizdek a pozniej zolta? Ale ktoś oglądał mecz? Czy tylko z flashscore? Bo na stronie marcy i innych angielskich w relacji minura po minucie jest ze najpierw byla kartka a pozniej przerwa
Słuchajcie mam 1,5k do wyjecia ale nie wiem czy sts walnął babola czy nie. Rayo - sevilla, sts twierdzi ze acuna dostal kartkę po gwizdku na przerwe, z kolei przegladalem marce i tam minuta po minucie jest najpierw kartka pozniej gwizdek na przerwe. Ktoś może oglądał?
Ale denne kursy na kartki w Pucharze Króla teraz. Jedyne lekkie value to Tico więcej kartek po kursie 5.00 w Betclicu, bo mogą się zagotować, że przegrywają, tyle, że to dwumecz.