Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ludzie w bukmaherce wierzą ze tzw masówka to jest powtarzający się czynnik losowy jak jakas klątwa albo fatum przyjęte ze tak już jest taka niepisana tradycja i już
adik1992, na jaki mecz 2-3k euro ? Skoro wartość rynku zakładów sportowych to jest obecnie 80 miliardów . Nie znam odpowiedzi na to pytanie ale myśle ze średnia ilość hajsu na mecz atp są raczej setki tysięcy euro albo miliony
mrbrightside, tak już obracasz kota ogonem. Powiedz mi jak można zarobić na meczu, na który zostało łącznie postawion 2-3k euro gdzie za wygranie meczu masz 10k. A druga sprawa jak buki ustawiają mecz bez dogadania się z zawodnika mi bo zawsze mnie to ciekawi?
adik1992, głupi argument na maksa to są takie mafie tak zorganizowane ze nic nie udowodnisz a nawet jak będziesz coś próbował to Cię zastrasza , patrz przypadek Trungellitiegi . Patrz państwo polskie przez ostanie kilkadziesiąt lat ile było afer na dziesiątki albo setki mialiardow obłowiło się na tym tysiące osób . Ile z nich siedzi powiedz mi ??
mrbrightside, Djokovic też wspominał że dostawał propozycję ustawiania meczów w początkowych fazach kariery, takich przykładów jest duzo, tak samo jak zawodników skazanych za ustawianie meczów. Tylko w tourze masz 1000 graczy w ATP i 1000 w WTA. Ile zostało skazanych 90%, że w każdym meczu dopatrujesz się ustawki.