hallik, byly takie sytuacje, ze druzyna odpuszczala w grupie bo miala awans pewny, a pozniej ciezko bylo wrocic doo tego dobrego tempa, i pozniej byla kara za takie odpuszczanie
na podstawie tego co widziałem, to powinni łyknąć Gebelsów kilkoma bramkami... to jedna ze słabiej grających reprezentacji naszych zachodnich sąsiadów od długiego czasu\
Zreszta problem nie tylko w tym specjaliscie od gospodarki, teraz Pan "Z Dupy" nie przeszkadza, nie przeszkadzaja mu juz sliskie zarty, bo temat tej calej afery ucichl
Lukasz1988!!, dzięki nim mam dojście do ustawek jako pierwszy, nawet przed samymi mafiami ustawkowymi. A tak na powaznie to można dyskutowac nie obrazając innych, bo później takie treści są raportowane
Nie przedstawilem sie jako jakis specjalista gospodarki typie, uważam po prostu, że Gwiazdowski nie jest zadnym autorytetem zwlaszcza po jego wielu gafach gdzie ludzie go wysmiewaja
Kkubaion, nie znam Gwiazdowskiego, ale uważam ze facet piszacy ksiazki, artykuly i bioracy udzial w debatach ma o wiele wiecej do powiedzenia niz jakas osoba z forum bukmacherskiego ktora nawet zdania nie napisala na temat gospodarki.
adik1992, nie chciałbyś widziec mnie obrażającego kogoś . Ale ok już zdążyłem zauważyć ,że strasznie bronicie tego typu ludzi tutaj więc nie ma sensu dalej brnąć w ten temat . Chyba ,że adik chłopaki dzielą sie z Tobą ta gruba mamoną z ustawek to wtedy rozumiem Twoje podejście
@mcz o inteligencji chyba nie powinien wypowiadać się ktoś kto na forum jak nazwa wskazuje - bukmacherskim - wyśmiewa osoby które bawią się w bukmacherkę, a sam głównie z swojego konta robi polityke