Ccanyon, można , musisz miec kliku ludzi którzy beda obstawiac u Ciebie a nie u buka , wtedy daja hajs Tobie , ja tak raz miałem typa co obstawiał u mnie przez chwilę i ani raz mu kasy nie wypłaciłem bo nie miał pojecia o sporcie a co dopiero o obstawianiu zazwyczaj było to przy sobotnim piwku
Kkubaion, pozatym kurs na Danie byl 3+ wiec co Ty myslisz ze ich pokonaja 5 bramkami? mi wystarczy ze wygraja, co wczoraj nikt na forum w to nie wierzyl,
Kkubaion, pozatym widze ze pisales, ze ja sie z Wawo smieje, ja wlasnie pisze zeby ludzie sie odczpili od niego bo skad maja wiedziec co ma, gdzie jest i co robi, mnie to boli niech kazdy pisze co chce dopki szanuje innych
Ale nic nie da się poradzić, jak sobie Lazio z Napoli wychodzą i umawiają się na 0-0 albo jak sędzia w ultra gotującej się ostatnim czasie parze Anderlecht - Royal przez ostatnie 25 minut mimo jednobramkowej przewagi nie wyciąga kartek
Cała ta niedziela to padlina, a mecze o 21:00 to zawsze undery, więc ja już odpuszczam. Mimo trafienia jednego fajnego kuponu (NIE KŁAMIĄC JAK 4/5 tego forum) dziś -2.5k