>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

muffin5510 muffin5510:
Polecam typy w forbet na mecz cloud9 i rebels
muffin5510 muffin5510:
W fuksiarz nowa oferta dot kanału zero - między innymi Dowolny program Kanału Zero przekroczy 200 tys. oglądających podczas transmisji na żywo w 2024Tak1.70Nie2.00
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Japonia już tylko 2:1 . Nie zdziwi mnie zaraz remis . Ten puchar Azji i Afryki to póki co pełno niesodzianek
pawlenty87 pawlenty87:
donald-young donald-young, Ten kto ma więcej punktów reputacji gdy daje komuś reputację do dostajesz więcej punktów niż kliknął by ktoś kto sam ma bardzo mało
donald-young donald-young:
Chyba jest tak, że ci co mają więcej postów, albo reputacji przyznanej to ich reputka daje więcej jakby. Tak mi się wydaję, ale jakie to ma znaczenie na koniec dnia
'Corek 'Corek:
RBR1one ranczo0123, aaa czyli to nie jest żaden schemat przyznawania przed użytkowników. Okej rozumiem. Głupie to bardzo, ale cóż 😅
RBR1one RBR1one:
'Corek 'Corek, wy, userzy rządzicie reputami i to tylko i wyłącznie od was zależy komu przyznacie reputacje
'Corek 'Corek:
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tą reptuacją? Bo patrzę np i gość ma trafiony typ i ma jej 0 a gość który ma minus ma jej 2k 🤣 po za tym w dziale csa gość napisał takie brednie, kompletnie nie mające nic wspólnego z prawdą i gość ma X reputacji pod tym postem. Ja się pytam, what tej fuck?!
dx2 dx2:
High_Roller High_Roller:
Zwycięzcy z tego forum nie grają na polskich bukach ;)
Wiem, że przez to forum są bardzo stratni, w końcu tutaj grono samych zwycięzców, ale no jednak.
Ale jest bieda z bonusami u naszych buków. Myślałem, że na Katowice coś dadzą. Tak źle z promocjami jeszcze nie było
zibi16 zibi16:
Cabron Cabron, ZAKSA bez formy, oczywiście może wygrać ale lekkim faworytem wydają się być goście, jednak brak śliwki jest ewidentny.. sam się zastanawiam
Cabron Cabron:
Co sądzicie dzisiaj o Kędzierzynie ?
lukas4826 lukas4826:
subiektywne opinie, nie ma o co się spinać
'Corek 'Corek:
S skazany10, ale tu chodzi o treść analizy. Gość pisze zupełnie coś co mija się z prawdą. Tak jak by powiedzieć ze Almeria ma najlepszą obronę 🤣
S skazany10:
To tak jak w wiekszosci typach na zywo. Ktos ma reputy np 100 tys bo podaje 5 typow na raz, 2 wejda - 3 nie, ale sie cieszy z tych 2
'Corek 'Corek:
Barca dziś 5:0 :D
'Corek 'Corek:
Ale bzdury są pisane w dziale csa, aż przykro patrzeć
slomiany400 slomiany400:
Widziałem że są jakieś na zwrot siana, ale nie chce mi się bawić z podpinaniem karty itp a potem walczyć o zwrot
slomiany400 slomiany400:
Jest szansa znaleźć gdzieś vpn na PL? Zostawiłem polski sim 200 km ode mnie a nie pamiętam co miałem na kuponie xD
K kretu20:
nie ogarniam tego Brighton, 0-4 xD
act act:
I nie ma to jak mieć pobrane ov 29,5 fauli i obie over 12,5 tone meczu robią 12:17...
act act:
Patrząc na mecze 1/8 PNA to warto było grać karne (6 na 8 było). Ciekawe czy w 1/4 będzie podobnie
isztwan isztwan:
pewniaki sraki :/
isztwan isztwan:
2.70 kurs, takie cos ułożyłem sobie na jutro ;] Barca 2 gole w meczu ale nie barcy tylko ogolnie
isztwan isztwan:
Japonia 1.2, Braga 1.25, Barca over 1.5 w meczu i dzisiaj w nocy over 5.5 gola w nhl st luis z columbus
Prince de Belial Prince de Belial:
K kretu20, w styczniu grali ze sobą było 2:0
K kretu20:
kurs 2,30
K kretu20:
Co myślicie jutro dać na Barce over 2,5 bramki ?
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Teraz czytam Everton dwie poprzeczki i Fulham jedna poprzeczka. Zaczarowany mecz. Takie są najgorsze.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ten środkowy - 30.01 - drugi
isztwan isztwan:
no ale gdzie te 1k do przodu ? bo dotychczas kuponu żadnego z wygraną nie pokazales
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
https://www.szybkiplik.pl/2WmrE4D8gz I jedna kartka w Pokalu na 2k i jeszcze był podobny dwie kartki na kolejne 2k
Gdzie jest kuzyn rondelka djordii
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
isztwan isztwan:
no ok to jeszcze pokaż te 1k do przodu i zwracam Ci honor ;) :p
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ja nigdy nie opowiadam bajek.
Prince de Belial Prince de Belial:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, ciekawi mnie jak Wuntehur to zrobił w 9. xG ,0.08
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
High_Roller High_Roller:
Nie wiem dlaczego w ogóle myślisz że możesz mi sugerować co mam aktualnie robić 😂
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
To ci wkleję ten kupon, specjalnie
isztwan isztwan:
idź już spać bajkopisarzu ;)
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
isztwan isztwan, Spi....
High_Roller High_Roller:
i PDW
High_Roller High_Roller:
a na stadionie JP
High_Roller High_Roller:
final WKS vs WZP :D
P predictor:
Kto tam sensowny zostal? Chyba tylko Nigeria
High_Roller High_Roller:
i cyk 350 funa
High_Roller High_Roller:
RPA dwa hahahaha
High_Roller High_Roller:
BABA
High_Roller High_Roller:
RABAT
isztwan isztwan:
ja miałem AKO 1500100900 ale mi zabrakło niebieskiej kartki dla Arsenalu :(
High_Roller High_Roller:
ARAB
High_Roller High_Roller:
AMRABAT - ułóż słowa z liter
High_Roller High_Roller:
jeszcze mu zmienił druga żółta na czerwo od razu haha
isztwan isztwan:
Allah im nie pomógł to sędzia tym bardziej nie pomoze ;'
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Ako 734 - gol Brighton, BTS w meczu Fulham i 3 kartki w Pokalu - 15 kuponów po 2.50 - łącznie na 30 000 k
High_Roller High_Roller:
jeszcze łysy z brazzers czerwo dostał
Do góry Bottom