>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Global. Global.:
dx2 dx2, może być kostką.
Global. Global.:
Mam 3 po 3 mecze z powyższych
dx2 dx2:
znaczy mamy rzucac kostka czy wszstko na jden kupon ? :ROFLMAO:
Global. Global.:
Egipt
Global. Global.:
Sassuolo, Lille, Bilbao
Global. Global.:
Sewilla, Boavista, Espanyol, Genoa, Alkmar
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Ciekawe czy Francuzi będą chcieli zatrzeć ten niesmak po kontrowersyjnej bramce i udowodnią, że to im się należy Puchar Europy i wygrają z Dania
Global. Global.:
20maciek03 20maciek03, Nie ma opcji :)
20maciek03 20maciek03:
Lecce dzisiaj bierze. I to nawet z Handi
Global. Global.:
slomiany400 slomiany400, no na pewno 😆
slomiany400 slomiany400:
Łatwo rozgryźć po temacie :LOL:
adik1992 adik1992:
slomiany400 slomiany400, oczywiście że tak, długo w ukryciu był :)
adik1992 adik1992:
Cabron Cabron, nie miał 4:2 w trzecim secie. Miał 40;0 przy serwisie Nadala i nie złamał i mecz się odwrócił
zibi16 zibi16:
Panowie, Lazio dziś? Napoli mega osłabione
slomiany400 slomiany400:
Global. Global., gubernator?
mrbrightside mrbrightside:
Sinner nie wykorzystał szansy w ostatnim gemie 2 seta teraz to Medvedev wyssie z niego wszystko jak Voldemort z Harrego
Cabron Cabron:
I iti, bo już od tamtej pory musiał trenować grę przy siatce bo sam się załamał po tym
Global. Global.:
I iti, zostawiam :)
I iti:
mrbrightside mrbrightside, w takim razie oglądamy dwa inne mecze
medvedev go zaraz polamie na bank
I iti:
Cabron Cabron, ale Med w meczu ze Zverevem zaczął grać do przodu i już tak nudno (ale skutecznie) to nie wyglądało jak do tej pory
Cabron Cabron:
To co zrobił Nadal to był majstersztyk i jeden z najpiękniejszych comebackow w historii tego sportu. Wypunktował każdy słaby punkt medevdeva niczym Profesor
Cabron Cabron:
Nadal to stary wyga zaczął w co drugiej akcji ściągać Meda do siatki bo sam miał już problemy z mięśniami brzucha i nie dawał rady biegać a med pod siatką jest tragiczny zwłaszcza jak go tam sam ściągasz a nie, że biegnie z własnej woli
I iti:
Cabron Cabron, każdy zna ten mecz, jak on go wtedy przegrał to ja do dzisiaj nie wiem
I iti:
do 6-3 5-1 wyglądało to na łatwe trzy sety, ale tym razem już to Jannik powinien decydować o tym co tu się będzie działo
Cabron Cabron:
I iti, Medvedev też już tutaj w Australii wygrywał w finale 2:0 w setach i prowadził 4:2 z przełamaniem a skończyło się przegrana 3:2
polamie sie szybko jak w poprzednich
I iti:
Global. Global., ja bym kontrował Twój bet
Cabron Cabron:
Sinner w końcu gra swój tenis. Mocno agresywnie. 3 set jeszcze będzie ciekawy o ile na początku nie dostanie sraczki Jannick.
Global. Global.:
Pięknie Medvedev. Jedziesz po wygraną :)
ale Sinner teraz zmarnowal gema a powrot do meczu
I iti:
jaroslav_ jaroslav_, dokładnie, zaczął grać lepiej i niezależnie od tego jak się ten set skończy to tu jeszcze może być ciekawie
jaroslav_ jaroslav_:
zaczal grac cos wiecej niz przebijanie pilki
I iti:
garść statystyk: Sinner raz odrobił 0:2 w setach, trzy razy wypuścił, raz odrobił do piątego i go przegrał
jaroslav_ jaroslav_:
no i moze juz glowa Sinnera dojechala na kort
High_Roller High_Roller:
I iti, może teraz ruski zdechnie trochę i sinner zaczniegrac swoje
tedddy2060 tedddy2060:
Jak się nie mylę to tutaj miał być łatwy mecz dla włocha nawet 3-0,piszę tak tylko dla przypomnienia bo taki tutaj panował hurraoptymizm
B bartek2701:
mrbrightside mrbrightside, ty nie znasz definicji lokata
I iti:
High_Roller berserk, oglądam ten sport ponad 20 lat i też uważałem, że Ruski biorąc pod uwagę jego maratony w poprzednich rundach może mieć problem żeby coś ugrać z tak grającym Sinnerem
High_Roller High_Roller:
To grałem wczoraj a dzisiaj rano znowu myślałem że ruski wygra pierwszego seta bo i wygrał
High_Roller High_Roller:
A jest zupełnie odwrotnie
High_Roller High_Roller:
Ja od razu miałem over 3,5 seta typ główny z tym że bałem się że to ruski może się męczyć żeby tego seta ugrać
tedddy2060 tedddy2060:
Nie mam pojęcia kto wygra,ale po zwycięstwie Sinnera z Nole i rosjanina ze Zverevem 80% forumowiczów tutaj typowało łatwą wygraną włocha a nawet niektórzy 3-0!!! Człowiek niesamowicie zmienny jest i nie piszę tego żebym się wymądrzał tylko dla przypomnienia
High_Roller High_Roller:
Np na 7-5
High_Roller High_Roller:
Niech obróci jeszcze tego seta bo mam też over minut 😂
tu sie nic nie wydarzy sinner sie nie obidzi
I iti:
High_Roller berserk, coś się zaczęło zmieniać, ja bym obstawiał, że sraczka spowodowana finałem, to wbrew pozorom normalne
I iti:
Sinner gra za daleko zza linii końcowej
High_Roller High_Roller:
I iti, może finał ? A może sraczka . Niech się ogarnia i ugra seta i później niech się dzieje co chce ;)
sinner dobrze wie jak ma grac z Medvedevem ale nie gra i juz ma do tego oelne prawo
Cabron Cabron:
To jest właśnie takie pierdolenie
Cabron Cabron:
mrbrightside mrbrightside, a ja żałuję że w 2004 nie puściłem że Porto wygra ligę mistrzów pokonując Monaco w finale....
I iti:
High_Roller berserk, a może to właśnie finał spowodował, że tak gra? 1000 to nie GS, zupełnie inna presja, ilu było takich asów w finale AO w pierwszej dekadzie XXI wieku, których Roger wyjaśniał szybko, a wcześniej grali super
High_Roller High_Roller:
K kubaion, już tłumaczyłem że szacunek to można mieć do chirurga a nie do jakiego kolwiek sportowca
Cabron Cabron:
Pierwszy raz Sinner zagrał agresywniej i odrazu połamał Meda. Nie rozumiem czemu tak nie gra od początku skoro wie że Danil se może przebijać nawet 90 razy w jednej wymieranie
High_Roller High_Roller:
Niech się chłop obudzi bo tak jak on gra do tej pory to nie jest to godne finału
zaluje ze nie pusiclem 0:3 Med under 26 gemow i under 2 h to byl napewno jiezly kurs ajaja
K kubaion:
Troche szacunku sie nalezy mimo wszystko do 4 rakiety
K kubaion:
masz postawionego na Sinnera ze tak placzesz?
I iti:
High_Roller berserk, bzdura
Do góry Bottom