Zastanawiam się, czy pograć Bolelliego i Vavassoriego - kursy prawie 3, a mam wrażenie, że mogą to wziąć. Tylko ten Ebden i wściekłe wygłodniały australiskie trybuny
Finał jednak dla mnie jednak zaskakująco krótki. W sumie zakładałem Sabalenka 2-0, ale jednak przynajmniej jeden dłuższy set, może nawet tiebreak. A najbardziej zaskakuje, że Zheng nawet raz Sabalenki nie przełamała. No ale też nihil novi, że jak ktoś gra 1 finał w życiu, to presja wiąże nogi
no i brawo Sabalenka. Finał bez większego zaskoczenia. Chinka coś próbowała jednak Aryna za mocna. Jak sie będzie tak dalej Zheng rozwijac to swojego szlema w przyszłości wygra.
W sporcie dzieją się rozxne rzeczy, sam często gram under dogów na wygranie seta gdy grają z kimś top no ale dzisiaj to nie mialo sensu. I tak ten mecz trwa zbyt długo
Sabalenka seta jeszcze nie przegrała w turnieju a Chinka w turnieju gra mecz 3 sety a następny 2 sety . Z jastremska wygrała 2-0 a więc dzisiaj 3 sety ?
Jeremy Sochan z pierwszym w tym sezonie i trzecim w karierze double-double. 31 punktów (12/20 z gry w tym 4/7 za trzy i 3/3 FT), rekordowe 14 zbiórek (4 w ataku), 2 asysty, 2 przechwyty.