poza tym prędzej czy później doświadczeni jednak rezygnują, bo bukmacherka z dłużej perspektywy na poważnie nie ma sensu. nawet jeśli jesteś na tyle bystry to czeka Cie limit
Kkubaion, jeśli chodzi o powagę forum to nie wiem, natomiast każdy buk ma te społeczności na swoich czatach. jest wymienianie się kuponami itp. przynajmniej na naszych rodzimych bukmacherach
Ten gośc ma szczelność pisać o tym, że forum straciło już dawno powagę czy to przez rondaniego (który przynajmniej zajmuje się betami)... no trzymajcie mnie,
Jak to sam pisales - "idz tam trac kase na betach". No rzeczywiscie, Co mam robić innego na forum bukmacherskim? Pisać non stop o rybkach czy jak ty odklejeńcu robić politykę nieudolnie
panowie jaracie takim gownem, ktore trwa juz 4 tydzien a tym czasem tusek sobie jedzie na ukraine, gada z ukrainskim slupem i ten slup wychodzi i mowi ze bedziemy razem z ukraincami kupowac bron
Grał ktoś faule w meczu Athletic - Barca na betclicu? W opisie zakładu było że dogrywka się wlicza a już rozliczyli na czerwono mimo że mecz trwa i zakład wszedł w dogrywce