>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

C canyon:
Ta Ionescu dostała jakiś kontrakt w Trucji czy gdzieś? Teraz wnba nie gra, więc nie wiem co sie dzieje
C cichybob:
Właśnie dlatego ten kurs na Sabrinke nie jest zły. Curry w zabawie położył się kiedyś na parkiecie, żeby Giannis mógł zrobić wsad.
C canyon:
to jest zabawa bardziej, niż rywalizacja poważna więc nie jestem w tanie typować
C cichybob:
w nocy z niedzieli na poneidziałek. Ionescu będzie rzucać na zasadach wnba
C canyon:
myślałem, że na weekend bardziej
C canyon:
dzisiaj w nocy to już jest?
C canyon:
Pewnie Ionescu rzuca na zasadach wnba xd
C cichybob:
ale z tego co rozumiem, to różnica jest, że Ionescu będzie rzucać z kobiecej linii i kobiecą piłką. Ionescu w zeszłym roku 25/27 za 3 w rundzie finałowej
C cichybob:
ale musze doczytać zasady tego
C cichybob:
nie widziałem na pkt, ale jest zakład na Curry vs Sabrina Ionescu w konkursie za 3 i na Curry'ego jest 1.36
deepred deepred:
Widział ktoś może z was linie na zawodników w NBA ASG?
mrbrightside mrbrightside:
Tak pewnie pokazuje tak żeby zrobic mętlik TYPEROM
Siurkacz Siurkacz:
nieraz pokazuje ze oboje maja 100% trafionego 1 serwisu przez caly set haha
Siurkacz Siurkacz:
te statystyki z tenisa na flashscore to scam ostatnio w uj
Rune niezły Przyjemniaczek miał leszpe wszystkie statystki szczególnie winersy do UE Ukrainiec 21:15 Rune 29 :7 i sobie meczyk przegrywa
Psychosocial Psychosocial:
Koniec tematu
Nie dostaniesz żadnego bana ale prosze ogranicz pisanie inwektyw
Napisanie ze masz pomieszane w głowie (merytorycznie wyjaśniłem dlaczego) a pisanie o czynnościach seksualnych..no przepraszam bardzo to jednak jest różnica
C cichybob:
spoko chłopczyku. mocnym jesteś graczem :) pozdrawiam
C cichybob, spuścisz? Masz bana, do napisania za jakis czas
C cichybob:
napisałem ci, że nie widziałem posta. odniosłem się do czatu. wyjaśniłeś, mój błąd, koniec tematu. teksty o mieszaniu w głowie zostaw dla kolegów albo rodziny
C cichybob:
ale już spokojnie, bo się spuścisz.
C cichybob, Człowieku ogarnij sie i zacznij sam pisac posty bo widze ze w głowie sie juz miesza
Grał temu Shevczenko baloniki na środek kortu i niby zdziwiony ze przegral
Sympatyczny sprzedawczyk Rune
C cichybob:
nie widziałem posta. odnoszę się do tego co pisałeś wyżej na czacie. ale masz rację, w poście zacytowałeś autora, nie widziałem tego. I nie podniecaj się tak
Siurkacz Siurkacz:
nie dość ze wszystko sie zacina, kursy ścięte do 1,75-1,75 to jeszcze nie da sie postawic nic xD
C cichybob, Gdzie napisałem że ode mnie w poscie?
Siurkacz Siurkacz:
lvbet zamykajcie te strone bo smiech na sali
C cichybob, Człowieku nie spamuj . Napisałem w poscie czyj to blog, jak sie facet nazywa i zrobiłem cytat. Jaki masz problem pisząc powyższe bzdury?
Żal pl
Na Runa na początku 3 seta było 1.26 kurs
High_Roller High_Roller:
Cieplybob coś tam znowu miałczy ? 😂
C cichybob:
no jest różnica pomiędzy ''ode mnie'', a skopiowany tekst od kogoś
Abstrahując jak ktoś wkleja linki , kopiuje jakieś info ze stron klubowych to też TYLKO 😂 😂 😂
High_Roller High_Roller:
Rune na dziurę
C cichybob, Wszyscy by sie na forum ucieszyli gdybyś Ty "tylko" coś skopiował i wkleił robiąc jakis post w działach bo na razie trolujesz tylko
C cichybob, No i co z tego ze nie ode mnie???
Siurkacz Siurkacz:
najgorszy bukmacher jakiego znam xD
Siurkacz Siurkacz:
wlasnie chce postawic ale ten szczoch bukmacher nawet kuponu nie chce przyjac xD
Siurkacz Siurkacz:
na lvbecie
act act:
Siurkacz Siurkacz, gdzie taka linia?
Siurkacz Siurkacz:
dobry bet
Siurkacz Siurkacz:
10.5 over fauli legia\
C cichybob:
Psychosocial Psychosocial, to nie od ciebie, tylko skopiowałeś i wkleiłeś części czyjegoś artykułu...
Pavluvhenkova 2:0 wyglada Colins bezradna
Defacto Defacto, Proszę, dałem jeszcze typ w LK
Defacto Defacto:
Kolstad +2.5 kurs 1.90
Defacto Defacto:
3.5 na Kolstad, jakies hc trza pograc w ich strone
Defacto Defacto:
Kurs przesadzony
Defacto Defacto:
Over kiel I hc siadlo dzis w strone Kolstad
Defacto Defacto:
Psychosocial Psychosocial, dzieki za info
Tyle ode mnie
Molde nie skorzysta też z podstawowego bramkarza Jacoba Karlstrøma. W jego miejsce zagra Oliver Petersen, który zastępował go już pod koniec zeszłego roku
W linii pomocy nie ma za bardzo kandydatów, których można przesunąć ze środka. Normalnie byłby nim Emil Breivik, ale złamał nogę w finale pucharu z Bodø/Glimt i w ogóle nie zagra. Oba zespoły będą więc osłabione w środku pola, gdzie Legia nie ma już do dyspozycji sprzedanego Bartosza Slisza.
Kadra nie jest na tyle szeroka, żeby zebrać trzech nominalnych środkowych obrońców na jutrzejszy mecz. Pewniakami powinni być Eirik Haugan i Anders Hagelskjær, ale potrzeba jeszcze trzeciego. Jeżeli nie zmienią ustawienia, to będą musieli przesunąć kogoś z boku. Może to być Kristoffer Haugen, Martin Linnes lub Mathias Løvik.
Sprowadzili więc Lunda z FC København, ale ten doznał kontuzji w meczu z byłym zespołem. Problemy w meczu z Duńczykami miał też Martin Bjørnbak i jego także nie zobaczymy. Z perspektywy Norwegów jest jeszcze nadzieja na powrót Caspera Øyvanna na rewanż, ale w kontekście tego, że jutro pierwszy mecz, a ich bazowe ustawienie przewiduje trzech stoperów, są w poważnych tarapatach. W takiej sytuacji możliwa jest zmiana formacji, co było ćwiczone na obozie w Portugalii.
Molde ma poważne problemy w defensywie. Już jesienią ta formacja wymagała wzmocnień, bo w samej fazie grupowej LE stracili aż 12 bramek. Można ich oczywiście rozgrzeszyć za mecze z Bayerem, ale za łatwo tracili gole przede wszystkim z Qarabağem, nie wspominając o teoretycznie słabszych zespołach w eliminacjach.
H hagi84:
chlop co chodzi na kaazdy mecz Legi, kibic od lat, mowi, ze izi w torbe hehe
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj może nie wygrają ale myślę że awans zrobią
Do góry Bottom