>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Coś tam rozda w drugiej połowie, ale już mam ochotę go udusić razem z trybuna,i
korzymo korzymo:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, na fortunie nie ma
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
korzymo korzymo, Live chyba tylko STS i Fortuna. A tam czerwonej nie ma
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
W Rzeszowie leci sędzia chuj, Stefański chuj Ci na imię, ile ci dali. BRAWO KIBICE !
S sheltie3706:
Global. Global., kilka osób widziałem tutaj też pisało że jakieś problemy dodatkowe weryfikacje przy wypłacie, po za tym jakieś artykuły czytałem że się wycofują i utrudniają wypłaty. nie wiem ile w tym prawdy
High_Roller High_Roller:
I cyk BTTS w lazio siedzi 2.10
korzymo korzymo:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, a gdzie są dostępne kartki live na 1 ligę polską?
Global. Global.:
S sheltie3706, jaka panika ?
Psychosocial Psychosocial:
Global. Global., generalnie to nie jest śmieszne bo czytaja ją wszyscy nawet nie zarejestrowani userzy, wynik to inna sprawa ale styl i merytoryka pierwsza klasa
S sheltie3706:
jak to jest z tym unibetem są jakieś problemy z wypłatami czy celowe jaką panika robiona zeby ludzie przestali grac ?
Global. Global.:
Psychosocial Psychosocial, tak też myślałem. Analiza nawet stulecia hehe
High_Roller High_Roller:
Psychosocial Psychosocial, porównał bym tą analizę to oczekiwania na gola sevilli z wczorajszego meczu z valencia czyli 0,01 😂
Global. Global., Ja nawet wejdzie Ci tylko X2 to masz od razu u mnie reputacje..dla mnie to nie analiza roku tylko dekady ;)
Global. Global.:
*chcą
Global. Global.:
Bidulki nie chce ich nigdzie maczetowców
Global. Global.:
IgaŚwiątek IgaŚwiątek, wislackie stoją pod stadionem jak te cielęta malowane 😆
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Niby Wisła powinnna to dziś wziąć, bo Stal nieco osłabiona, ale no mam nadzieję, że gładko się to nie uda.
Global. Global.:
adik1992 adik1992, nie było zgody na potwierdzanie tożsamości 😜
Global. Global.:
High_Roller berserk, Tomcia nie ma
Global. Global.:
Prince de Belial Baqu, dzięki 😜
IgaŚwiątek IgaŚwiątek:
Próbuję jednak over 7.5 kartek po kursie 4.00 w Rzeszowie. Stefański ma umiejętności by to zrobić, a i w pierwszym meczu się ostro cięli (11 żółtych).
H halacik96:
Ale jego chyba nie ma z nami
H halacik96:
High_Roller berserk, tomciomen
djkruko djkruko:
Do przepisu chyba trzeba dodać w jednostajnym biegu
djkruko djkruko:
Co do lewego, potwierdzam. Ci tam dwaj gówno warci, ale teraz niestety nie ma dobrych komentatorów. Karny podyktowany ok, ale jego strzelanie to jakaś kpina, przecież on się dwa razy zatrzymuje już w trakcie powiedzmy biegu
High_Roller High_Roller:
a ten od rzodkiewek i pomaranczy to na jakim nicku siedzi ?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, dokładnie (y)
czaro82 czaro82:
korzymo korzymo, przecież to stary poczciwy Kriss vel Gubernator
High_Roller High_Roller:
korzymo korzymo, hehe no był tu taki w sumie :p
Prince de Belial Prince de Belial:
tarki_16 tarki_16, hejtersów
korzymo korzymo:
High_Roller berserk, puszcza, plus peffka peff ten global to troche gubernatorem zalatuje
Global. Global., szacunek analiza roku !
High_Roller High_Roller:
Jak przejdą molde to będzie kolejny dodatek w postaci następnej rundy ale jak odpadną to rozpaczy jakiejś wielkiej nie będzie
High_Roller High_Roller:
Wątpię czy będzie dużo zmian
High_Roller High_Roller:
Global. Global., ja się powtórzę co napisałem tutaj przed meczem w molde . Liga konferencji na teraz to już dodatek . Legia zrobiła więcej niż zakładali . Teraz liga to priorytet . Dzisiaj 3pkt i do lidera zostanie 2pkt
Global. Global.:
Głównie chodzi o Molde
Global. Global.:
High_Roller berserk, to dodatkowy atut ,.jeden z tych pod analizę 😆
Global. Global.:
Nie wiedziałem o tym 😆
High_Roller High_Roller:
Dzisiaj puszcza nie przegra bo będzie spora grupa kibiców ich dopingować
High_Roller High_Roller:
Global. Global., super analiza , wczoraj Jaga miała wygrać bo jakieś święto kibice mieli w Białymstoku 😂
High_Roller High_Roller:
Nie wiem kiedy te marne dziennikarzyny wyjdą z dupy lewego ale rzygac się już tym chce
High_Roller High_Roller:
JPRD co tydzień o tym pajacu gadają jakby inni polscy gracze nie grali w europejskich zespołach
High_Roller High_Roller:
Cafe futbol powinno się nazywać Lewandowski cafe futbol
z Ruchem
Z Rucehm w ostatnich minutach, Korona też, Piastowi bachneli 3 gole i..nie wygrali..ech
Uważam ze piłkarze mają serce i umiejetności, pozostaje tylko kwestia mentalna..co siedzi w głowach
tarki_16 tarki_16:
Czyli derby na remis pewnie , j@kies 2:2
cichy1981r cichy1981r:
Naszym problemem jest to że nie gramy dobrze obu połów. Mamy tylko momenty, a to za mało.
tenis_de_mesa tenis_de_mesa:
Z perspektywy sektora gości to wyglądało tak, że Korona grała o życie, a ŁKS żeby nie przegrać choć remis nic nam nie dawal.
tarki_16 tarki_16:
Prince de Belial Baqu, od kogo ? Xd
cichy1981r cichy1981r:
Ci co oglądali poprzednią rundę i mecz z Koroną widzą różnicę. Gdyby dani wykorzystał setkę mogłoby być różnie
H hagi84:
co z tego, ze nabuzowani jak pilkarsko to szkoda gadac
Tyle, że Oskar jakby wyszedł od początku to mogłoby pachnieć redem.
cichy1981r cichy1981r:
Współpraca Kaya i Daniego z Koroną wyglądała bardzo dobrze. Mammadow wygląda na Pana obrońcę, takiego potrzebowaliśmy. Chciałbym żeby zamiast flisa zagrał Oskar. On się nadaje idealnie na raki mecz.
cichy1981r cichy1981r:
tenis_de_mesa tenis_de_mesa, ŁKS, my wierzymy. A Ty widzę że już chyba nie. Dzisiaj derby są nasze. Nasi będą tak nabuzowani, że będzie ogień.
Psychosocial Psychosocial, z drugiej jednak strony, na kim mamy opierać swoje nadzieje? Letniowskim, Głowackim, Zającu? Jednak wyżej stoją notowania Pawłowskiego czy chociażby Sancheza. Fakt 50/50 w derbach na terenie ŁKSu to dobra proporcja, ale pilkarsko.. eh. No nic, NAPRZÓD ŁODZIANIE!
tedddy2060 tedddy2060:
Cracovia 2 lub X2
cichy1981r cichy1981r:
Psychosocial Psychosocial, może dlatego, że buki nie wierzą w piątą kolejną porażkę Byczyny
Ale uważaj bo ostatnio jak się cieszyłem z jej wygranej to dostałem zjebę że nie ma się czym podniecać
Do góry Bottom