Global., kilka osób widziałem tutaj też pisało że jakieś problemy dodatkowe weryfikacje przy wypłacie, po za tym jakieś artykuły czytałem że się wycofują i utrudniają wypłaty. nie wiem ile w tym prawdy
Global., generalnie to nie jest śmieszne bo czytaja ją wszyscy nawet nie zarejestrowani userzy, wynik to inna sprawa ale styl i merytoryka pierwsza klasa
Co do lewego, potwierdzam. Ci tam dwaj gówno warci, ale teraz niestety nie ma dobrych komentatorów. Karny podyktowany ok, ale jego strzelanie to jakaś kpina, przecież on się dwa razy zatrzymuje już w trakcie powiedzmy biegu
Global., ja się powtórzę co napisałem tutaj przed meczem w molde . Liga konferencji na teraz to już dodatek . Legia zrobiła więcej niż zakładali . Teraz liga to priorytet . Dzisiaj 3pkt i do lidera zostanie 2pkt
Współpraca Kaya i Daniego z Koroną wyglądała bardzo dobrze. Mammadow wygląda na Pana obrońcę, takiego potrzebowaliśmy. Chciałbym żeby zamiast flisa zagrał Oskar. On się nadaje idealnie na raki mecz.
Psychosocial, z drugiej jednak strony, na kim mamy opierać swoje nadzieje? Letniowskim, Głowackim, Zającu? Jednak wyżej stoją notowania Pawłowskiego czy chociażby Sancheza. Fakt 50/50 w derbach na terenie ŁKSu to dobra proporcja, ale pilkarsko.. eh. No nic, NAPRZÓD ŁODZIANIE!