>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
Mam dokładnie takie samo zdanie ;) patrz jak idę zdechnąć za polityka haha
d1sc1plIN d1sc1plIN:
K Kretu21:
mogę walczyć i będę, tak jak potrafię, w obronie rodziny jeżeli nie zdąże uciec i nawet zgodze się na śmierć gdybym mógł ich uratować, ale żeby jakieś mobilizacje i wysyłanie na pierwszą linie frontu bo tak ustaliła "góra" ? o nie nie :D
High_Roller High_Roller:
bedą rzucac w ruskich swoimi dildo zabawkami :D
d1sc1plIN d1sc1plIN:
cichy1981r cichy1981r, myślę, że może być nawet więcej, człowiek całe życie patrzy jak "rządzący" niszczą ten kraj i ludzi na każdym kroku
High_Roller High_Roller:
także bronic ich będą ich lewaccy ludzie z organizacji LGBT , czysta polska itp itd :D
K Kretu21:
HAHAHA!
K Kretu21:
Walczyć za biznesmenów i polityków którzy będą na uchodzctwie :D
K Kretu21:
Żeby w obecnych czasach prostactwa, obłudy, frajerstwa, braku honoru i bycia dymanym przez kraj oddawać za niego życie które ma się jedno.. to faktycznie trzeba mieć niepokolei w głowie.
High_Roller High_Roller:
jesli ruskie kiedykolwiek najada na polske to tylko wlasnie z winy polityków wiec trzeba byc naprawdę debilem zeby isc i sie za polityków tłuc :) tyle odemnie
Prince de Belial Prince de Belial:
deepred deepred, no to wreszcie sie dowiedza do czego jest wazelina tak na prawde
High_Roller High_Roller:
cichy1981r cichy1981r, ja ci powiem tak , te wszystkie polityki po koleii jeden za drugim moga się ustawić i mi pęto wylizać :) takie mam dla nich poszanowanie :)
deepred deepred, bardzo mi smutno z tego powodu, ale Twoje życie = Twoje wybory.
deepred deepred:
Prince de Belial Baqu, marzenie ściętej głowy, jakiego wojska jak to pokolenie 18-22 latków to nawet nie umie chleba masłem posmarować
K Kretu21:
Mentzen też pójdzie na rok?
cichy1981r cichy1981r:
Mysle ze to będą setki tysięcy którzy teoretycznie pójdą siedzieć
Menzen chyba wczoraj mowil ze chce wprowadzic przymusowy rok ? wojska dla kazdego obywatela
d1sc1plIN d1sc1plIN:
Prince de Belial Baqu, masz rację, trzeba im oddać hołd, dziękuję im z całego serca, ale teraz mamy inny czas i inną świadomość
High_Roller High_Roller:
cichy1981r cichy1981r, ale jak nas wszystkich zamkną to kto bedzie na nas robił ? :D
deepred deepred:
Prince de Belial Baqu, no trochę poleciałeś teraz, ja bym za Polskę nawet lewej brwi nie ogolił, a co dopiero na wojnę poszedł
K Kretu21:
Prince de Belial Baqu, Były inne czasy :)
cichy1981r cichy1981r:
Podobno jest czy miał być przepis że w razie mobilizacji masz sześć godzin na stawienie się w jednostce. Jak się nie stawiasz to grożą ci nawet trzy lata. Powinni już zacząć masowo budować więzienia.
K Kretu21:
Jak sobie pomyślę że aktualnie do Ukrainy jedzie kilka zestawów drogich fur, a córka jakiegoś Oligarchy właśnie smaży dupsko na Malediwach, w tym czasie zwykły Sasha odmawia modlitwę prosząc o szybką śmierć.
High_Roller High_Roller:
M mcz, nie widzisz nic złego ze uciekają ale srasz się do kogoś kto wyjechał z polski juz dawno temu :D ehh te twoje lewackie zapędy , róbcie tak jak ja wam mówie bo tak jest dobrze :) niech wyjezdzają , niech zaczynają zycie od nowa , lepsze , bogatsze , ale niech się nie panoszą i nie krzycza co im się należy tylko niech krok po kroku dochodza sami do tego a nie wykorzystuja to ze u nich wielka wojna
K Kretu21, powiedz to wszystkim dzieciom, kobietom i mezczyznom ktorzy walczyli i umierali zebys zyl w wolnej Polsce, sorry ale Ci ludzie napluli by Ci na twarz i jeszcze by Ci sie zrobilo glupio :)
K Kretu21:
Baqu, wiesz gdzie leżą patrioci? na cmentarzu XD tak samo jak bohaterowie. Dostaniesz medal pośmiertny którym będziesz mógł pomachać w bramie u św Piotra. Życie masz jedno, gdyby coś, ja pryskam nawet do tajlandi pływać na tratwie i jedząc ryby o ile jakąś złapię :)
M mcz:
i nigdy nie widzialem nic zlego w tym ze ukraincy bardziej cenia swoje wlasne zycie uciekajac z kraju objętym wojną niż zeby mieli by zdychać w błocie
M mcz, teraz juz nie mozemy sie dziwic czemu oni tej wojny kompletnie sie nie boja, maja ucieczke juz dobrze zaplanowana 🙃
M mcz:
wyrażało sie juz kilkukrotnie tutaj ze zmuszanie czlowieka wbrew jego woli do sluzby to zbrodnia ale berserk wie lepiej
przynajmniej Amerykanie nas obronia
prawdziwe patrioty na tym naszym forum !
High_Roller High_Roller:
cichy1981r cichy1981r, ale mcz pójdzie on jest najwiekszy rycerz z lewackiej strony :D
cichy1981r cichy1981r:
deepred deepred, też nie mam zamiaru iść na wojnę i nie ma takiej siły która by mnie do tego zmusiła
High_Roller High_Roller:
spieprzają z karaju to ukraincy jak mały człowieku wyjechałem i nikt mi tutaj nie dał nic za darmo ale takie lewaki jak ty nie potrafią dostrzec roznicy
K Kretu21:
K Kretu21:
będzie jak kiedyś w Londynie, rząd i dowódzctwo na emigracji - polok robok z fabryki, kamasze i poszli w pieriot do przodu!!
deepred deepred:
Nie ma takich pieniędzy, którymi mogliby mnie przekupić, żebym 'zrobił coś dla kraju'
M mcz, ale weź nie przeklinaj
M mcz:
no w sumie. pozbycie się takich debili jak berserk tylko odciążyło polskę
High_Roller High_Roller:
jak ona bedzie bronic kraju jak hołownia zarząda sejmem to lepiej od razu sie poddac :D
M mcz, no wlasnie on to zrobil dla kraju :D
High_Roller High_Roller:
hahahah juz widze jak zona hołowni bedzie bronic kraju hahah przed kamerami zeby tacy inteligenci jak ty wierzyli w istote sprawy :D
High_Roller berserk, mcz ma duzo racji i fakt faktem nie jest to zagrozenie realne, ja bym je ocenil na 10% ? mimo to to nadal jest zagrozenie.
cichy1981r cichy1981r:
Prince de Belial Baqu, ale ta firma która otrzymywała tą żywność sprzedawała na boku a do żołnierzy szło samo zepsute
K Kretu21:
High_Roller berserk, daj że spokój z tym debilem xD
M mcz:
żona hołowni jest wojskowym pilotem i w razie wojny jest mobilizowana w pierwszej kolejnosci. a ty co zrobiłeś dla kraju procz spierdolenia za granicę?
K Kretu21:
Ruscy szanują tylko siłę. Czeczeńcy się z nimi napierdalali, i teraz Ruscy by ich zjedli, a wcześniej poszli na ugodę - jak nie masz balls to Rusek Cię zje i tyle xD
High_Roller High_Roller:
chłop się buja i mu sie odwaga z odwaznikiem pojebała :D pieprzy do mikrofonu ze putina miejsce jest w grobie - czy to nie jest debil z pedałowenu ?"
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial Baqu, z tym najazdem rusków to w jednym przypadku się z Tobą zgodze ze moze miec miejsce , bo już polski plebs kupuję zarciki szymusia hujowni a wiec wszystko idzie w ukrainskim kierunku :) wstawiony prezydento - komik który zaprosi rusków do swojego kraju a pozniej bedzie płakał zeby nas bronic i bedzie znowu "daj daj daj daj daj"
d1sc1plIN d1sc1plIN, w takim wypadku bede musial sie zwrocic do organu ostatecznego, wielkiego Don Rondona
K Kretu21:
"Pożycz stówkę... jak nie masz to pożycz 50 a 50 będziesz mi dłużny" xD
K Kretu21:
:D
d1sc1plIN d1sc1plIN:
Prince de Belial Baqu, nie mogę, agenci wywiadu śledza każdy mój krok :)
High_Roller High_Roller:
pozyczcie zydowi hajs on odda jak go pomnozy :D
M mcz:
ale to nie jest zadna tajemnica ze jakiś procent z wyslanej pomocy poszedl do oligarchow
High_Roller High_Roller:
widziałem gdzieś filmik , nie wiem moze stary moze nowy bo juz tego nie sledze od dawna jak zalensky mówi zeby im hajsu pozyczyc ze oni po wojnie oddadzą hahahahaha
K Kretu21, no ale jak to ustalisz ? trzeba zapytać d1sc1plIN d1sc1plIN - poprosimy o Twarde dane !
cichy1981r cichy1981r, to dziwne ze firma ktora robi cos dobrze zarabia pieniadze ? bo widze ze polska mentalnosc jest taka ze przedsiebiorca to zawsze powinien doplacac do interesu
K Kretu21:
Ustalmy teraz jedno - ile pieniędzy na zbrojenia dla ukrainy zostało przewalone na lewo? ile zgarneli Oligarchowie? ile kupili za to mieszkań w krajach zachodu? widzieliście jaki jest popyt na samochody luksusowe? tam jest jedna wielka korupcja - mentalność tego narodu to korpucja a jak Ci się nie podoba to wypadniesz z okna.
High_Roller High_Roller:
prawa , lewa , prawa , lewa :D
Do góry Bottom