dx2, dokładnie, tytuły najwazniejsze i dlatego jutro powinna dopisac kolejny duży tutuł do swojego konta. Nie wiadomo jak długo potrwa dominacja Igi. Alcaraz od Wimblednu nie wygrał turnieju, a jak wygrał US OPen to miał zdominowac ATP.
dx2, oj Ty dalej nie rozumiesz o co chodzi, nie chodzi o sam fakt porazki tylko styl, czyli Legia wczoraj też dobrze wypadła bo w odróżnieniu od innych klubów grała na wiosne w pucharach i nie mozna złego słowa napisać?
Ok, przekonaliscie mnie. Swiatek notujac wygrana w DOha i polfinal w Dubaju wypadla do dupy. Inne zawodniczki zrobily w azjatyckim dublecie lepzy wynik
dx2, tak i więcej spotkań by wygrać tytuł, teraz patrze na staytstyki to Anna w całym meczu 9 winnerów, IGA 60 błędów. Spoko zagrała cieszmy się, a jak poleci w 2 rudzie IW z Ostapenko to przecież będzie kolejny turniej
dx2, ale na dwa wygrane turnieje tez by się każda zamieniła Iga wygrywała IW i Miami gdzie są trudniejsze warunki i tez się gra tydzień po tygodniu. Z tych dwóch turniejów to jedynie mecz z Rabakiną był wymagający, reszta spotkań bez większego ciśnienia
dx2, ale czy ktoś pisze że ma wygrywac każdy mecz, pisałem wielokrotnie że normalną rzeczą jest porazka lae niech cos rywal pokaże, Iga przegrywa sama mecze a nie rywal je wygrywa, taka mała różnica
Zagrała kolejny słaby mecz i tyle. My sobie możemy pisac i przerzucać argumentami a i tak to nic w jej grze nie zmieni. Przyjdą turnieje w Stanach i będzie kolejna weryfikacja
dx2, no to jakie przełożenie miała ta statuetka na dzisiejszy mecz, skoro najlepszy trener w tourze nie potrafił wytłumaczyć przez dwa sety zawodniczce nr 1 żeby trafiała w kort a nie po bandach. Wystarczy zobaczyc jak zagrała przy 15:40 broniąc dwóch mp przy 2:5 a jak w końcówce meczu.
te plebiscyty to z rzeczywistością nie mają za dużo wspólnego, Sabalenka miała 2 finały szlema i dwa półfinały to chyba wiecej niż wygranie jednego szlema ale może co ja tam wiem, pewnie nie miała wyników że trener nie dostał nagrody
dx2, tu nie chodzi o sam fakt porazki, tylko o styl. To samo było z Noskovą, Kalinskaya nie musiała zagrać super meczu by wygrac, wystarczyło wyjść na kort. Nie powiesz że wygranie kolejnego tysięcznika nie jest ważne bo Iga rok temu wygrywała Doha a w Dubaju był finał i nikt o zmęczeniu nie mówił. Zagrała bardzo słabo i kolejny turniej w którym miała autostradę do wygranej i nie dała rady.
d1sc1plIN, zrobili tydzien temu niespodziankę z juve to dzisiaj w torbe powinno być a utrzymanie to będą grac bezposrednio z ekipami na dole , tam pewnie jest priorytet powygrywać