d1sc1plIN, dlatego warto grać na dogów. Wybierasz sobie jedną ligę, powiedzmy Bundesliga. W każdej kolejce grasz dwa najwyższe kursy, w singlach. Sprawdziłem jednego dnia poprzedni sezon. Wychodzi się na duży plus.
cichy1981r, jeśli zrobisz sobie zestawienie analityczne poprzednich 3 sezonów w danej lidze to zauważysz, że wszędzie są niespodzianki tylko w innych kombinacjach, maksymalizowanie prawdopodobieństwa poprzez szereg współczynników, a i tak można się wyłożyć, bo nigdy nie wiadomo co w danej szatni się nagle wydarzy
No łatwą, jakby logika tu była, a jej nie ma. Ja jestem np zdania, że kiedyś nie koniecznie w każdym sporcie, ale w Tenisie było o wiele łatwiej w sensie nie było tylu niespodzianek, może przez to, że pokolenie zawodników jest inne i nierówne
Ori97, przepych możliwości zakładów stwarza wrażenie, że obstawianie jest rzeczą łatwą, a przecież nic bardziej mylnego, to tak jak z górami, kiedy człowiek się w nie wybiera musi je respektować, tak samo w bukmacherce - doceniaj jej trudność