>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, oglądałem jego każdy mecz w Dubaju i wczorajsza postawa mnie nie zaskoczyła. On juz z Sonego szopke odstawiał
mrbrightside mrbrightside:
W pierwszym pewnie koło 4-5 a w drugim koło 8-10
Kursy na sety w obydwu były napewno wysokie jak było po równo w genach i Med miał Bp w pierwszym secie na przełamanie kilka razy a w 2 secie był stan ze było po równo i 0:40 3 Bp po kolei dla Meda to myslisz ze ile na seta było ?
Oglądałeś Medvedeva wczoraj ?
adik1992 adik1992, ja pisze pół żartem pół serio . Przecież tego nie wiem co sobie chłopaki tam dłubią . A
adik1992 adik1992:
tak patrzę że dziś Rune z Ruudem miał w 3 secie 4:2 i 40:15 przy swoim serwisie i przegrał 4:6. Kolejny handel, gdzie jest policja piekne kursy musiały być na Ruuda pewnie po 25 albo więcej.
nabucho nabucho:
HJK jakimś juniorskim składem, więc jednak nie polecam.
adik1992 adik1992:
i miałeś pisać o handlach przed meczem a nie kilka godzin po bo każdy sobie teorię do wyniku dopisze. Czemu nie piszesz że Pavluchenkova przegrywała 0:1 w setach i 0:4 w drugim i wygrała. Istny wałek. Roger Federer jeden z najlepszych w histori tenisa miał 40:15 i swój serwis w finale Wimbledonu i przegrał ale pewnie też dorabiał. Więcej jest tego typu zwrotów akcji w meczu niz gładkich wygranych gdzie faworyt od początku do końca prowadzi
adik1992 adik1992:
mrbrightside mrbrightside, dlaczego nie wypominasz że wczoraj Rune dwa razy serwował by zamknąć set i za kazdym razem się łamał ale tb juz wygrywał. Nie na darmo w tenisie jest powiedzenie że 5:3 ręka drży. I nie wiem skąd wziąłeś kursy po 7-8 na każdy set Humberta jak na mecz był 3,8 czyli na każdy set pewnie ok 3 bo nie przegrywał ze stratą przełamania. Ale lepiej pisać bajki bez pokrycia.
nabucho nabucho:
Ktoś zna coś takiego jak fińska liga? Kurs na HJK nie jest błędny?
kaczucha12 kaczucha12:
Fajny jackpot się szykowal
kaczucha12 kaczucha12:
Szkoda ze katowoce beż btts
Prince de Belial Prince de Belial:
S skazany10, jesteś zwykłym hejterem 🤮
S skazany10:
Jak sie odnajdujesz jako taki slabiak
S skazany10:
Rondani twoj temat to kopalnia wtop
Przede wszystkim Moutet był bardziej rozgrzany od Jarrego bo grał dwa mecze po 3h Jarry jeden 1.5 h , Jarry grał przed własna publicznością za bardzo się wyluzował i to go zgubiło , Jarremu się nie zginają kolana za bardzo podobno jest umówiony na konsultacje ortopedyczna ale czeka jeszcze na rezonans magnetyczny a w Chile dłuższe kolejki niż Polsce
Chce żeby ludzie przestali w końcu tłumaczyć swojego słabego typowania usterkami bo to dziecinne i prawdziwi dojrzali typerzy tak nie robią
Mam mnóstwo dowodów na to ze te wszystkie mecze były czyste
H hagi84, Staram się chociaz poprzeczka postawiona wysoko .
madman01 madman01:
Ponoć Luis Diaz ma opuścić Liverpool, mam nadzieje że to plotka bo w tym sezonie dawał najwiecej the reds nawet wiecej od Salaha
H hagi84:
ty masz lepsze teorie niz rondari
H hagi84:
hehehe
I wiadomo ze koło sportu kręcą się tylko krystalicznie czyści ludzi nawet bardziej krystaliczni niż Wąsik i Kamiński
To tylko sport wszystko jest możliwe i prawdopodobne
Oczywiście wszelkie zbieżności i podobieństwa postaci przypadkowe
Na trzech meczach kurs koło 50000
Do tego moze jeszcze dwa sety Umberta każdy po 5-8 to tez by koło 30 wyszło
zreszta jakby handlowal to by nie wyszedl 0:5 w TB tylko po prostu juz oddal ten set
Dwa sety 20x20 plus jeszcze wcześniej set Baeza z 5:1 po kursie 7-10 czyli ako by wyszło koło 2000 -3000
ale moze jest swietnym aktorem ?
mrbrightside mrbrightside, ja sie nie znam, ale moim zdaniem nie byl, ogladalem to i Jarry serio sie staral wygrac, byl zmotywowany, reagował naturalnie na wygrane i przegrane pilki
To napewno nie był handel tego jestem pewny bo to atp a w atp nie ustawiają meczy
mrbrightside mrbrightside, ale Ci powiem w TB jak ten żółtodziób nie pomne jego imienia mial 5:0 i go Jary doszedl na 6:5 to juz myslalem ze po nim
Prince de Belial Baqu, No tak myślałem dwa sety po 20+ Jarry przegrał bo mu się kolana nie zginają dla niego jak śp Wojciechowi Majorowi Suchodolskiemu
mrbrightside mrbrightside, ja zagrałem ( i wygralem ) po kursie 21 ale na bank byl wyzszy
paga paga, wczoraj Psg z Monako grało tez na over
paga paga:
Dzisiaj 5,5 kartki w meczu Realu. Jak to już nie wiedzie to nie wiem 😅 wszystko pod typ na over. Sędzia, stadion, ekipy.
Ori97 Ori97, a jakie odpowiednio wtedy były kursy na sety dla Mouteta ??;)
I iti, powiem Ci tak. Jak gran na fawrotytow w tenisie to w 80% przegrywają. Jak gram przeciwko to w95% wygrywają :LOL:
S skazany10:
To graj przeciwko jak to ZART
I iti:
zagrał ktoś przeciwko Majchrzakowi? 1.3 na niego to żart
High_Roller berserk, chyba Dr Oetkera 🤣
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial Baqu, nie tylko dyplom , zeby byc w wielkiej triadzie trzeba miec doktora
madman01 madman01:
Sociedad bez formy, więc bramka Sevilli po 1,44 nie wyglada zle
dx2 dx2:
Dyplom pewnei posiada, kierunke nieznany
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, ale studiował czy nie ?
dx2 dx2:
Spokojnie, rondon podobno jest wolny - stabilny mentalnie facet ze stala praca i duzymi perspektywami
High_Roller High_Roller:
W tym przypadku to i to gówno ale ja też wybrał bym chyba PiS zamiast takiego przyglupa jak Marianna
High_Roller High_Roller:
Chłopu w Pisie powiedzieli że albo PiS albo baba - wybieraj 😂
High_Roller High_Roller:
Albo mówi że ona studiowała i uja zarabiała po studiach jako nauczyciel 😂
High_Roller High_Roller:
Zachęca ludzi do studiowania po czym stwierdza że zna masę ludzi co nie studiowały a zarabiają więcej niż ona 😂😂
High_Roller High_Roller:
Schreiber *
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, Marianna scheiblerowskiego to taki nowoczesny xxuj z cyckami :)
czaro82 czaro82:
dx2 dx2, są rzeczy ważne i ważniejsze w życiu 🙈
Psychosocial Psychosocial:
dx2 dx2, smiechu warte i na razie to separacja
dx2 dx2:
Wchodzi czlowiek w waidmosci sportowe, a tam nagłowek: "Marianna Schreibaer rozstaje sie z mężem" :LOL:
*Jarry
Ori97 Ori97, mi się udało ustrzelić tam kurs 21 ale nadal nie mam pojęcia jak Harry to przegrał
Ori97 Ori97:
Jarry kurs 1.02 1 set 2 set kurs 1.05 XD
Ori97 Ori97:
XD
Do góry Bottom