>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Prince de Belial Prince de Belial:
paga paga, Ty juz jestes po popoludniowej drzemce i mamusia przyporowadzila ze żłobka ? :)
paga paga:
Tragedia.
paga paga:
Prince de Belial Baqu, koleś skąd Ty się urwałeś? Jaki tutaj przez ostatni okres nawał dzieciaków.
teraz wszyscy sie boja odbukcji i oskarzen
jakby go chlopaki z lat 90 wzieli w obroty to nic by z niego nie zostalo
paga paga, pacyfikowany :D czlowieku ty chyba nie wiesz co to znaczy
paga paga:
Prince de Belial Baqu, Skończ pieprzyć, pokaż film, gdzie pacyfikowany chłopak rzuca kamieniami.
paga paga, ooo juz wiesz ze kostka :) mamy progres ! brawo dla Ciebie
paga paga:
Prince de Belial Baqu, pokaż, to Ci pokaże jak policjant rzuca kostką.
policja to nie sa aniolki, wielu powinno poleciec, ale jak beda poniewierani jak nauczyciele to sami debile tam beda pracowac .
fakt, sad napewno go uniewinni :) jeszcze jakies ameby umyslowe beda bronic, ze rzucal przeciez w nogi nie glowe, wiec nie chcial zabic
High_Roller High_Roller:
Rzucanie kamieniem w milicjanta to naturalny odruch 😂
tak to jest jak murem za polskim mundurem zamienia sie w oszczerstwa nie znajac podstawowych faktow
myślisz ze dlaczego jego akurat wyciągnęli ? bo mial polska flagę ?
paga paga, ty ale widziałeś filmik jak w nich rzuca w policjantów kamieniami ? :)
Defacto Defacto:
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, w Polsce już niedługo . Tylko ich zaczną wpuszczać 😂
paga paga:
Ten filmik z drona który lata teraz po X, gdzie gość z flagą stoi i zostaje spacyfikowany to za cholerę na Jego miejscu bym nie odpuścił. Tylko właśnie, te zjebane sądy. Banda.
deepred deepred:
High_Roller berserk, Patelów jak psów :D
High_Roller High_Roller:
Teraz będą sądy i odszkodowania
kaczucha12 kaczucha12:
High_Roller High_Roller:
Minęło parę miesięcy trzeba całą nogę amputować
kaczucha12 kaczucha12:
ja mysle nad realem do polowy
High_Roller High_Roller:
Miała coś problem z nogą . Panowie patel nakazywali brać środki przeciwbólowe
High_Roller High_Roller:
W uk
High_Roller High_Roller:
Starsza matkę
High_Roller High_Roller:
Kumpel ma
Siurkacz Siurkacz:
a najbardziej to mnie bawią aktywisci blokujący wycinke lasu pod fabryke tesli haha
Siurkacz Siurkacz:
to wszystko
Siurkacz Siurkacz:
smiech na sali
paga paga:
Zagwozdka w łbie z tym Realem. Im więcej kombinuje człowiek tym gorzej. Zostało jedno zdarzenie, kombinuje czy nie rzucić kontry X2 po 2,6. Real i ten ich minimalizm. Będzie remis pod koniec to będzie znowu klepanie na czas.
High_Roller High_Roller:
Policja też protestowała dostali kapustę i teraz pacyfikować będą protestujących rolników 😂
High_Roller berserk, tu akurat masz 100% racji, taki PiS dobry, i teraz ich wyslali na marsa
High_Roller High_Roller:
Protestowali za czasów PiS protestują teraz a sami na nich głosowali 😂
High_Roller High_Roller:
Zaraz im zamkną te protesty jak dostaną kapustę ;)
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, dlaczego uważasz że powinienem tam być ? Niech protestują tylko niech nie zapominają że dostają ogromne dotacje na te swoje biznesy ;)
Siurkacz Siurkacz:
ja tą fapderlejen to bym zamknal w piwnicy i podlaczyl rure z passata 1.9tdi do wentylacji
Siurkacz Siurkacz:
i ze ta unia do wyjebania
portowiecmks portowiecmks, wydaje mi sie ze Ty nie przyjmujesz do wiadomosci ze wiekszosci to pasuje :)
Siurkacz Siurkacz:
nie produkuj sie bo kazdy wie ze to ecosciema
portowiecmks portowiecmks:
logicznie.. jesli POlska straci rolnictwo, bedziemy uzaleznieni od dostaw z innych krajow, czyli.. nie bedziesz sie sluchal.. nie dostaniesz zarcia.. to samo jest z likwidacja gotowki.. w banku kazdy ci moze zablkowac konto
nie iem co musi sie wydarzyc , zeby wszyscy wyszli i wyjeali tych lewicoych przekupnych politykow z Brukseli.. i ich pionkow w sejmach krajo w
USA, Idnie, CHiny smordzą na potege a UE w skali swiata to tylko 7 % gazow cieplarnianych... a nam UE ciska eko terror
Siurkacz Siurkacz:
poparcie dla ue nie bierze sie znikąd
Siurkacz Siurkacz:
ale babciom tak
Siurkacz Siurkacz:
wiadome ze nie
dziwi mi, ze rolnicy strajkuja a Polacy sie przygladają.. pasuje wam ogarniczenie wolnosci rzez UE ? wymysly i podatki? auta spalinowe zle.. krowa..zla..mieso zle...
Siurkacz Siurkacz:
atalanta btts czy x2
adik1992 adik1992:
sporo klubów jak awansuje to wydaje kase, często przepłacając z myślą by sie utrzymać a po spadku i braku kasy z canal + zostają zawodnicy z dużymi kontraktami i powstają długi
adik1992 adik1992:
deepred deepred, dlatego taka Stal mielec która ledwo wiżała koniec z końcem teraz jest na plusie mimo że nie ma jakiegoś mega składu pewnie znowu sie utrzyma i robi sobie poduszkę finansową na kolejne lata
deepred deepred:
I takich mi nie szkoda, oby te kluby pozdychały skoro są tak wspaniale zarządzane.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, mój Płock taki nie za mądry ❤ ❤
mrbrightside mrbrightside:
Minuta ciszy dla wszystkich biednych klubów które ledwo wiążą koniec z końcem
adik1992 adik1992:
deepred deepred, w dużej mierze na pensje zawodników. Wisła Kraków w 1 lidze wydaje 1 mln miesięcznie, kiedyś było zestawienie że Wisła Płock w ekstraklasie wydawała ponad 100% swoich dochodów na wynagrodzenie zawodników, do tego ściągany szrot zza granicy, gdzie agenci też swoje biorą
mrbrightside mrbrightside:
Okazuje się ze 90% klubów biednych i zadłużonych i taki biznes ten sport się się wogole nie opłaca tylko jeszcze trzeba dokładać do tego taki biznes
deepred deepred:
adik1992 adik1992, chciałbym się tak na serio dowiedzieć, na co oni te pieniądze wydają. Ale tak bez kreatywnej księgowości i zbędnego politycznego pierdololo.
N Niszczyciel czołgów:
Siema
madman01 madman01:
berserk myślałem że jesteś na proteście rolników
High_Roller High_Roller:
Dla takiej villi to może być wyrok
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, ja wiem że większość jest na minusie ale 200mln długu jednych to nie zawsze jest równe 200mln długu innego klubu
Do góry Bottom