>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
Ty jeszcze bilety są na diamentową ligę na olimpijskim lol
ulotki223 ulotki223:
Dejphon Chansiri ma długi piłkarskie w wysokości 4 milionów funtów, a w celu zmniejszenia kłopotów finansowych klubu zdecydował się na kilka dużych nazwisk. Transfer Djeidiego Gassamy do Rangers został oficjalnie potwierdzony we wtorek, a Anthony Musaba dołączył do Samsunsporu. Wspomniane transakcje nie spodobały się jednemu z dziennikarzy, który jasno wyraził swoje odczucia.
ulotki223 ulotki223:
Sheffield Wednesday potępione przez dziennikarzy za „rażącą niegospodarność” po potwierdzeniu transakcji Ostatnie odejścia z Sheffield Wednesday sprawiły, że klub został ostro skrytykowany. Wygląda na to, że niektóre pensje zawodników zostały wypłacone w tym tygodniu, ale dopiero okaże się, ile gwiazd może odejść tego lata.
ulotki223 ulotki223:
sprzedali jakiegos gnypka ci od Sheffield chyba do Glasgow Rangers za 2.4 miliona i dzieki temu maja wyplaty, dociagna zeby zdobyc licencje
ulotki223 ulotki223:
o ktorej gra ta moja ustawka z Finlandii musze sprawdzic
ulotki223 ulotki223:
zobaczcie jakie dziadostwo nawet stytadionu nie chca łatać
ulotki223 ulotki223:
ulotki223 ulotki223:
Michael Smith, Josh Windass, Barry Bannan, jakbys odkrecil w aucie 3 kola i kazal sie scigac w Formule 1 zobaczysz co sie tam bedzie dzialo
ulotki223 ulotki223:
to nie sa jakies nieciecze czy puszcze niepolomice tylko swego czasu jeden z najwiekszych klubow i stadionow w uk
ulotki223 ulotki223:
a to klub ze stadionem na 37 tysiecy, mnostwo ludzi chodzi i znany
ulotki223 ulotki223:
dziwie sie mu ze sie pokaze bo go zlinczuja
ulotki223 ulotki223:
mowie o Shffield nie ma kasy na nic wlascicil wszystko chapie
ulotki223 ulotki223:
ale on placil spore siano, nie bylo dziadostwa
High_Roller High_Roller:
Niedługo Polacy będą tam latać na wakacje tylko pobuduje hotele
High_Roller High_Roller:
ulotki223 ulotki223, Wojciechowski zostawił Polonię i ostatnio kupił wyspę na Seszelach
ulotki223 ulotki223:
dziwie sie ze trener zostal firmowac takie dziadostwo
ulotki223 ulotki223:
tam nikogo nie zostalo, tylko trener wszyscy gracze majacy cos do zaoferowania spierdzielili
ulotki223 ulotki223:
pamieta ktos Polonie Warszawe i Ireneusza Krola? No az takiego dziadostwa nie bedzie dostana miliony z tv ale wszystko wezmie wlasciciel beda grac golodupcy
High_Roller High_Roller:
Po 2-3£
ulotki223 ulotki223:
to bedzie cos jak Polonia Warszawa Ireneusza ?Krola ktos pamieta? no mo
High_Roller High_Roller:
ulotki223 ulotki223, a po co mi koszulka Sheffield jak szmatki do kuchni są w B&M
zaglebie13 zaglebie13:
Znacie jakieś strony ze streamimi ?
High_Roller High_Roller:
Niemcy sprawdzają w swoją stronę i są korki
ulotki223 ulotki223:
Koszulka Sheffield Wednesday dla dzieci 62 funty. Klub totalnie rozprzedany, stadion zamkniety bo dach niebezpieczny i nie ma kasy na 100% polecą
ulotki223 ulotki223:
High_Roller High_Roller, To jest dobre posluchaj jesli uwazasz ze w Polsce kroja
High_Roller High_Roller:
I skłócić ;)
High_Roller High_Roller:
To jest w mediach aby zaspokoić ludzi
High_Roller High_Roller:
Nawet Polska straż graniczna nie sprawdza
High_Roller High_Roller:
ulotki223 ulotki223, tam nikt nic nie sprawdza
C cichybob:
R realmad23, dalej się śmiejesz z tych grających na Niemcy?
zimny94 zimny94:
I in4mat0r, strumyk.net
ulotki223 ulotki223:
ktos jezdzi za granice autem? gdzie jest corek? naprawde dajecie sobie sprawdzac auta jakiemus Ruchowi Obrony Granic? :D
I in4mat0r:
Pany co teraz co meczy zamiast strimsow?
R realmad23:
3 i 4 set to jak u kobiet...
R realmad23:
Teraz niemcy ida jak czolg
M marcin najman typowania:
M Mietek006, Proste błędy w połowie 2 seta i taki efekt, jak sie wpada w siatke ze 3 razy w ciągu kilku punktów
M malostrawny:
xD
M Mietek006:
Winiar ma chyba wyjebane w wynik. Co za składem teraz grają. Klęska.
R realmad23:
Niemcy jaka padaka jeszcze handicap +13,5 mi nie wejdzie a zaczynali od 25-22 16-13
supermario supermario:
Ok dzięki
V vyniu1333:
supermario supermario, wiesz co, aż tak głęboko w tym nie siedzę, musi się ktoś bardziej wdrożony w to wypowiedzieć, albo czekać tak do 40 minut przed meczem. Wtedy skład powinien być znany. Ale generalnie Grbic tym składem miesza. Bednorza jak na razie chyba tylko nie było. Na moje wyjdzie podstawa, ale rotację będą podczas spotkania.
supermario supermario:
A orientujesz się, czy zagramy tym samym składem co z Kubą, czy będą jakieś wzmocnienia, nie wiem, ktoś siedział ławie bo był oszczędzany itp. ?
V vyniu1333:
A nawet jak szans nie mają, to powinni tego seta urwac. Urywali seta Włochom i Słoweńcom, a na przykład Japonię pykneli 3-0. Pod koniec maja graliśmy z nimi towarzysko i było 3-2, chociaż wiadomo to był dopiero początek przygotowań
R realmad23:
Rozgrywajacy nikolov juz wrocil.. Bulgarzy fajny mecz z kuba ktora tu bryluje wypuscili mecz w koncowkach 4 i 5 seta
supermario supermario:
V vyniu1333:
supermario supermario, Bułgaria ma młodych zawodników, ale oprócz może dwóch meczów jak im rozgrywający z urazem wyleciał to grają solidna siatkowe. Dużo lepsza na pewno niż poprzednia Liga Narodów. Bliżej mi tutaj do 3-1 z tym overem 177.5 niż na szybkie 3-0. Nie wiem jak to wygląda matematycznie, ale oni mają bilans 5-5 i chyba jakieś minimalne jeszcze szansę na awans.
K kamson32:
adrianbch strumyk.net
R realmad23:
Smiac mi sie chcialo z ludzi grajacych dzis niemcy... Niemcy dostali lanie od turkow gdzie usa rosnie bo wygrywaja mecz za meczem nie tracac wiele setow nawet mlodym ustawieniem.. Polska dzis 3-1 mi sie wydaje seta moga oddac
adrianabch adrianabch:
Co zamiast strims?
supermario supermario:
Rosną kursy na over 3,5 seta, linie spadają na over w meczu, na Fortunie zleciało teraz na 176,5 pkt. co by sugerowało 3 szybkie sety, lub gładkie 3:1 ewentualnie
supermario supermario:
W końcu gramy u siebie, więc wypadało by wygrać przed własną publicznością, druga kompromitacja z rzędu chyba nie przejdzie, czy jednak przejdzie :unsure:
supermario supermario:
Jest ktoś od siatkówki ? Co myślicie o meczu naszych w siatę, będzie rehabilitacja za lanie od Kubańczyków, czy kolejne męczarnie tym razem z Bułgarami ?
M majki092:
Ale ciężko Niemcy sa słabi w ta siatkówkę
inkub1986 inkub1986:
Słuchajcie to jest tak. Ja tyle od ziemi wyskakuję. Offside i gol strzelam gola hehe.
jagr jagr:
Progresja już zagrana :)
ulotki223 ulotki223:
bukmacherzy udaja ze nie wiedza ze jest cos takiego jak kolarstwo a betfair smieszna plynnosc
inkub1986 inkub1986:
Etoto jaka promocja.
ulotki223 ulotki223:
sa gdzies kursy na dzisiejszy etap tour de france?
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, płaczą jakby do Kazachstanu latali co trzy dni
deepred deepred:
A co oni jakimś rzęchem autosanem jechali czy lecieli samolotem w komfortowych warunkach? :D
Do góry Bottom