>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
deepred deepred, płaczą jakby do Kazachstanu latali co trzy dni
deepred deepred:
A co oni jakimś rzęchem autosanem jechali czy lecieli samolotem w komfortowych warunkach? :D
High_Roller High_Roller:
Żużlowcy po całej Polsce i Europie jeżdżą codziennie i dają radę . Wiadomo inny typ sportu ale śmieszy mnie że ktoś jest zmęczony podróżą do Kazachstanu
deepred deepred:
Ale nie, nie można zagrać 4 razy w 2 tygodnie :D
deepred deepred:
High_Roller High_Roller, dokładnie tak.
adik1992 adik1992:
S saek, zespoły mogą przełożyć jeden mecz w początkowej fazie grania w pucharach i jeden w późniejszej. To ze Legia teraz przełożyła znaczy że kolejne musi grać. Nie jestem ich kibicem, ale wyjazd do Kazachstanu to nie wycieszka do Berlina, do tego kompeltują skład, nowy trener. To chyba logiczne że chce mieć więcej treningów.
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, to przekładanie jest śmieszne . W tamtym roku przełożyli z Cracovia jak dobrze pamiętam i później w grudniu od tej cracovi dostali na dziure . Teraz mają 3 wygrane z rzędu powinni Piasta łykać i jechać do Ostrawy
deepred deepred:
Obrzydliwe to jest.
deepred deepred:
Pierwsza kolejka i już mecz przełożony bo Kutobe z Kazachstanu było za mocne i już nogi bolą.
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, bardziej bym szukał niespodzianki w Katowicach jakieś 1x
deepred deepred:
OK przepraszam
adik1992 adik1992:
deepred deepred, nie uciekałem, byłem wzorowym uczniem ;)
deepred deepred:
To obowiązuje w każdej dziedzinie życia.
deepred deepred:
Jak uciekłeś ze szkoły i powiedziałeś mamie, że wszyscy uciekli, to nigdy nie usłyszałeś "ty nie jesteś wszyscy"?
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, mają ale grają w pucharach i na początku ligi na tym się skupia . Widzew nowy projekt . Tam będzie każdy zapieprzal bo wiedzą że za chwilę mogą być kolejne przetasowania w składzie
deepred deepred:
adik1992 adik1992, mnie inne ligi na poziomie polskiej nie interesują
S saek:
adik1992 adik1992, w 1 kolejce :)
adik1992 adik1992:
widzę że już się zaczyna, sezon trwa 34 kolejki i nikt nie wygrywa mistrza w sierpniu. Przypominam że Płock w sezonie gdy spadał to po 10 kolejkach był liderem. Co do przekłądania meczów to w innych ligach na poziomie polskiej też to robią i afery nikt nie robi.
K kamson32:
Zajebista jest polska liga
C cichybob:
oglądać polską lige to już jest wyższy poziom determinacj
deepred deepred:
Już się ku*wa nagrali
deepred deepred:
Pierwsze kolejki a oni już są zajechani i mecze przekładają
deepred deepred:
To jest tylko polska liga
deepred deepred:
A Lech i Jagiellonia nie mają jeszcze lepszych od nich? :)
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, kłócił bym się czy Termalica i Cracovia nie mają lepszych składów od zagłębia
deepred deepred:
High_Roller High_Roller, to zupełnie tak jak Termalica i Cracovia
adik1992 adik1992:
na dziś STS proponuje Widzew - Zagłębie u4,5 gola, Raków nie wygra obu połów, w meczu Górnika nie będzie czerwonej kartki i Motor - Arka obie strzelą. Także pozostaje grać na odwrót
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, Widzew to bierze . Zagłębię to skład drewna i papy
adik1992 adik1992:
w sta jest pula 100k do podziału i za spełnienie każdego z 6 warunków zwiększa się o 25 k i maksymalnie może być 250k do podziału. 6 meczów ekstraklasy, z wczoraj warunkami było bramka Jagielloni i Lech Poznań wygra lub zremisuje :)
inkub1986 inkub1986:
S saek, Niech się uczy języka albo wypierd_la ;)
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Co nie wyklucza wygranej Zagłębia
Strzelonych
deepred deepred:
Może być
deepred deepred:
Straconych?
deepred deepred, Widzew over 1.5
deepred deepred:
Korona na Wiśle też nie przegra
deepred deepred:
Czyli dzisiaj Zagłębie z podpóreczką
High_Roller High_Roller:
Ale wczoraj ładnie Termalica i Cracovia
High_Roller High_Roller:
Rondel uspokój się
C cichybob:
Darlan ma pare w łapie. Verona solidnie się wzmocni w tym sezonie z nim w składzie.
C canyon:
Czy Polska zagra wreszcie dobry mecz na tym vnl u siebie i ogarnie za 3pkt?
ulotki223 ulotki223:
A Tom sobie zawraca glowed ta szczurzarnia nawet mi nie jest obojetny ten syf jaki tam panuje
ulotki223 ulotki223:
Ten ich Villa park nadzor budowlany powinien zamknac w p...du Bo drewno trzeszczt, station Sheffield Wednesday zamkniete ale tamci choc nie Maja kasy
psychol32 psychol32:
na babki z Rockhampton jeszcze 5.50 walczą o playoffy może ugrają grałem po 9 na starcie
ulotki223 ulotki223:
Nawet West Bromwich przy Aston to Wilanow
ulotki223 ulotki223:
High_Roller High_Roller, tom Brady dusuje Aston Ville a to wiejski klub nie ma co sobie glowy zawracac, szczury biegaja dookola stadionu, oczywiscie te ktorych nie dorwal lokalny wlasciciel smazalni
eulamaria eulamaria:
ulotki223 ulotki223, przy Twoich teoriach, że jednemu się nie chce bo wygrał dużo w poprzednim turnieju, bądź od dzieciaka jest bogaty - to całkiem nieźle Ci poszło z tym typowaniem :D
ulotki223 ulotki223:
O Rublv co ja widze
kombajn kombajn:
Hosokawa (y)
kombajn kombajn:
Dzisiaj Augustów jest w planach ;)
kombajn kombajn:
Chunici Dragons po overka!
High_Roller High_Roller:
To ten sam kolecki co tylko on wie jak wygrać z de Friesem 😂
High_Roller High_Roller:
Skończyły się przeciwnicy spod sklepów to już pod górkę 😂
High_Roller High_Roller:
Wielki Szymuś kolecki znawca mma zabity w drugiej rundzie przez Łazarza o bo spadnę z krzesła😂
ulotki223 ulotki223:
najlepszy zart bedzie jak Rublew uwali 0-2 a ja zagralem +1,5 Waltona. Macie zamowienie na gole podane z 10godzinnym wyprzedzeniem, mam nadzieje zeprzespaaliscie tego Waltona. Najpewniejszy typ dla mnie dzis z Finskiej piłki, zapraszam do tematu i spadam na poranne ulotki a potem herbatka z poslanka
ulotki223 ulotki223:
Wczoraj zagralem kurs 1,23 druzyna u siebie 6-1-0 z druzyna 0-0-6 na wyjazdach i jakby nie samoboj i karny dla moich to bym utopil
ulotki223 ulotki223:
chyba jednak wygra, to podalem trzeci typ, pierwszy chyba nietrafiony bedzie na tym chlopczyku od szesciu meczow bodaj wiec nie bijcie
ulotki223 ulotki223:
ruski kanadyjczyk niech przegra seta i jedzie na Meksykanki
ulotki223 ulotki223:
8 na remis jest 36 na Dwojke
ulotki223 ulotki223:
tu sie cuda powinny dziac x2 minimum
Do góry Bottom