>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Siurkacz Siurkacz:
porównajcie se poziom w tenisie stolowym do tego wimbledonu bab
adik1992 adik1992:
nie wiem co gorsze przegrac finał szlema jak Anisimova dzis gdzie nie miała nic do powiedzenia czy tak jak Sinner w RG gdzie miał wygraną na widelcu
M mcz:
sabalenka czemu nie umiesz grać w tenisa?
K kiep230:
ja tak sie zastanawiam gdyby to byl final anisimowa - sabalenka i saba tak pojechala ja w finale jak bardzo byscie sie rzucali z widlami i pochodniami na tych co by krytykowali anisimowa
S sebek1997:
adik1992 adik1992, Jak rusek rozliczy to over 0.5 zagrania z nad głowy Anisimowej? Bo też to pograłem
Siurkacz Siurkacz:
jak macie male dziewczynki to zapisujcie je na tenisa bo naprawde nie trzeba duzo zeby byc w topce
dx2 dx2:
👌 👌 😀
K kiep230:
dx2 dx2, jak widac po przykladzie anisimowej mozna nie umiec i osiagnac final wimbledonu ;)
K kiep230:
dx2 dx2, nie no specjalistka, ktora w formie zycia i w drodze po rekordy przejebala z 50 letnia cornet
deepred deepred:
dx2 dx2, Takie samo zażenowanie czuje 200 osób wchodząc na forum widząc twoje pierdy o rondonie. Mam nadzieję, że pomogłem.
mrbrightside mrbrightside:
a teraz sobie wyobrazcie ze Animisova dostałą extra pensje od buków czyli 5000 zł przez 20 llat za to ze tak pieknie oddała;) xdd
adik1992 adik1992:
w ciągu dwóch godziny Iga i Alan mistrzami Wimbledonu.
dx2 dx2:
Odhaczone, mozna isc
dx2 dx2:
Przepraszam, starczylo 15 sek zamiast 15 min
dx2 dx2:
I jest wytlumaczenie, w punkt :D
deepred deepred:
Chyba proste
deepred deepred:
Tylko reszta jeszcze bardziej nie umie
deepred deepred:
No bo nie umie
dx2 dx2:
Cicho, bo debata hejterow ruszyla, za 15 min dojda do wnisoku ze to przypadek, ze nie umie i by przepraszala
adik1992 adik1992:
dx2 dx2, no nie wiem. Robert Kubica po wygranej w Le Mans mocny kandydat
K kiep230:
sewerynkg sewerynkg, no o tym mowie wlasnie, pewnie jakby zagraly 10 meczow z rzedu to kazdy potoczylby sie inaczej
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, Zostanie jej połowa tego ?
deepred deepred:
Całkiem niezły zarobek
deepred deepred:
Półtorej bańki funta w 57 minut
sewerynkg sewerynkg:
Tutaj nie było dyspozycji dnia tylko kupa w majtach i kisiel w mozgu
K kiep230:
mrbrightside mrbrightside, gauf jeszcze byla chyba po drodze
High_Roller High_Roller:
Ale prosiaczek z tej anisimovej 😂
no napewno troche fart ze Ostapenko Rybakina i Sabalenka odpadły i Iga nawet z zadna nie musisała grac
adik1992 adik1992:
jeszcze mi Anisimova pokryła linię 27,5 na niewymuszone błędy w 12 gemach 😂 😂 😂
K kiep230:
ten mecz pieknie podsumowal to co pisalem juz mnostwo razy ze mozesz miec talent, forme przygotowanie, umiejetnosci a ostatecznym rozrachunku liczy sie dyspozycja dnia, w wta to najwazniejszy aspekt
MOnicą Geller
Iga sie sciskała z aktorką z Friends
R realmad23:
Za 40 zl 240 hehe jupony z dupy
deepred deepred:
Ratio 23-5 w finałach xDDD
adik1992 adik1992:
pisałem przed turniejem że Iga ma 93 wygrane mecze w szlemie i na Wimbledonie może być setka i tak się stało :)
R realmad23:
Po 20 zl wyciagniete 240
dx2 dx2:
Konkurs na Sportowca Roku 2025 juz rozstrzygniety chyba
R realmad23:
Ale jaja nie moglem dac dokladnego wyniku w 2 secie to dalem ponizej 7 gemow i ponizej 8 gemow 2 kupony mowie ktorys trafie a tu oba hahaja xd
S saek:
Anisimova przeszła do historii tenisa 6-0 6-0
M mcz:
złośliwi piszą że iga powinna zostać skrupulatnie zbadana pod względem substancji niedozwolonych w organiźmie
M malostrawny:
Ja jeb…. Igusia hahah, nazwisko jej nie pasowało bo ruska hhaha
T toma55:
Byla dobra ale glowa w finale siadla
deepred deepred:
To rzucenie się na glebę po 6-0 6-0 to se mogła darować xd
Siurkacz Siurkacz:
z taka rywalka w finale to by frech wygrala
dx2 dx2:
Nie umei grac na trawie od 3 czy 4 at to mowili, wiec to przypadek
adik1992 adik1992:
ten finał przejdzie do historii ze względu na wynik. O rowerze w 1 czy 2 rundzie szybko sie zapomina a o takim wyniku w finale szlema nie. Pliskova w Rzymie tez od Igi rower dostała w finale.
olocassh olocassh:
Anisimova oddaj pieniadze ludziom na trybunach i moje 100zł że wygrasz seta i zapomne.
A andyvelxaero:
WTA to stan umysłu 😄
Siurkacz Siurkacz:
ta krolowa trawy prosze was
T toma55:
Kiedys byl z Novotna
dx2 dx2:
Czyli zostal do wygranai AO, gdzie w tym roku miala pilke meczowa w meczu z triumfujaca Keys. Iga przepros
K kiep230:
Siurkacz Siurkacz, ja mysle ze nie potrzebowalby rakiety, tylko czym innym by to wygral ;)
adik1992 adik1992:
Iga Świątek mistrzynią Wimbledonu!!!! Czyli można coś wygrac na trawie. Od dziś będzie królową kortów trawiastych u "ekspertów"
deepred deepred:
XDDDDDDDDDD
dontpanic dontpanic:
ja pi.... 6:0 6:0 xD
M mcz:
iga przeproś forum.bukmacherskie.com że miałaś za łatwą drabinke
olocassh olocassh:
Anisimova wsytd i hańba gema nie ugrać na trawie w fianle xD
Swiatek sobie odbiła tym wimbledonem cały sezon i złoto olimpijskie z tamtego roku;)
lukas4826 lukas4826:
Graff w 88 wygrało RG w finale 6:0 6:0
dx2 dx2:
Iga pamietaj, by w wywiadzie obok podziekowan przeprosic wszytskich za wygranie szlema i tych 7 zwyciestw w tym turnieju bo nei umiesz grac na trawie
Do góry Bottom