>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Siurkacz Siurkacz:
przeciez tam nigdy nie ma fame
Cabron Cabron:
Czy nie działa tam? Nie oglądam tego, więc nie mam pewności, ale zazwyczaj tam jest wszystko
Siurkacz Siurkacz:
tak?
Cabron Cabron:
Na strumyku macie fame przecież.
'Corek 'Corek:
Ja puściłem taśmę 4fun i został Boxdel...ni jak to skontrować :/
Siurkacz Siurkacz:
z 4
Siurkacz Siurkacz:
w kazdej walce
Siurkacz Siurkacz:
licze na decyzje
'Corek 'Corek:
Siurkacz Siurkacz, na tiktoku zawsze są live i oglądam, czasem zbanują w trakcie ale jest zawsze coś
Siurkacz Siurkacz:
jak bedziecie miec linka do fame to podrzucajcie
R realmad23:
Liczylem na szybkie 3-0 ale turki to wiadomo czoloweczka
R realmad23:
Moze i tak ale tb to sa zawsze loterie nie zawsze faworytki ogarniaja
Typ Typerson Typ Typerson:
Wrócą Włoszki, spokojnie
R realmad23:
Kurde... Wloszki nigdy nie przegrywaja a jak je zagralem to dostana lomot od druzyny ktora wczoraj nie podolala czeszkom... Psia krew
deepred deepred:
I rudy w torbę jeszcze
deepred deepred:
Obejrzałbym tak z 4 godzinki przebijania
deepred deepred:
Oby jutro finał oddał
M mcz:
tylko polskiej pilk iszkoda
M mcz:
Jan Urban bet siedzi
R radziu784:
da sie gdzies za firko fame obejrzeć?
Cabron Cabron:
Kamera ciągle w innym miejscu, niż jadą 🤣
Cabron Cabron:
Grafika okropna
Cabron Cabron:
Kamera ciągle skacze
Cabron Cabron:
Włączyłem sobie żużel na Motowizja i jeszcze nie widziałem takiej jakości transmisji
High_Roller High_Roller:
Ksw jest w dupie
High_Roller High_Roller:
Soldic w Fame mma 😂😂
adik1992 adik1992:
dlatego patrzenie naranking jest mylące, bo taka Krejcikova przed turniejem była 17 a teraz spada na 77 miejsce. A tenisowo nic sie nie zmieniła przez te dwa tygodnie
adik1992 adik1992:
Ranking to tylko liczba. Sinner jak wchodził do gry seniorskiej zaczynał rok w 7 setce i grał w itfach w styczniu czyli był słaby idąc tym tokiem rozumowania. A w sierpniu grał w US Open i rok kończył w top 100
deepred deepred:
adik1992 adik1992, no dlatego mówię że jest specyficzny.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, źle na to patrzysz. poprostu 10 zawodników nie może być na 5 miejscu. Wielu zawodników czy trenerów powtarza że tenisowo gracze z top 10 nie różnią się od graczy z 150 miejsca. Na treningu byś nie odróżnił kto jest na jakim miejscu. Kluczem jest by pokazać najlepsze zagrania na przestrzeni całego meczu a nie 5 gemów. Dlatego możesz być 150 a za 2 turnieje w top 30 ale czy to oznacza że jestes tak słaby czy dobry.
dx2 dx2:
I teraz mowienie, ze Swiatek jest beee bo przegrala z Putintseva czy Cornet, a to ze Serena przegrywala z Razzano czy Harmony Tan juz nie jest bee, nie jest uczciwe
dx2 dx2:
Na szlemie zdarza sie rzadko, ale przegrywali w 1 czy 2 rundzie i Djokovic i Nadal i Federer i Serena i Clijsters ... NIewazne czy wezmie sie meski czy zenski tenis, jak ktos gra zaowdowo 15 czy 20 sezonow to zawsze bedzie tam jakis turniej gdzie przegrywal w 1 czy 2 rundzie, anwet jezle iwygral 25 szlemow w calej karierze
deepred deepred:
W drużynowych może jeszcze się wylosuje
deepred deepred:
Ogólnie tenis jest mega specyficznym sportem, w żadnym innym random z 80 miejsca nie wygra z kimś z pierwszej dziesiątki.
dx2 dx2:
Ja od siebie nie musze tego nawet oceniac
dx2 dx2:
Ogolnie dostepne wyniki, ktore sie wydarzyly
dx2 dx2:
To nie jest moja ocena, to historyczne fakty
dx2 dx2:
Ale to nie jest moja kopula, to sa historyczne fakty, ktore mialy miejsce w relanym zyciu, ja je tylko punktuje
K kiep230:
w sumie to juz nawet nie wiem do czego ta gadka zmierza, zegnam
dx2 dx2:
Rownosc przede wszytskim
dx2 dx2:
K kiep230, A ok, czyli wypunktowanie porazki z 3 jednej zawodniczke jest ok, ale innej juz jest beeee .... No ciekawy standard
K kiep230:
dx2 dx2, nie ty bez kitu cos masz pod kopula nie tak
dx2 dx2:
Ciekawe czy slyszal o porazkach Federea, Djokovica czy Sereny w 1 czy 2 rundach wsrod ich wielu niewatpliwie sukcesow
K kiep230:
dx2 dx2, a co mnie vinci obchodzi, wszystko sobie podsuniesz pod swoja teze, napisales o cornet i tego sie trzymaj
dx2 dx2:
Ogolnie chlop nie rozumie, ze grajac przez 20 sezonow kazdy ma zaskakaujace porazki i w meskim i zenskim tenisie, ale on chyb z tych co mysli ze zawodnic od 1 do ostatniego seoznu gra tak samo.
adik1992 adik1992:
K kiep230, Serena przegrywała z Razzano w 1R RG, ale pewnie nie wiesz kto to.
dx2 dx2:
K kiep230, Cornet pokonujac Swiatek miala 32 lata czyli tyle samo co Vinci pokokunac Serena na USO
K kiep230:
adik1992 adik1992, mija sie z prawda, lewy zostal bohaterem narodowym jak wywalil probierza ;)
K kiep230:
High_Roller High_Roller, za beenhakkera przegrana z finami scementowala druzyne, badz dobrej mysli :D
High_Roller High_Roller:
Finowie cieszą się że istnieje Polska reprezentacja w piłce nożnej
High_Roller High_Roller:
Z miesiąc temu Finowie ograli Polaków . W tygodniu wszystkie fińskie zespoły dostały na dziure w pucharach 😂
K kiep230:
dx2 dx2, cornet miala wtedy 60 lat?
dx2 dx2:
A teraz cie rozbawie w odniesieniu do tej wrzutki do Swiatek wczesniej, czy wiesz ze Serena tez przegrywala na Wimbeldonei w Cornet w 3 rundzie ?
K kiep230:
dx2 dx2, taka teze wlasnie stawiam i nie ktos tylko agnieszka radwanska bo o nbiej mowa
dx2 dx2:
Taka statystyka pokazuje ze Serena na przestrznei kariery wygrywal 1/5 turniejow
dx2 dx2:
A ja napisalem, ze Serena juz zaokraglajac wygrala 25 % mozliwych turniejow tzn ze w 75 % wygrywyala inna zaowdniczka, a ty stawiasz teze ze ktos nei mogl cos wygrac tylko dlatego ze byla Serena
K kiep230:
pewnie nietylko dlatego ale w swoich najlepszych latach mysle ze cos by ugrala
K kiep230:
dx2 dx2, a ja napisalem ze agnieszka nic nie wygrala bo byla serena
dx2 dx2:
Ja napisalem o sumie odbytych turniejow kiedy Serean byla zaowodowa tenisistka, czyli bylo ich 99, czyli opuscila 15 turniejow i 1 turniejo odwolany z powodu pandemii
Do góry Bottom