>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
W którym coś takiego napisałem
deepred deepred:
Jedno zdanie mi pokaż
deepred deepred:
A kto umniejsza jej klasie?
dx2 dx2:
Ja wiem ze mozna nie lubic Swiatek, ale zeby za kazdym razme umniejszac jej sportowej klasie i szukac czegos zlego
dx2 dx2:
Ja wiem ze Tobiasz to przecietny bramkarz, ale za kazdym razme mu to wypominac
dx2 dx2:
Ty to chyba jakis wieczny malkontent jestes
deepred deepred:
Typowy ręcznik
deepred deepred:
Tobiaszkowi to nawet ja bym strzelił
A ar0nek:
Męczarnie Legii dziś
'Corek 'Corek:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak, słabe porównanie, akurat United i aktobe to podobny poziom
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
deepred deepred, nie grają z z Manchesterem United tylko z Aktobe
'Corek 'Corek, brawo
'Corek 'Corek:
Panowie strumyk wrócił, z każdym dniem coraz lepszy będzie. Adres : strumyk.in
deepred deepred:
I Tobiaszek w klacie, matko boska
deepred deepred:
2025 rok a legia wychodzi kunem na lewej obronie 🙃 🙃 🙃
deepred deepred:
Na nieświadomce totalnej
deepred deepred:
Jakbym był Purcellem to bym powiedział że na śpiocha mi wlali 2 litry dożylnie
adik1992 adik1992:
deepred deepred, dlatego pisze że każda sprawa jest inna i nie można wszystkich wrzucać do jedn ego wora że się szprycują
deepred deepred:
Takiego fikoła to nawet dzieci z Bullerbyn by nie łyknęły.
deepred deepred:
Naćpaną babę poderwał w Miami, dobry z niego byczek 😂 😂
deepred deepred:
Wtedy bym był w stanie w to szybciej uwierzyć.
deepred deepred:
Szkoda, że nie powiedział, że pies mu mordę lizał
deepred deepred:
it was more likely than not that the player's contamination with cocaine resulted, as Gasquet always asserted, from kissing a woman in a nightclub in Miami on the day before the anti-doping test
adik1992 adik1992:
nie pamiętam jak się tłumaczył, ale skoro skrócili karę to znaczy że przyjeli jego wyjaśnienia
adik1992 adik1992:
na 2,5 miesiąca, groziło mu 12 miesięcy
deepred deepred:
Bardzo mu współczuję.
deepred deepred:
To strasznie długo był zawieszony, aż cały maj musiał przekiblować. Po prostu straszne.
deepred deepred:
The world number 52, who appeared before a CAS hearing in Lausanne in November, was provisionally suspended in May after a sample he provided in March tested positive for benzoylecgonine, a metabolite of cocaine.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, był zawieszony
deepred deepred, mogliście pić z tej samej butli z Iga tylko i wyłącznie jakbyście grali w mikscie
deepred deepred:
Gasquet też koks walił i sobie jakoś nie przypomniam, żeby 2 lata kiblował.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, https://sportowefakty.wp.pl/tenis/7...na-zla-droge-omar-jasika-zdyskwalifikowany-za czyli Jasika dostał taką karę bo był daleko w rankingu?
adik1992 adik1992:
Wystarczy sobie pomnożyć ilość zawodników ATP i WTA np w top 300 singlu i deblu. Do tego każdy testowany średnio dwa razy w miesiącu i zobacz ile rocznie testów jest robionych a ile jest zawieszeń. Nie opłaca sie przyjmowac dopingu bo testy są tak często że to wyjdzie tak jak u Purcella\
adik1992 adik1992:
tam był dużo większe przekroczenie.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, ale Ty tylko porównujesz że ktoś został na dłużej zawieszony. Poczytaj te sprawy i zobacz czego dotyczyły. Tak jak pisano Halep usadzili, podobnie Sharapovą a nie były w top 300
deepred deepred:
Dostaję 2 lata na garba dla przykładu
deepred deepred:
Bo ja nikogo nie obchodzę, a ona jest top1. Dziękuję, dobranoc.
deepred deepred:
Ja dostaję 2 lata, a Iga miesiąc.
deepred deepred:
Powiedzmy, że w wodzie coś było i ja jako grajek top300 i Iga piliśmy z tej samej butli.
deepred deepred:
OK
adik1992 adik1992:
deepred deepred, to skoro nie dało jej dopingu to dalczego ma być zawieszona na 2 lata jak nie przyjmowała nic śwaidomie. Dajmy że jesteś sportowcem. Zażywasz witaminę C. I nagle jedna partia jest zanieczyszczona przez producenta jakimś specyfikiem. Nic Ci to nie dało dla poprawienia formy ale ten środek ogólnie jest zakazany. Dlaczego masz za to odpowiedać?
deepred deepred:
Nic takiego nie powiedziałem.
deepred deepred:
Ale kto mówi, że to co wykryto u Igi dało jej doping?
adik1992 adik1992:
jeżeli chcesz mi powiedzieć że jeżeli to co wykryto u Igi dało jej doping realny i pomagało wygrać przy testowaniu tenisistów co drugi tydzień to faktycznie nie dojdziemy do zgody.
jf-sebastian jf-sebastian:
trymetazydyny znowu świątek to bierze i wygrywa 🤣🤣🤣🤣
jf-sebastian jf-sebastian:
Iga świątek
deepred deepred:
Nie chce mi się już o tym gadać.
deepred deepred:
No okej, widzę że lubicie być oszukiwani.
adik1992 adik1992:
idąc tym tropem musiałbyś pić i jeść tylko to co sam wyprodukujesz. Bo nawet woda na takim szlemie może być skażona i już jest problem bo to zawodnik musi udowodnić skąd to ma
adik1992 adik1992:
deepred deepred, no nie. Zobacz sobie na inne sprawy. Nawet sytuacja Kamila już jest inna i bardziej poważna. Teraz zawieszony jest Purcell bo przyjął 4 razy więcej transfuzji krwi niż jest dopuszczane i to jest realny doping.
deepred deepred:
Ale mi chodzi tylko o to, że jakby w dokładnie takich samych warunkach i w dokładnie takiej samej sytuacji złapali jakiegoś Jasikę czy inną Bolkvadze to już byś ich nigdy na oczy nie zobaczył.
adik1992 adik1992:
deepred deepred, kara jest dlatego że wykryli coś w organiźmie, takie są przepisy, świadomie czy nie to w jej organiźmie było tak jak SInnera. Iga została oczyszczona. Sami tenisiści mówili że ogólnie te przepisy są nie bardzo bo masz coś w organiźmie i żeby działało musiałbyś mieć tego 1000 razy więcej a i tak masz karę
K kiep230:
a pewnie prawdy sie dowiemy po karierze
deepred deepred:
Jakby się dało, to by tak zrobili.
K kiep230:
czasem bardziej oplaca sie isc na ugode nawet jak czujesz sie niewinny
deepred deepred:
ATP1000 jest co chwilę, nie da się tak zrobić, żeby nie odpuścić żadnego.
deepred deepred:
adik1992 adik1992, no spoko a ile szlemów odpuścił?
adik1992 adik1992:
deepred deepred, tak Sinner opuścił chyba 4 turnieje ATP 1000 ale to mało znaczące
K kiep230:
nawet jesli faktycznie brali nieswiadomie
Do góry Bottom