Odpowiedz jest prosta, trudno zagrac caly rok na bardzo wysokim poziomie i duzo czesciej jest tak, ze po swietnym okresie jest regres i take iprzypadki mozna mnozyc
Rrealmad23, Ale ja sie pytam jak to sie stalo ze w ubieglym roku Sinner z "jedynka" przegral an Wimbekdonei z MEdvedevem, bedac w tym sezonie do Wimbledonu po wygraniu AO, Miami, polfinalach FO, Indian Wells i Monte Carlo. Wtedy tez byla dominacja
Dla mnie sinner od 2 lat zrobil duzy progres i jakies 3 lata temu ok djoko byl faworytem zawsze z wlochem teraz to sie zmienilo i kazy ugrany set przez djoka to juz maly sukces. Jest za szybki dla serba i za szybko gra i silnie. Poprostu
Rrealmad23, Przeciez SInner byl na ubieglorocznym Wimbledonie rozstawiony z "jedynka" i przegrla z Medvedev, a ty sugerujesz ze dominacja SInnera zaczela sie w tym roku
Ale Sinner powiedzial wczorja na post-macth conference po meczu z Sheltonem tak naprawde niebardzo sie tym martwil tym urazem, wiec w jego przypadku sprawa jest jasna
W Djokovicu jest value(2.95) i nie ma się zastanawiać. Takie kursy się gra i tyle. Nikt o zdrowych zmysłach nie zagra Sinnera, który narzekał na problemy zdrowotne
Jezeli Sinner wygra to tego Ivanisevica, ktory jest legenda tenisa trzeba bedzie oddzielic od czci i nazwac komicznie "znawca" jak to na tym forum ma miejsce
No widzisz, a Goran Ivanisevic powiedzial ze Djokovc obecnie jest jedynym zaowdnikiem, ktory moze ograc Sinnera i Alcaraza i zasugerujal ze jest w stanei wygrac Wimbledon
Tak z ciekawości wpisałem pierwszy losowy rok kobiecego Wimbledonu (2008) i Serena Williams, która przegrała przeciwniczke z top10 miała dopiero w finale. I była to jej siostra z nr 7, która przeciwniczke z top10 miała dopiero w półfinale
po czym i tak poleciała Anisimova w kolejnym meczu bez walki. Forma jest, ale to będzie pierwszy finał Szlema w jej karierze, i może ją to sparaliżować. Ja osobiście odpuszczam jakiekolwiek typowania i po prostu będę oglądał i kibicował.
5xharoldx5, weź pod uwagę, że debiut w finale może sparaliżować, a Anisimova z Marią w finale parę tygodni temu wyglądała jak zagubione dziecko we mgle, Iga powinna dać radę, AA z Magdą Fręch się męczyła na litość boską