>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

dx2 dx2:
Odpowiedz jest prosta, trudno zagrac caly rok na bardzo wysokim poziomie i duzo czesciej jest tak, ze po swietnym okresie jest regres i take iprzypadki mozna mnozyc
dx2 dx2:
R realmad23, Ale ja sie pytam jak to sie stalo ze w ubieglym roku Sinner z "jedynka" przegral an Wimbekdonei z MEdvedevem, bedac w tym sezonie do Wimbledonu po wygraniu AO, Miami, polfinalach FO, Indian Wells i Monte Carlo. Wtedy tez byla dominacja
R realmad23:
Ja mialem na fajnym kuponie seta djoka na rolandzie juz tego nie powtorze choc set dzis jest realny bie pisze ze nie
Cabron Cabron:
Djokovic lubi kreczować. Bardziej, niż przegrywać
R realmad23:
Tu nikt nie skreczuje to wszystko sa fejkowe gadki
Cabron Cabron:
Może rozlicza przy 1:1 zanim ktoś kreczuje
Cabron Cabron:
Miałem grać Jamnika, ale idę w over 3,5
R realmad23:
Dla mnie sinner od 2 lat zrobil duzy progres i jakies 3 lata temu ok djoko byl faworytem zawsze z wlochem teraz to sie zmienilo i kazy ugrany set przez djoka to juz maly sukces. Jest za szybki dla serba i za szybko gra i silnie. Poprostu
dx2 dx2:
A jak w ubieglym sezonie byl rozstawion yz "jedynka" to za darmo ja dostal ?
dx2 dx2:
R realmad23, Przeciez SInner byl na ubieglorocznym Wimbledonie rozstawiony z "jedynka" i przegrla z Medvedev, a ty sugerujesz ze dominacja SInnera zaczela sie w tym roku
R realmad23:
Tylko to bylo przed dominacja sinera w atp i juz wtedy djoko mial duze problemy bo wychodzil z 0-2
dx2 dx2:
R realmad23, Rownei dobrze mozesz napisac, ze na Wimbelkdonei zagral idwa razy i da razy wygral Djokovic
R realmad23:
Nic tylko grac.. Ja typuje 3-1
dx2 dx2:
Z kolei Djokovic odwolal wczorja przelozyl trening, a potem calkiem go odwolapo poslignieciu sie w koncowce meczu z Cobollim
R realmad23:
Ostatnie 5 meczy to wygrane sinerra z serbem a wy sie zastanawiacie ie 4 mecze
dx2 dx2:
Ale Sinner powiedzial wczorja na post-macth conference po meczu z Sheltonem tak naprawde niebardzo sie tym martwil tym urazem, wiec w jego przypadku sprawa jest jasna
S saek:
mocce mocce, szanse ma zawsze juz Dimitrov pokazał że można marchewke chrupnąć :)
A ar0nek:
I nie ma się co zastanawiać *
A ar0nek:
W Djokovicu jest value(2.95) i nie ma się zastanawiać. Takie kursy się gra i tyle. Nikt o zdrowych zmysłach nie zagra Sinnera, który narzekał na problemy zdrowotne
dx2 dx2:
W kazdym razie ktos tu klamie, albo Ty albo Ivanisevic
dx2 dx2:
Jezeli Sinner wygra to tego Ivanisevica, ktory jest legenda tenisa trzeba bedzie oddzielic od czci i nazwac komicznie "znawca" jak to na tym forum ma miejsce
dx2 dx2:
No widzisz, a Goran Ivanisevic powiedzial ze Djokovc obecnie jest jedynym zaowdnikiem, ktory moze ograc Sinnera i Alcaraza i zasugerujal ze jest w stanei wygrac Wimbledon
mocce mocce:
Nole nie ma szans z młodym jeśli będzie zdrowy
C cichybob:
tarki_16 tarki_16, możliwe, albo polaczkowa zawiść wobec sukcesu innych
tarki_16 tarki_16:
C cichybob, Iga jest zła, bo reklamowała szczepionki x d
'Corek 'Corek:
Dziś Król dziadek Nole wjeżdża do finału 😎
wawo wawo:
Alcaraz win i Sinner +1,5
wawo wawo:
Dzis jedzie GRUBASNA LOKOMOTYWA
C cichybob:
więc koleżce weszło pieprzenie pod tytułem '' dzisiejsze czasy takie złe''
C cichybob:
Marion Bartoli, która wygrala w 2013 nie miała ani jednej z top 10
C cichybob:
Tak z ciekawości wpisałem pierwszy losowy rok kobiecego Wimbledonu (2008) i Serena Williams, która przegrała przeciwniczke z top10 miała dopiero w finale. I była to jej siostra z nr 7, która przeciwniczke z top10 miała dopiero w półfinale
tarki_16 tarki_16:
Ostatnio jak się ogląda mecze Igi to jest zdecydowana poprawa, więc te @2.75 na Anisimovą to nie jest dużo
tarki_16 tarki_16:
Paulek19915 Paulek19915, No rozumiem. Sam próbowałem przeciwko Świątek, ale nie pykło.
Paulek19915 Paulek19915:
jest kurs dobry przeciwko to sie gra przeciwko prosta sprawa, tymbardziej jesli sie oglada mecze swiatek
tarki_16 tarki_16:
No obstawia, dokładnie. Czekamy na te typy
Paulek19915 Paulek19915:
smiesza mnie teksty o polaczkach, tutaj sie obstawia a nie liczy na to czy polaczek cos wygra czy nie
tarki_16 tarki_16:
po czym i tak poleciała Anisimova w kolejnym meczu bez walki. Forma jest, ale to będzie pierwszy finał Szlema w jej karierze, i może ją to sparaliżować. Ja osobiście odpuszczam jakiekolwiek typowania i po prostu będę oglądał i kibicował.
B Borowik115:
tarki_16 tarki_16, coś z tenisa dzisiaj grasz ?
tarki_16 tarki_16:
I iti, Do Berlina Anisimova pojechała po przegranym finale z Marią w Londynie, tam nie było motywacji i Fręch ten mecz powinna wtedy wygrać.
tarki_16 tarki_16:
Ahh ta Nasza Iga, doszła do finału to i tak polaczki będą szukały dziury w całym. nie dogodzisz
Paulek19915 Paulek19915:
a do tego w niektorych meczach grala kompromitujaco przy swoim podaniu a i tak pozniej rywalki robily w pampersy i wygrywala,
Paulek19915 Paulek19915:
solarisPl: to pokazuje jak smieszny jest tenis w dzisiejszych czasach ze swiatek dochodzi do finalu, bez powaznego rywala w drabince.
SolarisPL SolarisPL:
świątek żart a nie drabinka, nikogo z top 10 przez cały szlem xd
C cichybob:
ale slabo przemysleli te stroje w meczu Dominikana- USA. Wiadomo, ze sa po innych stronach siatki, no ale...
Siurkacz Siurkacz:
Lub odwrotnie
Siurkacz Siurkacz:
Alcaraz 3-0 sinner 3-1 i tyle w temacie
Siurkacz Siurkacz:
Mierne te mecze
5xharoldx5 5xharoldx5:
a jak widzicie dzisiejszy mecz Sinner-Djokovic? Ze zdrowiem u obu jest trochę niewiadoma
5xharoldx5 5xharoldx5:
ona finały rozgrywa koncertowo
5xharoldx5 5xharoldx5:
no doświadczenie zdecydowanie po stronie Igi
I iti:
5xharoldx5 5xharoldx5, weź pod uwagę, że debiut w finale może sparaliżować, a Anisimova z Marią w finale parę tygodni temu wyglądała jak zagubione dziecko we mgle, Iga powinna dać radę, AA z Magdą Fręch się męczyła na litość boską
5xharoldx5 5xharoldx5:
mocno uderza, potężnie returnuje
5xharoldx5 5xharoldx5:
no nie wiem, ta Anisomova przypomina mi trochę Ostapenko
C cichybob:
Iga jest na tyle mocną zawodniczką, że wszystko zależy od niej
5xharoldx5 5xharoldx5:
i wszystko będzie zależało właśnie od postawy Anisimovej- jak nie będzie trafiałą, to Polka wygra, ale jak będzie, to czarno to widzę
5xharoldx5 5xharoldx5:
Iga zagra z Anisimovą- z jednej strony to bardzo dobrze, że nie z Sabalenką, ale z drugiej Anisimova to jest typ rywalki, który nie leży Idze
deepred deepred:
Zależy co mu się bardziej opłaca
5xharoldx5 5xharoldx5:
ja od dłuższego c zasu mam wrażenie, że ten facet ma jakby dwie osobowości :p
5xharoldx5 5xharoldx5:
czy jest jeszcze w starej koalicji czy już w nowej?
5xharoldx5 5xharoldx5:
w jakiej drużynie gra obecnie marszałek Hołownia?
Do góry Bottom